Annonceindlæg fra F-Secure

Unik partnerdrevet tjeneste skal stoppe målrettede cyberangreb

Ny, førende Endpoint Detection og Response service hjælper med at beskytte kunder mod et stigende antal målrettede angreb

Virksomheder over hele verden bliver i stigende grad ramt af målrettede cyberangreb.

F-Secure møder nu efterspørgslen efter nye typer af tjenester til bekæmpelse af disse angreb. Via sit voksende netværk af channel-partnere introducerer F-Secure en ny, målrettet EDR-service (Endpoint Detection & Response) for at beskytte virksomheder mod målrettede cyberangreb og avancerede trusler. Servicen tilbyder nye og eksisterende partnere en chance for at komme ind på det voksende område for managed EDR-tjenester.

 

Stigning i antallet af filløse angreb

55% af de hændelser, der er undersøgt af F-Secures services, skyldes målrettede angreb, mens kun 45% er opportunistiske. Og mere end nogensinde anvender angriberne metoder, der er designet til at undvige traditionelle endpoint protection-teknologier: Analyseinstituttet Ponemon vurderer, at 35% af angrebene i 2018 vil være filløse, en stigning på 6% fra sidste år, og disse angreb har næsten ti gange større sandsynlighed for at lykkes end traditionelle filbaserede angreb.1

 

“Angreb bliver mere og mere snedige og sofistikerede, så det stiller også større krav til ens forsvar. Det er ikke længere nok at forhindre angreb med klassiske beskyttelsesteknologier.” Sådan lyder det fra Michael Toftegaard, Country Sales Manager i den danske afdeling af F-Secure. “Derudover står midtmarkedsvirksomhederne over for en udfordring i forhold til mængden af viden, ressourcer og økonomi på området samt det faktum, at der er akut mangel på dygtige sikkerhedsspecialister. Alt i alt sætter det disse virksomheder i en ekstremt svær situation, hvor de skal vælge mellem de forskellige områder, og den del kan vi afhjælpe med vores nye managed service” lyder det ydermere fra Michael Toftegaard.

 

Mand og maskine

Endpoint detection og response er det hurtigst voksende område inden for cybersikkerhed, idet adoptionsgraden blandt organisationer forventes at stige kraftigt inden for de kommende år. Gartners prognoser viser "en 45,3% sammensat årlig vækstrate (CAGR) fra 2015 til 2020, der får den samlede info security-vækstrate på 7% CAGR i samme tidsperiode til at virke nærmest ubetydelig.”2 F-Secure står i spidsen for at gøre det muligt for channel partnere at komme med på denne vækstbølge af ​​EDR-løsninger, som forbedrer standard endpoint protection-platforme og giver adfærdsmæssig overvågning for at detektere avancerede trusler som menneskeskabte, målrettede cyberangreb.

Med en unik kombination af mand og maskine kan midtmarkedsvirksomheder dermed få adgang til et ægte enterprise-niveau af cybersikkerhed via lokale partnere. De enkelte partnere uddannes af F-Secures cybersikkerhedseksperter og kan guide virksomheder og organisationer igennem forskellige scenarier trin for trin, samtidig med at de yder ekstra support og rådgivning.

Servicen indeholder også en række lette, diskrete overvågningsværktøjer, som er udviklet til at blive udrullet på infrastrukturen i organisationen. Komponenterne indsamler adfærdsdata fra enheder ved brug af veldokumenterede mekanismer og er specifikt udviklet til at opdage fjendtlige angreb. Sensorerne er udviklet til at fungere med alle former for beskyttelsesløsninger til endpoint og i miljøer, der overholder PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard).

 

Læs mere om F-Secures Endpoint Detection & Response service her:

 

1 2017 State of Endpoint Security Risk, Ponemon Institute & Barkly, November 2017

2 Morphing EDR Market grows to 1.5 billion in 2020, Avivah Litan, Gartner, March 2017

 

Avancerede cybersikkerhedsprodukter og -services

F-Secure er en finsk cybersikkerhedsvirksomhed med årtiers erfaring i at forsvare virksomheder og forbrugere mod alt fra opportunistiske ransomware-infektioner til avancerede cyberangreb ved hjælp af et omfattende sæt af services og prisvindende løsninger.

Læs mere om F-Secure
Kontaktinfo:

Vil du vide mere om annonceindlæg?

Premium
Frank Rasmussen nægter at afvise Hopper stjæler data fra Saphe: "Vi har masser af servere, så jeg ved ikke, hvad det er, jeg skal afvise"
Interview: Telerigmanden Frank Rasmussen tager endnu en gang til genmæle over for konkurrenten Saphe, der beskylder ham for at stjæle data. Han nægter dog at afvise, at det rent faktisk sker. "Vi har masser af servere, så jeg ved ikke, hvad det er, jeg skal afvise," lyder det.
Computerworld
Windows 10's katastrofe-update: Derfor begyndte den pludseligt at slette brugernes filer
Den seneste Windows 10 opdatering kunne i værste fald slette vigtige filer. Microsoft sætter tal på hvor mange der er berørt af den katastrofale fejl.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
Undgå fælderne når du skal lease multimaskiner – her er 5 tips!
Markedet for leasing af print- og kopiløsninger kan være lidt af en jungle uden nøje brancheindsigt. Virksomheder og institutioner har i flere tilfælde accepteret kontrakter, som har bundet dem til unødigt kostbare og langvarige leasing-og lejeforløb. Underskriften er desværre bindende og derfor er det en god idé at sætte sig ind i aftalerne. I dette whitepaper giver vi dig 5 tips, så du sikrer dig de bedste vilkår.