Annonceindlæg fra Mentor it

Hjemmearbejde og IT-sikkerhed. Er I klar til version 2.0?

2020 har budt på en ny hverdag med COVID-19 som betinget følgesvend. 2021 bliver uden tvivl en fortsættelse og konsekvensen er nye IT-vilkår

Foråret bød på et konsekvent møde med hjemmearbejde i en grad, vi aldrig før havde set. Det åbnede manges øjne for fordelene herved, men belyste også de krav, det stiller til den moderne arbejdsplads og dens infrastruktur.

Tilgængelighed, mobilitet, adgang og hastighed blev hurtigt førsteprioritet, hvorefter sikkerhed kom lige efter: Er vi rustet til de trusler, hverdagen nu byder på?  

For mange virksomheder er kortlægning af deres fremtidige IT-infrastruktur det, som står næst for. For version 2.0 kommer eller er muligvis allerede kommet.

Versionen, hvor vi ikke bare skal kunne arbejde hjemme sikkert, men også have en infrastruktur, hvor vores IT er gearet til de muligheder og forandringer, fremtiden byder på.

Version 2.0 er en komplet, men agil løsning    

Vi ved alle det er vigtigt at være omstillingsparat. Særligt efter at være blevet ramt af en pandemi. Vi ved, at medarbejderens trivsel i endnu højere grad definerer fremtidens arbejdsplads. Og vi ved, at risikoen for cyberangreb er højere end nogensinde før.

Det bevidner Center for Cybersikkerhed samt seneste tal fra Danmarks Statistik som viser, at hver tredje danske virksomhed i 2019 har oplevet brud på deres IT-sikkerhed.

Et 2.0 scenarie stiller dermed krav til komplette IT-løsninger, der favner hele virksomhedens driftsgrundlag og som er rustet til de udfordringer, der puster både til sikkerhed og effektivitet.  

Igennem de sidste 20 år har Mentor IT rådgivet og leveret IT til mindre og mellemstore virksomheder, og vi kan på baggrund af vores erfaring konkludere:  

  1. Virksomhedens infrastruktur skal være agil. Den må IKKE være afhængig af fysiske begrænsninger såsom menneskelige ressourcer eller hardware.
  2. Handlekraftige partnere er afgørende for et stærkt og værdiskabende samarbejde.
  3. Fremdrift skabes i interaktion med brugerne.
  4. Det kræver stærke ressourcer at drive forretningens IT. Ressourcer, som nogle gange er bedre og billigere at outsource.
  5. Agilitet er nødvendigt i en foranderlig verden og kræver løsninger, som baner vej herfor og ikke spænder ben.

 

Mentor IT blev i september kåret som Danmarks dygtigste til outsourcing, hosting og drift af Computerworld i forbindelse med deres Top 100.
Mentor IT er kåret som Danmarks dygtigste til outsourcing, hosting og drift 2020 af Computerworld.  


Vælg en allieret
I september 2020 blev Mentor IT kåret som Danmarks dygtigste til outsourcing, hosting og drift af Computerworld og med mere end 20 års erfaring er Mentor IT måske svaret på de spørgsmål, du sidder med.

Hvordan kan vi bedre lykkes med version 2.0? Har vi nogle svagheder, vi ikke har identificeret endnu eller som vi skal have gjort noget ved? Hvad gør andre? Hvad kan I gøre for mig?

Måske du har mange flere, måske du har færre. Besøg os på mentor-it.dk og lær os bedre at kende.  

Du kan også booke et online møde lige her.