Annonceindlæg fra Cortex Consult A/S

Få høj sikkerhed og stabilitet med cloudbaseret netværksdrift

Network-as-a-service eliminerer en lang række usikkerheder og ekstraomkostninger, styrker produktiviteten og optimerer dit it-sikkerhedsniveau.

En traditionel netværksinfrastruktur byder ofte på udfordringer som periodiske nedbrud, uforklarlige fejl og begrænset overblik over sikkerhedsrisici.

Det svækker medarbejdernes produktivitet, når de f.eks. ikke er i stand til at komme på mail, CRM- og ERP-system eller gennemføre videokonferencer uden nedbrud og forstyrrelser.

Samtidig sætter et ældre netværk IT-sikkerheden på spil og resulterer jævnligt i ekstraregninger til eksterne konsulenter, der skal bruge kostbare specialisttimer på at identificere og udbedre uhensigtsmæssigheder.

Centralt overblik og nem administration med network-as-a-service

”En stadig større del af vores applikationer og services administreres centralt. Det giver indblik, overblik og har elimineret mange af de forstyrrelser, der tidligere gav anledning til frustration og tab af produktivitet ude i virksomhederne. Her kommer vi ind i billedet ved at tilbyde network-as-a-service. Du har selvfølgelig stadig fysiske netværksenheder stående. Men de styres, overvåges og administreres fra skyen, hvilket bl.a. giver bedre oppetid og overblik og langt mindre administration,” siger John Thomsen.

Han er chefkonsulent i Cortex Consult A/S, hvis godt 65 ansatte sørger for, at netværksinfrastrukturen fungerer optimalt hos flere medicinalvirksomheder samt en række andre virksomheder i forsyningsbranchen og den finansielle sektor. Kort sagt virksomheder, der stiller store krav til sikkerhed og stabilitet.

Slip kontrollen, styrk oppetiden og undgå ekstraregninger

Cortex’ løsningsmodel bygger på at skræddersy og administrere en infrastruktur baseret på netværksprodukter fra Cisco Meraki. Her gør en cloudbaseret controller det muligt at overvåge, drifte, administrere og opdatere netværk på distancen til en fast og forudsigelig omkostning.

”En cloudbaseret løsningsstruktur gør op med mange af de klassiske netværksudfordringer og giver en markant højere oppetid samt sikkerhed for, at netværkets enheder altid er opdateret. Derfor lukkes huller og bagdøre langt hurtigere, end hvis du manuelt skal omkring samtlige virksomhedens switche, routere, firewalls og access-points,” forklarer John Thomsen.

”Du får et forudsigeligt omkostningsniveau og giver forretningen nem og konstant adgang til de it-værktøjer, der er behov for. Hvilket igen er med til at øge produktiviteten, fordi medarbejderne ikke hindres i deres arbejde. Du kan også skalere nemmere i takt med, at din virksomhed f.eks. udvider eller får behov for større kapacitet,” tilføjer han.

Proaktiv fjernadministration tager hånd om problemerne

Til daglig fungerer den Cisco Meraki-baserede platform ved, at Cortex holder kundernes netværk under stadig overvågning fra hovedkontoret i Valby. Netværksspecialisterne gøres automatisk opmærksom på eventuelle udfordringer hos en kunde og kan hurtigt identificere problemets ophav ved at gå ind i et særligt dashboard.

”Vi har adgang til en komplet topologi over den enkelte kundes infrastruktur og kan identificere årsagen til næsten alle problemer herfra. Det giver indsigt på et niveau, hvor vi kan identificere f.eks. et enkelt kabel eller en forbindelse, der af en eller anden grund ikke fungerer optimalt. Og vi løser langt de fleste problemer, uden at kunderne overhovedet når at bemærke, at der har været noget galt,” siger John Thomsen.

Ligeledes rulles opdateringer, patches og sikkerhedsopdateringer automatisk ud til kunderne, så de altid har en fuldt opdateret netværksinfrastruktur uden – populært sagt – at skulle løfte en finger.

Sæt en større hængelås på dit netværk

Det kan muligvis lyde skræmmende for nogle, at deres netværk styres udefra. Men i realiteten har cloudbaserede løsninger fra globalt funderede, anerkendte leverandører som minimum et lige så højt sikkerhedsniveau som on premise-baserede platforme.

”For 5-6 år siden var der en del overvejelser om, hvorvidt mails og dokumenter lå sikkert på Office 365. Men det skænker de færreste en tanke i dag, og med god grund. For sandheden er jo, at f.eks. Microsofts eller – når vi taler netværk – Ciscos, datacentre er mindst lige så sikre og drives med større redundans end hvad selv større koncerner typisk kan mønstre i deres serverrum,” siger John Thomsen.

”Så det giver ikke blot god mening at sende administrationen af sit netværk i skyen ud fra en økonomisk eller produktivitetsmæssig betragtning. Der sidder også en større hængelås på døren ind til dine data og forretningskritiske processer, end du selv ville kunne sætte på,” konstaterer han.

Læs mere om Network-as-a-Service.

Deltag i et af flere populære webinarer og få et gratis Meraki access point

Meraki access points giver større indsigt i netværket og muliggør mere intelligent netværksstyring.

Kort om Cortex Consult A/S

Cortex Consult A/S er en danskejet IT-virksomhed med 65 medarbejdere, der hjælper virksomheder med at opnå højere produktivitet. I 2017 kårede Computerworld Cortex som en af Danmarks bedste IT-virksomheder inden for outsourcing, hosting og drift.

Læs mere om Cortex Consult A/S
Kontaktinfo:

Cortex Consult A/S

Trekronergade 126 F, 4.

2500 Valby

https://cortexconsult.dk

Vil du vide mere om annonceindlæg?

Premium
Margrethe Vestager ramte ikke Google der, hvor det for alvor gør ondt. Men hun kan nå det endnu
ComputerViews: Googles aktionærer havde blot et skuldertræk til overs for EU's rekordstore bøde på 32 milliarder kroner. Her er en række bud på, hvad EU kan gøre, hvis Google og andre tech-giganter skal rammes, hvor det for alvor gør ondt.
Computerworld
Google svarer igen på Vestagers rekordbøde: Truer med at tage betaling for Android
Google kan begynde at tage penge for Android, der indtil nu har været gratis. Den trussel kommer fra Google i kølvandet på selskabets 32 milliarder-store bøde fra EU.
CIO
Henrik Jeberg om at arbejde i Silicon Valley: "Er du dygtig nok får du tilbud der får en til at falde ned af stolen."
Henrik Jeberg bor i San Francisco og er direktør i Hampleton Partners, der rådgiver om opkøb med særligt fokus på teknologi. Hør ham fortælle om forskellen på Danmark og Silicon Valley - og om nogle af de vilde forhold der hersker i verdens ubestridte tech-hovedstad.
Job & Karriere
KMD opsagde tryghedsaftaler med medarbejderne få måneder før 300 medarbejdere blev outsourcet til IBM
KMD har i løbet af foråret opsagt to såkaldte tryghedsaftaler med en del af selskabets medarbejdere. Når aftalerne stopper ved udgangen af 2018, er de pågældende medarbejdere ikke længere berettiget til særlig godtgørelse. Det kan få konsekvenser, hvis IBM som forventet skærer i antallet af de 300 KMD-medarbejdere, som selskabet overtager.
White paper
Sådan indfrier du virksomhedens digitale potentiale - og her giver det mest værdi at starte
Digitalisering er det altafgørende omdrejningspunkt for mange virksomheder. Men hvor tager man fat, så det giver mest værdi? EG har identificeret fem helt centrale områder, hvor der typisk er et perfekt match mellem virksomhedens behov og de teknologiske muligheder. Læs dette whitepaper og få indblik i, hvordan vidt forskellige virksomheder har grebet det an. 14 sider på dansk.