Annonceindlæg fra F-Secure

Unik partnerdrevet tjeneste skal stoppe målrettede cyberangreb

Ny, førende Endpoint Detection og Response service hjælper med at beskytte kunder mod et stigende antal målrettede angreb

Virksomheder over hele verden bliver i stigende grad ramt af målrettede cyberangreb.

F-Secure møder nu efterspørgslen efter nye typer af tjenester til bekæmpelse af disse angreb. Via sit voksende netværk af channel-partnere introducerer F-Secure en ny, målrettet EDR-service (Endpoint Detection & Response) for at beskytte virksomheder mod målrettede cyberangreb og avancerede trusler. Servicen tilbyder nye og eksisterende partnere en chance for at komme ind på det voksende område for managed EDR-tjenester.

 

Stigning i antallet af filløse angreb

55% af de hændelser, der er undersøgt af F-Secures services, skyldes målrettede angreb, mens kun 45% er opportunistiske. Og mere end nogensinde anvender angriberne metoder, der er designet til at undvige traditionelle endpoint protection-teknologier: Analyseinstituttet Ponemon vurderer, at 35% af angrebene i 2018 vil være filløse, en stigning på 6% fra sidste år, og disse angreb har næsten ti gange større sandsynlighed for at lykkes end traditionelle filbaserede angreb.1

 

“Angreb bliver mere og mere snedige og sofistikerede, så det stiller også større krav til ens forsvar. Det er ikke længere nok at forhindre angreb med klassiske beskyttelsesteknologier.” Sådan lyder det fra Michael Toftegaard, Country Sales Manager i den danske afdeling af F-Secure. “Derudover står midtmarkedsvirksomhederne over for en udfordring i forhold til mængden af viden, ressourcer og økonomi på området samt det faktum, at der er akut mangel på dygtige sikkerhedsspecialister. Alt i alt sætter det disse virksomheder i en ekstremt svær situation, hvor de skal vælge mellem de forskellige områder, og den del kan vi afhjælpe med vores nye managed service” lyder det ydermere fra Michael Toftegaard.

 

Mand og maskine

Endpoint detection og response er det hurtigst voksende område inden for cybersikkerhed, idet adoptionsgraden blandt organisationer forventes at stige kraftigt inden for de kommende år. Gartners prognoser viser "en 45,3% sammensat årlig vækstrate (CAGR) fra 2015 til 2020, der får den samlede info security-vækstrate på 7% CAGR i samme tidsperiode til at virke nærmest ubetydelig.”2 F-Secure står i spidsen for at gøre det muligt for channel partnere at komme med på denne vækstbølge af ​​EDR-løsninger, som forbedrer standard endpoint protection-platforme og giver adfærdsmæssig overvågning for at detektere avancerede trusler som menneskeskabte, målrettede cyberangreb.

Med en unik kombination af mand og maskine kan midtmarkedsvirksomheder dermed få adgang til et ægte enterprise-niveau af cybersikkerhed via lokale partnere. De enkelte partnere uddannes af F-Secures cybersikkerhedseksperter og kan guide virksomheder og organisationer igennem forskellige scenarier trin for trin, samtidig med at de yder ekstra support og rådgivning.

Servicen indeholder også en række lette, diskrete overvågningsværktøjer, som er udviklet til at blive udrullet på infrastrukturen i organisationen. Komponenterne indsamler adfærdsdata fra enheder ved brug af veldokumenterede mekanismer og er specifikt udviklet til at opdage fjendtlige angreb. Sensorerne er udviklet til at fungere med alle former for beskyttelsesløsninger til endpoint og i miljøer, der overholder PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard).

 

Læs mere om F-Secures Endpoint Detection & Response service her:

 

1 2017 State of Endpoint Security Risk, Ponemon Institute & Barkly, November 2017

2 Morphing EDR Market grows to 1.5 billion in 2020, Avivah Litan, Gartner, March 2017

 

Avancerede cybersikkerhedsprodukter og -services

F-Secure er en finsk cybersikkerhedsvirksomhed med årtiers erfaring i at forsvare virksomheder og forbrugere mod alt fra opportunistiske ransomware-infektioner til avancerede cyberangreb ved hjælp af et omfattende sæt af services og prisvindende løsninger.

Læs mere om F-Secure
Kontaktinfo:

Vil du vide mere om annonceindlæg?

Premium
Her er de vigtigste pointer i NNIT's nye halvårsregnskab: Frigører sig fra Novo Nordisk - og stort udbytte på vej
Interview: Manglende omsætning hos Novo Nordisk og stor fremgang i tre andre sektorer betyder, at NNIT gør sig mere uafhængig af Novo Nordisk. Her er de vigtigste punkter i selskabets nye regnskab. Interview med finansdirektør Carsten Krogsgaard Thomsen.
Computerworld
Studieguide: Følg disse råd og få mest smartphone for pengene - disse fire smartphones er de bedste køb lige nu
En ny, velfungerende smartphone behøver ikke at koste alverden. Sådan får du masser af mobil til få penge.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
KMD opsagde tryghedsaftaler med medarbejderne få måneder før 300 medarbejdere blev outsourcet til IBM
KMD har i løbet af foråret opsagt to såkaldte tryghedsaftaler med en del af selskabets medarbejdere. Når aftalerne stopper ved udgangen af 2018, er de pågældende medarbejdere ikke længere berettiget til særlig godtgørelse. Det kan få konsekvenser, hvis IBM som forventet skærer i antallet af de 300 KMD-medarbejdere, som selskabet overtager.
White paper
Ny undersøgelse: Service er nøglen til øget omsætning i den digitale fremtid
Service bliver en vigtigere og vigtigere del af din virksomheds succes fremadrettet, og i dette whitepaper kan du blive klogere på hvordan du kommer i gang med at implementere intelligente serviceløsninger. Undersøgelsen der er udført af Salesforce, fortæller blandt andet at hele 92% af alle adspurgte ledere vil have deres organisation til at adaptere servicestrategier, for bedre at kunne reflektere kundens ønsker og behov. Læs dette og meget mere nu, ved at downloade vores gratis whitepaper.