Annonceindlæg fra Mentor it

Hjemmearbejde og IT-sikkerhed. Er I klar til version 2.0?

2020 har budt på en ny hverdag med COVID-19 som betinget følgesvend. 2021 bliver uden tvivl en fortsættelse og konsekvensen er nye IT-vilkår

Foråret bød på et konsekvent møde med hjemmearbejde i en grad, vi aldrig før havde set. Det åbnede manges øjne for fordelene herved, men belyste også de krav, det stiller til den moderne arbejdsplads og dens infrastruktur.

Tilgængelighed, mobilitet, adgang og hastighed blev hurtigt førsteprioritet, hvorefter sikkerhed kom lige efter: Er vi rustet til de trusler, hverdagen nu byder på?  

For mange virksomheder er kortlægning af deres fremtidige IT-infrastruktur det, som står næst for. For version 2.0 kommer eller er muligvis allerede kommet.

Versionen, hvor vi ikke bare skal kunne arbejde hjemme sikkert, men også have en infrastruktur, hvor vores IT er gearet til de muligheder og forandringer, fremtiden byder på.

Version 2.0 er en komplet, men agil løsning    

Vi ved alle det er vigtigt at være omstillingsparat. Særligt efter at være blevet ramt af en pandemi. Vi ved, at medarbejderens trivsel i endnu højere grad definerer fremtidens arbejdsplads. Og vi ved, at risikoen for cyberangreb er højere end nogensinde før.

Det bevidner Center for Cybersikkerhed samt seneste tal fra Danmarks Statistik som viser, at hver tredje danske virksomhed i 2019 har oplevet brud på deres IT-sikkerhed.

Et 2.0 scenarie stiller dermed krav til komplette IT-løsninger, der favner hele virksomhedens driftsgrundlag og som er rustet til de udfordringer, der puster både til sikkerhed og effektivitet.  

Igennem de sidste 20 år har Mentor IT rådgivet og leveret IT til mindre og mellemstore virksomheder, og vi kan på baggrund af vores erfaring konkludere:  

  1. Virksomhedens infrastruktur skal være agil. Den må IKKE være afhængig af fysiske begrænsninger såsom menneskelige ressourcer eller hardware.
  2. Handlekraftige partnere er afgørende for et stærkt og værdiskabende samarbejde.
  3. Fremdrift skabes i interaktion med brugerne.
  4. Det kræver stærke ressourcer at drive forretningens IT. Ressourcer, som nogle gange er bedre og billigere at outsource.
  5. Agilitet er nødvendigt i en foranderlig verden og kræver løsninger, som baner vej herfor og ikke spænder ben.

 

Mentor IT blev i september kåret som Danmarks dygtigste til outsourcing, hosting og drift af Computerworld i forbindelse med deres Top 100.
Mentor IT er kåret som Danmarks dygtigste til outsourcing, hosting og drift 2020 af Computerworld.  


Vælg en allieret
I september 2020 blev Mentor IT kåret som Danmarks dygtigste til outsourcing, hosting og drift af Computerworld og med mere end 20 års erfaring er Mentor IT måske svaret på de spørgsmål, du sidder med.

Hvordan kan vi bedre lykkes med version 2.0? Har vi nogle svagheder, vi ikke har identificeret endnu eller som vi skal have gjort noget ved? Hvad gør andre? Hvad kan I gøre for mig?

Måske du har mange flere, måske du har færre. Besøg os på mentor-it.dk og lær os bedre at kende.  

Du kan også booke et online møde lige her.   

 

 

 

 

 

Premium
Coloplasts it-direktør: GDPR har givet de it-kriminelle et nyt værktøj til at angribe os
Interview: Det er ikke kun på plads og kapacitet, at sundhedssektoren lige nu er udfordret. De sikkerhedsansvarlige har også fået en del mere at se til gennem et kaotisk 2020. "Cyberkriminelle har opdaget, at der er en hel masse værdi i denne her datatype. Enten som afpresningsmulighed eller som viden, de kan udnytte til noget," siger CIO i Coloplast, René Rasmussen.


Læs første artikel i serien om perspektiver fra sektoren, der er de it-kriminelles nye guldkalv
Computerworld
Intel taber retssag og skal betale to milliarder dollar: "Det er skandaløst"
Chipgiganten Intel har tabt en retsag i USA, og er blevet idømt en bøde på hele 2,1 milliarder dollar. Det er en af de største bøder for en patentsag i USA's historie.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.