Annonceindlæg fra NetApp

Undgå kompleksiteten i, og overprovisioning af, multiple clouds

Det stigende antal europæiske virksomheder, der benytter hybride multi cloud miljøer, ser ofte omkostningerne stige langt over det forventede

I starten af COVID-19-pandemien fokuserede organisationerne først og fremmest på at gøre det muligt at arbejde hjemmefra, og hurtigt at akkumulere tjenester i skyen, for at sikre fortsat drift. Nu hvor de planlægger en post-pandemiverden, kæmper de for at få bugt med den ineffektivitet, brugen af multiple public clouds kan føre til.

 Offentlige cloud-udbydere har en tendens til at have specifikke styrker til bestemte arbejdsbelastninger, og derfor ender mange organisationer med, at bruge en blanding, der indebærer et forhold til to eller flere af ’the Big Three – Amazon Web Services, Google Cloud Platform og Microsoft Azure – blandt andre.

 Når du så tilføjer brugen af private clouds og lokale systemer, der også er typisk i brug, kan data være hvor som helst og overalt. Pludselig kan man stå midt i et mareridt, når det drejer sig om at holde styr på, hvilke data der findes hvor. - En mere og mere vigtig overvejelse i forhold til EU's krav til datastyring.

På jagt efter et problemfrit og effektivt cloudmiljø

Dette har også en tendens til at resultere i overprovisioning og spildt, ineffektiv infrastruktur, der bremser cloud-adoption og innovation. Du har måske fem, seks eller syv topteknologiske punktløsninger i dit cloudmiljø, og et ringe håb om, at de alle vil arbejde problemfrit og effektivt sammen.

 Der er dog en vej ud af dette mysterie. I stedet for at fastholde siloer, kan du stole på et data fabric, der spænder over dine forskellige skyer og lokale systemer og leverer konsekvente og integrerede datastyringstjenester. I stedet for at spekulere på, hvilke data der bruges hvor, kan du få synlighed og indsigt på tværs af hele miljøet med forbedret adgang og kontrol, bedre databeskyttelse og sikkerhed, samt en fuld forståelse af, hvor du overforbruger.

 NetApps  Cloud Manager er et centraliseret system til visning og administration af din lokale lagring og cloudlagring, der understøtter flere cloud-udbydere og konti. Systemet giver it-fagfolk mulighed for, at give deres interne og eksterne brugere optimerede cloud-tjenester.

Spot-on optimisation

Cloud Manager giver it-eksperter og cloud-arkitekter et centraliseret kontrolplan, til at administrere, overvåge og automatisere data i hybrid-cloud-miljøer. Desuden kan du med Spot by NetApp automatisere optimeringen af disse ressourcer, for at gøre applikationsdrevne infrastrukturer til virkelighed og skære betydeligt i dine omkostninger.

 Spotteknologi bruger machine learning og analytics til at automatisere og optimere cloud-infrastrukturen på AWS, Azure og Google Cloud. Spot giver håndfri cloud-infrastrukturstyring, der automatisk bruger den mest effektive blanding af forekomster og prismodeller, hvilket eliminerer overprovisioning og spild.

 Over 60% af alle cloud-omkostninger  kan tilskrives beregning, og mange organisationer abonnerer på beregningskapacitet, der ofte er inaktiv eller underudnyttet. Spot styrer klargøring og tilgængelige reserverede forekomster for at optimere organisationens brug af cloud ressourcer på tværs af ’the Big Three’ services, og for at levere tilgængelighed og ydeevne til den lavest mulige pris.

 Når du udvikler din hybrid multicloud-strategi efter pandemien, vil det betale sig at fokusere på, hvordan du kan bevæge dig mod en integreret infrastruktur, hvor data og tjenester bevæger sig frit mellem platforme, clouds og miljøer. Klik her for at finde ud af mere om, hvordan du låser op for det bedste fra cloud