Annonceindlæg fra Cortex Consult A/S

Få høj sikkerhed og stabilitet med cloudbaseret netværksdrift

Network-as-a-service eliminerer en lang række usikkerheder og ekstraomkostninger, styrker produktiviteten og optimerer dit it-sikkerhedsniveau.

En traditionel netværksinfrastruktur byder ofte på udfordringer som periodiske nedbrud, uforklarlige fejl og begrænset overblik over sikkerhedsrisici.

Det svækker medarbejdernes produktivitet, når de f.eks. ikke er i stand til at komme på mail, CRM- og ERP-system eller gennemføre videokonferencer uden nedbrud og forstyrrelser.

Samtidig sætter et ældre netværk IT-sikkerheden på spil og resulterer jævnligt i ekstraregninger til eksterne konsulenter, der skal bruge kostbare specialisttimer på at identificere og udbedre uhensigtsmæssigheder.

Centralt overblik og nem administration med network-as-a-service

”En stadig større del af vores applikationer og services administreres centralt. Det giver indblik, overblik og har elimineret mange af de forstyrrelser, der tidligere gav anledning til frustration og tab af produktivitet ude i virksomhederne. Her kommer vi ind i billedet ved at tilbyde network-as-a-service. Du har selvfølgelig stadig fysiske netværksenheder stående. Men de styres, overvåges og administreres fra skyen, hvilket bl.a. giver bedre oppetid og overblik og langt mindre administration,” siger John Thomsen.

Han er chefkonsulent i Cortex Consult A/S, hvis godt 65 ansatte sørger for, at netværksinfrastrukturen fungerer optimalt hos flere medicinalvirksomheder samt en række andre virksomheder i forsyningsbranchen og den finansielle sektor. Kort sagt virksomheder, der stiller store krav til sikkerhed og stabilitet.

Slip kontrollen, styrk oppetiden og undgå ekstraregninger

Cortex’ løsningsmodel bygger på at skræddersy og administrere en infrastruktur baseret på netværksprodukter fra Cisco Meraki. Her gør en cloudbaseret controller det muligt at overvåge, drifte, administrere og opdatere netværk på distancen til en fast og forudsigelig omkostning.

”En cloudbaseret løsningsstruktur gør op med mange af de klassiske netværksudfordringer og giver en markant højere oppetid samt sikkerhed for, at netværkets enheder altid er opdateret. Derfor lukkes huller og bagdøre langt hurtigere, end hvis du manuelt skal omkring samtlige virksomhedens switche, routere, firewalls og access-points,” forklarer John Thomsen.

”Du får et forudsigeligt omkostningsniveau og giver forretningen nem og konstant adgang til de it-værktøjer, der er behov for. Hvilket igen er med til at øge produktiviteten, fordi medarbejderne ikke hindres i deres arbejde. Du kan også skalere nemmere i takt med, at din virksomhed f.eks. udvider eller får behov for større kapacitet,” tilføjer han.

Proaktiv fjernadministration tager hånd om problemerne

Til daglig fungerer den Cisco Meraki-baserede platform ved, at Cortex holder kundernes netværk under stadig overvågning fra hovedkontoret i Valby. Netværksspecialisterne gøres automatisk opmærksom på eventuelle udfordringer hos en kunde og kan hurtigt identificere problemets ophav ved at gå ind i et særligt dashboard.

”Vi har adgang til en komplet topologi over den enkelte kundes infrastruktur og kan identificere årsagen til næsten alle problemer herfra. Det giver indsigt på et niveau, hvor vi kan identificere f.eks. et enkelt kabel eller en forbindelse, der af en eller anden grund ikke fungerer optimalt. Og vi løser langt de fleste problemer, uden at kunderne overhovedet når at bemærke, at der har været noget galt,” siger John Thomsen.

Ligeledes rulles opdateringer, patches og sikkerhedsopdateringer automatisk ud til kunderne, så de altid har en fuldt opdateret netværksinfrastruktur uden – populært sagt – at skulle løfte en finger.

Sæt en større hængelås på dit netværk

Det kan muligvis lyde skræmmende for nogle, at deres netværk styres udefra. Men i realiteten har cloudbaserede løsninger fra globalt funderede, anerkendte leverandører som minimum et lige så højt sikkerhedsniveau som on premise-baserede platforme.

”For 5-6 år siden var der en del overvejelser om, hvorvidt mails og dokumenter lå sikkert på Office 365. Men det skænker de færreste en tanke i dag, og med god grund. For sandheden er jo, at f.eks. Microsofts eller – når vi taler netværk – Ciscos, datacentre er mindst lige så sikre og drives med større redundans end hvad selv større koncerner typisk kan mønstre i deres serverrum,” siger John Thomsen.

”Så det giver ikke blot god mening at sende administrationen af sit netværk i skyen ud fra en økonomisk eller produktivitetsmæssig betragtning. Der sidder også en større hængelås på døren ind til dine data og forretningskritiske processer, end du selv ville kunne sætte på,” konstaterer han.

Læs mere om Network-as-a-Service.

Deltag i et af flere populære webinarer og få et gratis Meraki access point

Meraki access points giver større indsigt i netværket og muliggør mere intelligent netværksstyring.

Kort om Cortex Consult A/S

Cortex Consult A/S er en danskejet IT-virksomhed med 65 medarbejdere, der hjælper virksomheder med at opnå højere produktivitet. I 2017 kårede Computerworld Cortex som en af Danmarks bedste IT-virksomheder inden for outsourcing, hosting og drift.

Læs mere om Cortex Consult A/S
Kontaktinfo:

Cortex Consult A/S

Trekronergade 126 F, 4.

2500 Valby

https://cortexconsult.dk

Se alle annonceindlæg