Annonceindlæg fra Keysworlds

Sommertilbud på Microsoft Office og Windows 10

Keysworlds tilbyder stærke priser på Microsoft produkter

Oplev et hurtigere og mere sikkert Windows 10, slut med problemer med at åbne filer og applikationer. Hvis du ikke bruger Windows 10 på din maskine, mangler du meget, så opgrader i dag. Tid er penge, og du sparer både tid og penge både når du køber Windows 10 hos

Keysworlds Hot Summer Deal of 2020.

Hvis du har ventet på prisfald, har vi gode nyheder til dig!

Når du nu køber Microsoft Office på Keysworlds.com, får du muligheden for at få Windows 10 GRATIS; Og speciel 50% EKSTRA rabat på Microsoft Software som office 2019, office 2016 osv. Har du kun brug for windows 10? Husk, der er også generel 35% rabat til Windows OS.

Dette tilbud gælder kun i en uge! Så hvis du planlægger at opgradere din pc's softwarepark, vil du ikke gå glip af denne engangsmulighed.

Køb en - få en gratis

Dette er et tilbud, som du ikke kan modstå. I dette tilbud kan du købe MS Office 2016 eller MS Office 2019 Pro Plus til en enorm rabatpris og også få Windows 10 (Hjem / Professionel) GRATIS! Ja, du læser det rigtigt. Du får Windows 10 Home eller Professional (afhængigt af dit køb) helt gratis.

Flat 50% rabat på MS Office & Windows + Office Bundles

Har du kun brug for MS Office? Få 50% rabat med kuponkode: OFSI50 på enhver MS Office-software. Tjek vores gode tilbud på al MS office-software i dag, vi er sikre på, at du vil elske det.

38% rabat på al software

Kunne du ikke finde et tilbud på den software du søger? Ingen bekymringer, med den store Hot Summer Deal i 2020, har vi dig dækket. Få 38% rabat med kuponkode: KWLE38 på alle software, der er opført til salg. Tjek tilbudene nu.

Sørg for at drage fordel af vores tilbud en gang om året. Disse dybe rabatter på produktnøgler vil ikke være der for evigt, så kræv din produktnøgle i dag. Brug vores enorme online betalingsmuligheder til at betale sikkert online for din ordre og få din produktnøgle leveret til dig med det samme digitalt.

Keysworlds Hot Summer Deal 2020

Vær klar til at blive forbløffet over vores tilbud under den varme sommeraftale i 2020. Dette er vores hot selling-tilbud, som folk drager fordel af, mens du læser dette, så hvis du beslutter at købe noget, skal du sørge for at kræve det tilbud så hurtigt som muligt før vi løber tør for det. Husk, at dette er de tilbud, som vi kun kører en gang om året, så hvis du går glip af disse, bliver du nødt til at vente et år på de samme tilbud. Så vent ikke og køb dit valg af software i dag.

Brug for hjælp? Har du spørgsmål?

Keysworlds.com supportteam er her for dig før eller efter bestilling. Hvis du har brug for hjælp, når du bestiller noget eller har problemer med din eksisterende ordre, skal du bare sende os en e-mail på support@keysworlds.com, og vi tager os af det. Bestil fra os i dag for at opleve vores utroligt lavere priser, specialtilbud og kundeservice i verdensklasse.