Annonceindlæg fra Sii

Test løs – det betaler sig!

Se her hvordan din virksomhed kan drage nytte af continuous testing.

I 2018 blev Sii Polen kåret som den bedste test-tjenesteudbyder i to TEST Magazines prestigefyldte klassificeringer - Computerworld TOP200 og 20 Leading Testing Providers. Virksomheden, der beskæftiger over 4.000 specialister og gennemfører projekter inden for IT- og industriel ingeniørvirksomhed, har hele tiden udvidet et udvalg af testydelser. Det skal lige komme til at omfatte ydelser inden for digital transformation og continuous testing.

Sii har allerede i 12 år leveret IT- og industriel ingeniørvirksomheds løsninger til kunder fra hele verden. Firmaet har imens etableret nærmere samarbejde med førende virksomheder inden for bilindustri, bank- og finanssektor, medicinalindustri, telekommunikation, transport og medieindustri, mens dets forretningspartnere stammer bl.a. fra skandinaviske lande, Vesteuropa, USA og Japan.

På 13 kompetencecentre gennemfører Sii projekter inden for softwareudvikling, IT-system vedligeholdelse og integration, drift af IT-infrastruktur samt udvikling af omfattende løsninger for industri. Derudover er det den største testleverandør i Polen både med hensyn til antallet af testingeniører samt viden og erfaring, som deres eksperter udnytter ved projekterne. Det var netop det område af Siis aktiviteter der i det forløbne år fik udmærkelse to gange i internationale klassificeringer - Computerworld TOP200 og 20 Leading Testing Providers ført af TEST Magazine.

– Som en førende IT- og ingeniørvirksomhed i Polen påskønner vi de priser og udmærkelser vi har modtaget. De er beviser for den høje kvalitet af de ydelser, der leveres på de polske og internationale markeder. De gør det lettere for os at påbegynde samarbejde med nye kunder, samt tiltrække flere ingeniører til at slutte sig til et firma, der gennem spændende projekter vil give dem udmærkede udviklingsmuligheder. Testydelser udgør bl.a. Siis aktiviteter der er i mest rivende udvikling, mens priser tildelt af TEST Magazine i Computerworld TOP200 og 20 Leading Testing Providers klassificeringer beviser vores fremtrædende stilling på testområdet, siger Siis administrerende direktør Krzysztof Krężel.

Vores placering på ranglisten over de bedste leverandører giver firmaet anseelse, hvis stærke udvikling sikres gennem både den høje kvalitet af de leverede ydelser og et frugtbart samarbejde med forretningspartnere.

- Først og fremmest vil jeg gerne sige tak til alle vores kunder for deres tillid. Flere end 800 Sii ingeniører yde dem støtte i deres daglige arbejde og leverer testydelser på højeste niveau. Vi er for tiden anerkendt som den bedste leverandør af denne type ydelser i Polen, og vi bliver ved at udvikle os. I hverdagen udnytter vi nyeste teknologier, der understøtter software tester, og vi er en officiel partner af ledende virksomheder inden for testværktøjer, bl.a. Tricentis, siger direktør for Kompetencecenter for Testydelser i Sii Marcin Laksander.

Testning i digital transformations tidsalder

Man kan for øjeblikket fornemme en markedstendens at gå væk fra kaskademodellen (waterfall) til fordel for agile metoder (Agile). Som følge heraf bliver DevOps-metoden, bygget på indbyrdes afhængighed af IT-udvikling og vedligeholdelse, mere og mere udbredt hos IT-virksomheder. Et af de nøglepunkter der medvirker til korrekt anvendelse af denne model er gennemførelse af testydelser i form for continuous testing.

— Agile, DevOps eller digital transformation kan ikke undvære continuous testing. Alle firmaer, der ønsker at gennemføre hyppige ændringer i deres IT-systemer, skal implementere denne testmodel. Dette gøres bedst ved hjælp af god praksis og værktøjer, der er beregnet til at støtte Agile eller DevOps. Continuous testing er ikke kun om testautomatisering, men også optimering af testomfang, datahåndtering og virtualisering af testmiljøer. Testning har aldrig før været så vigtig i softwareudvikling som under den digitale transformation, og som en del af DevOps-metoden, forklarer Marcin Laksander.

Takket være Siis testingeniørers uddannelse og engagement bliver Polen til et testcenter for Europa og verden. Med over 10 års erfaring inden for talrige sektorer, tilbyder testgrupperne imponerende sagkundskab, herunder fra medicinalindustrien, hvor de med succes har gennemført afprøvninger ifølge Computer System Validation (CSV) og GxP.

Indtil udgangen af 2020 planlægger virksomheden at hyre over 500 nyansatte, hvoraf 50% vil gennemføre projekter for udenlandske virksomheder i nearshore-modellen. I øjeblikket understøtter testgrupperne primært kunder fra det skandinaviske og tysktalende marked. Og firmaet lægger planer for udvidelse til såvel øvrige europæiske som det amerikanske marked. Udviklingsplanerne understøttes af situationsanalyse af udvalgte brancher og vurdering af tendenser i testydelsesindustrien. Hvad for nogen udsigter for feltet?

— Automatisering vil fortsætte, men der vil også dukke nye områder af interesse op. Man vil bl.a. kunne se stigende efterspørgsel efter testydelser inden for Business Intelligence og Internet of Things. Testning af mobile applikationer vil heller ikke svigte, forudsiger Marcin Laksander.

Én leverandør – alle IT- og ingeniørvirksomheds ydelser

Testydelser er bl.a. Siis speciale. Eksperter fra de 13 kompetencecentre støtter polske og internationale kunder fra mange brancher.

— Sii har et meget omfattende tilbud, mens de erfarne team med forskellige færdigheder kan garantere kunderne en vidtspændende støtte på mange områder. Det gælder for bl.a. softwareudvikling og afprøvning, etablering og vedligeholdelse af IT-systemer til virksomheder, opbygning af mobile applikationer, hjemmesider og mange andre, siger Krzysztof Krężel.

Planerne om den rivende udvikling skyldes stigende efterspørgsel og går hånd i hånd med geografisk ekspansion. I 2018 indviede virksomheden fire nye kontorer: i Częstochowa, Bydgoszcz, Piła og Rzeszów, og i øjeblikket er den i færd med at færdiggøre stiftelse af et datterselskab i Sverige. Fremtiden for Sii tegner sig altså i lyst, og der er stadig udsigt til ny muligheder for at støtte kunderne inden for IT og ingeniørvirksomhed.                                  

Hvordan kan Sii hjælpe din virksomhed? Tjek det ud på www.sii.pl.