Annonceindlæg fra FrontSafe

Danske Frontsafe købt af Jungle Disks ejere, Dry Line Partners og Porthcawl Holdings

Danmark får et ekspertise-center for backup og recovery. ”Det her er i virkeligheden ikke kun fantastisk for os, men for hele det danske marked”

Med købet vokser Frontsafes sikkerhedsmuskler indenfor backup, storage og disaster recovery.


Ejerne af Jungle Disk,  Dry LinePartners LLC og Porthcawl Holdings LLC, har købt Frontsafe af J2 Global Inc.

Med købet konsoliderer de nye ejere deres fremadrettede planer for ekspansion og udvider deres portefølje.

“Tilføjelsen af Frontsafe, KeepItSafe, LiveVault and OffsiteDataSync til vores værktøjskasse lader Jungle Disk hjælpe vores kunder endnu bedre, og udvidder vores geografiske og produktmæssige fodaftryk og lader os skalere i højere grad,” siger Bret Piatt, CEO for Jungle Disk og partner i Dry Line Partners.

Før han kom til Jungle Disk var Bret Piatt chef for 300 medarbejdere i en SaaS business-afdeling hos Rackspace, der betjente mere end 75.000 SMV’er. I sin tid hos Rackspace var Bret Piatt blandt andet også chef for fusioner op opkøb, formand for Komiteen for Intellektuel Ejendomsret (IPC) og medlem af det team, der frigav Rackspace Cloud som open source software og skabte OpenStack – nu kendt som Open Infrastructure Foundation.

Bagved Bret Piatts ord ligger der et behov for at have lokale eksperter i databeskyttelse, backup og recovery med et mere end almindeligt godt overblik. For når forretningsmodellen er at passe på andre firmaers data, er der ikke plads til den mindste fejl eller usikkerhed.


Nye ejere giver nye fordele

Frontsafe tager imod ejerskiftet med åbne arme. Som direktør Einar Boije siger: “Alle os her hos Frontsafe er meget glade for nyheden. Fordelene ved at være ejet af en virksomhed med så stor erfaring i data-beskyttelse, backup og recovery vil føre til endnu bedre service til vores kunder. Det er et vigtigt skridt på Frontsafes rejse, som giver os fordel af en ejer, der virkelig tilføjer kapacitet indenfor moderne og effektive cloudløsninger – ikke mindst på grund af deres baggrund i Rackspace.”

Frontsafe blev grundlagt i Danmark i 2006. Med kontorer i København og Aarhus dækker Frontsafe 35% af Danmarks enterprise cloud backup og hjælper tusindvis af kunder i hele Skandinavien. Den hidtidige ejer, J2Global, har de sidste år investeret mange millioner i Frontsafes topmoderne datacenter i Viby.

Med sine nye ejere og tætte bånd til ledere med ekspertise i IT og cybersecurity får Frontsafe også nye handlemuligheder. Opkøbet fra Jungle Disks ejere vil skabe grobund for innovation og strategisk ekspansion, uddyber Einar:

“Grundlæggende vil dette betyde  muligheder for at forbedre data-beskyttelse, backup, recovery og cybersecurity drastisk.”

I 15 år har Frontsafe hjulpet kunder med at sikre deres data med skalerbare backup-løsninger i verdensklasse med dedikeret infrastruktur og dansk kundeservice, der kender kundernes løsninger og behov. Fremover vil Frontsafe side om side med Jungle Disk kunne skalere sine løsninger til tusinder af nye kunder


Om Frontsafe, Jungle Disk, Dry Line Holdings LLC og Porthcawl Holdings LLC.
Frontsafe er en førende white-glove service-løsning til online backup, disaster recovery og business continuity. Frontsafe er ISAE 3402-certificeret ligesom Frontsafes topmoderne datacenter er ISO 27001-certificeret.

Jungle Disk leverer cybersecurity, data backup, cloud storage, password management, email arkivering og security awareness training der beskytter vigtige data imod systemfejl, menneskelige fejl og cyberangreb til virksomheder i alle størrelser. Med hovedsæde i San Antonio, Texas, og datacentre i USA og Europa hjælper Jungle Disks medarbejdere kunder over hele kloden. Hvis du vil vide mere om Jungle Disk kan du besøge http://www.jungledisk.com.

 

Om Dry Line Partners LLC
Dry Line Partners er en kapitalfond med fokus på opkøb af B2B-virksomheder med en forretningsmodel opbygget om recurring revenue. Fonden, der har hjemme i San Antonio, Texas er grundlagt og rådgivet af en række direktører fra it-branchen og private investorer.

 

Om Porthcawl Holdings LLC
Porthcawl Holdings er en kapitalfond baseret på en fast overbevisning om, at verdens fremtid er drevet af teknologi. Fonden er baseret i San Antonio, Texas og investerer i cybersecurity, it-service og forsikring. Hvis du vil vide mere kan du besøge https://www.porthcawlholdings.com.

 


Hvis du vil vide mere om, hvordan du får Danmarks bedste backup-løsning, kan du ringe til Reda Karbel hos Frontsafe på 81 80 00 41