Annonceindlæg fra RISMA Systems

Skærpede EIOPA cloud-outsourcing krav: Sådan bliver din virksomhed compliant

Forsikringsselskaber og pensionskasser er blevet mødt af et stigende antal nye og mere komplekse compliance-krav inden for cloud-outsourcing-området.

De nye skærpede regler og krav gør compliance-processen mere omfattende og ressourcekrævende end nogensinde før. Heldigvis er platformen, der kan understøtte hele outsourcing-processen, allerede at finde på markedet. 

European Insurance and Occupational Pensions Authority (EIOPA) har skærpet reglerne og kravene for outsourcing til cloudleverandører pr. 1. januar 2021, hvilket rammer forsikringsselskaber og pensionskasser. Fremover stilles der langt mere eksplicitte krav til, hvordan dokumentationen af cloud-outsourcing skal foregå.  Outsourcing til cloudleverandører er en tids- og ressourcekrævende proces, hvor mange led på tværs af hele organisation skal inddrages for at sikre løbende overholdelse af lovgivningen. En compliance-kabale, der kan være svær at få til at gå op – især uden det rette værktøj til at understøtte og systematisere processen.

” Det er forretningskritisk for forsikringsselskaber og pensionskasser at være compliant i forhold til den nye outsourcinglovgivning. Manglende compliance kan medføre en række økonomiske og omdømmemæssige konsekvenser og ikke mindst sanktioner om at bringe outsourcingen til ophør eller bøder fra Finanstilsynet. Vi ser stadig mange organisationer, der benytter tunge mandskabskrævende processer til deres compliance-forhold. Med de nye skærpede og mere komplekse krav bør enhver organisation overveje fordelene ved at investere i en complianceplatform, der løbende kan understøtte og systematisere hele processen,” siger Niels Christian Ellegaard, partner i Plesner Advokatpartnerselskab, der er ekspert inden for outsourcing.

Komplet compliance-løsning fra RISMA

SaaS-virksomheden RISMA har udviklet en stærk compliance-løsning til outsourcing. RISMAs løsning understøtter hele den omstændige compliance-proces fra vugge til grav. Det sparer medarbejderne for tid og frigiver ressourcer, der i stedet kan bruges på andre opgaver – til gavn for hele virksomheden.

Med RISMAs outsourcingløsning får du:

  • En platform, der helt overordnet systematiserer organisationens oursourcing og sikrer løbende overholdelse af outsourcingreglerne
  • En nem og overskuelig oversigt over alle outsourcing-arrangementer – samlet ét sted for at eliminere ineffektivt arbejde med diverse excel-ark
  • Hjælpevejledninger og step-by-step guides til, hvordan organisationen holder sig compliant
  • Automatisering af processer, så den manuelle arbejdsbyrde elimineres
  • En platform, der er nem at samarbejde i på tværs af afdelinger. Blandt andet muligt at uddelegere afgrænserede opgaver til relevante medarbejdere i organisationen.
  • Mulighed for at udtrække bestyrelsesrapporter m.v. med ét klik
  • Mulighed for nemt at udtrække det lovpligtige register til Finanstilsynet

”Vi tilbyder vores kunder en færdig plug and play løsning, der skaber rammerne for forsikringsselskaber og pensionskasser til at kunne effektivisere manuelle processer, minimere risici og sikre løbende overholdelse af outsourcingreglerne. Det er der brug for i en tid, hvor flere og flere virksomheder ser ind i mere regulering. I samarbejde med outsourcingeksperter fra Plesner har vi udviklet en brugervenlig platform, som gør en hidtil besværlig og kompleks proces nem, effektiv og overskuelig,” siger Lars Nybro Munksgaard, direktør og stifter af RISMA Systems A/S

Om RISMA

RISMA er en førende SaaS-virksomhed, der hjælper organisationer med at strukturere, håndtere og dokumentere deres indsats på tværs af de forretningskritiske områder styring, risiko og overholdelse. RISMAs unikke og brugervenlige platform gør tværorganisatorisk samarbejde nemt at demonstrere og rapportere om regler og standarder som GDPR & Privacy, ISMS, Risk Management, Financial Controls, ESG og bæredygtighed - og meget mere. RISMAs mission er at blive en førende alt-i-en software GRC-platform til mellemstore og store virksomheder og organisationer. Læs mere om RISMA Systems og GRC-platformen.

Governance, Risk, Compliance

Alt integreret i en GRC-platform, der gør strategi til handling, minimerer risici og sikrer løbende overholdelse af lovgivningen.

Læs mere om RISMA Systems
Kontaktinfo:

RISMA Systems

Ejby Industrivej 34-38

2600 Glostrup

https://www.rismasystems.com/

Se alle annonceindlæg