Annonceindlæg fra Trust

Sådan afholder du bedre møder i fremtiden

Når vi langsomt vender tilbage til en post-pandemisk hverdag, vil meget være anderledes.

Behovet for gode møder er imidlertid større end nogensinde, og videokonferenceløsningen IRIS er en given løsning på et problem, som mange virksomheder grubler over.

Det er nu over et år siden, at Covid-19 blev en del af danskernes liv. Siden da er mange af os blevet vant til en ny hverdag med hjemmearbejde og social afstand som en nødvendig og stressende kendsgerning. Endelig ser vi nu et lys for enden af ​​tunnelen, og mange ser frem til at kunne vende tilbage til kontoret, hvor kaffemaskinen arbejder på højtryk, og weekendens begivenheder diskuteres mellem kolleger langt ind i den følgende uge.

Det er noget, som virksomheder og organisationer længe har forberedt sig på. Mange virksomheder forestiller sig en virkelighed, hvor vi slet ikke arbejder på samme måde, som før pandemien ramte. Nogle medarbejdere er nemlig blevet glade for at arbejde hjemmefra, imens andre ikke kan vente med at vende tilbage til kontoret. Morgendagens arbejdspladser vil sandsynligvis blive en kombination – hvilket er en stor udfordring for ikke mindst alle de it-ledere, der nu står overfor forskellige sikkerheds- og funktionelle problemer.

Velkommen til den fleksible hybridarbejdsplads.

 

En videokonferenceløsning bygget til fremtiden

Computertilbehørsgiganten Trust har i noget tid arbejdet på en løsning, der kan lindre denne kollektive hovedpine. For vi vil se en hybrid løsning, hvor en del af arbejdsstyrken arbejder på kontoret, mens andre fortsætter hjemmefra, og så er der brug for gode videokonferenceløsninger, som den Trust nu lancerer i Danmark.

IRIS er en alt-i-en-videokonferenceløsning, der er i stand til at omdanne stort set ethvert kontorlokale eller mindre mødelokale til et komplet videokonferencelokale. Enheden installeres på få minutter og er derefter klar til at blive brugt som et samlingspunkt mellem mødedeltagerne på kontoret og online deltagere fra satellit- og hjemmekontorer.

Trusts ingeniører har fokuseret på et objektiv af høj kvalitet for at sikre optimal videokvalitet, og derudover er der brugervenlig og smart software, der yderligere forbedrer oplevelsen. Et intelligent vidvinkelbillede samler for eksempel alle mødedeltagere på en og samme skærm, mens intelligent lydoptagelse automatisk fokuserer på den, som taler. Den indbyggede højttaler er også udviklet til at passe bedst til det frekvensområde, inden for hvilket den menneskelige stemme er placeret, hvilket i samarbejde med støjreduktionsteknologi i verdensklasse giver et klart, luftigt lydbillede uden forstyrrelser.

Mere vigtigt end nogensinde før at mødes

Det menneskelige møde har været den lim, der har holdt menneskeheden sammen i tusindevis af år. Nu hvor vi er begyndt på et nyt kapitel i vores kollektive historie, vil meget være anderledes – men behovet for at mødes og udveksle ideer er stadig altafgørende.

Med IRIS fra Trust er alle virksomheder, store som små, forberedt på fremtiden og klar til at fortsætte med at afholde møder, der bringer os tættere på hinanden, uanset hvor vi er i verden.

Læs mere om IRIS fra Trust her

Premium
Konsulenthuset 7N med rekordoverskud: "For os var det ‘den store prøve’"
Konsulenthuset 7N formåede at drive vækst sidste år på trods af pandemien. Omsætningen bevæger sig minimalt, mens overskuddet når rekordniveau. "Vi så ind i mørke og uvished, men vores forretningsmodel har endnu engang bevist sin styrke," siger CEO Jeppe Hedaa.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.