Interne mails:Netcompany har kendt til datatyveri lang tid før offentligheden fik det at vide

Annonceindlæg fra Solita

Toke Friborg, MD hos Solita Danmark & Group Executive

Data giver indsigter som forbedrer hele virksomheden

Sæt datastrategi og kompetence inden for data og cloud-infrastruktur på dagsordenen i 2022.

Digitalisering af ​​samfundet har været i fuld gang det seneste årti, men langt fra alle virksomheder ved, hvordan de skal navigere i det nye digitale landskab, og hvordan de enorme mængder data bedst håndteres. IT-konsulentvirksomheden Solita har kontorer i flere europæiske lande og står midt i en støt vækstrejse. Med et holistisk perspektiv på digital udvikling hjælper de organisationer med at blive datadrevne i virkeligheden. - Det hele handler om data, siger Toke Friborg, MD hos Solita Danmark & Group Executive.’

Solitas aktiviteter består af over 1200 specialister i digital transformation. Med bred kompetence og lang erfaring har de god indsigt i, hvordan organisationer bedst håndterer, forvalter og bruger deres data til at skabe nye forretningsmuligheder.

- Med de mange processer og interaktioner, som digitalisering af ​​en organisation medfører, skabes der mere og mere data. Og jo mere data, jo vigtigere er det med struktur. For 10-15 år siden havde en virksomhed måske 100 systemer. I dag er det tal meget højere, pga. stigende dataværdi, siger Toke.

De forskellige systemer fører til, at data spredes i hele organisationen, noget der på sigt bliver mere og mere uholdbart. En manglende data strategi vil være at sammenligne med et bibliotek uden register, siger Toke.

Håndtering af en stor mængde usorteret data er en udfordring for mange virksomheder, men vi vil gerne fremhæve de muligheder, det også medfører. Når først dataene er konsolideret og struktureret, kan man finde ny indsigt, der forbedrer hele forretningen, siger han. Her er Cloud-tjenester en central del - også når det gælder om distribution af data og finde nye forretningsmodeller baseret på data.

I Solitas brede serviceportefølje er rådgivning, udvikling, migrering og administration af cloud-tjenester en kernekompetence. Digitaliseringen af ​​organisationer har stået på i mange år, men flytning af data til skyen blev længe betragtet som et modigt, næsten risikabelt skridt.

- Det er kun for to-tre år siden, at virksomhederne begyndte at forstå de enorme forretningsmæssige fordele ved skyen, såsom at den er fleksibel, sikker og ikke mindst omkostningseffektiv. Da corona-pandemien brød ud, og folk tog kontoret hjem, har udviklingen været hurtig. Nu vil alle flytte til skyen, siger Toke.

Og så er det vigtigt med varig kompetence.

Den eksponentielle vækst i den digitale udvikling stiller høje krav til kompetence inden for data, cloud-infrastruktur og andre it-relaterede områder.

Det teknologiske landskab er i konstant forandring og branchens udfordring er at finde varige kompetencer; Hvis du arbejder med tech, er det vigtigt at holde dig konstant opdateret. Her er Solita i front. Det har vi været længe og vi har en bred såvel som dybdegående forståelse for, hvad det vil sige at være datadrevet – organisatorisk, teknologisk og ikke mindst ud fra et menneskeligt perspektiv, siger Toke.

 

Besøge Solita DK og læs mere om hvad vi hjælper vores kunder med her

 

Om Solita

Solita er en hurtigt voksende digital next gen konsulentvirksomhed drevet af teknologi, data og menneskelig indsigt. Vores tjenester spænder fra strategi til forretningsdesign, forretningsudvikling, digital udvikling, data, AI & analytics, cloud og integrationstjenester. Solita blev grundlagt i 1996 og beskæftiger nu over 1.200 digitale specialister i Finland, Sverige, Estland, Tyskland, Danmark og Belgien. Vi hjælper virksomheder og lokalsamfund, med at innovere med fokus på varig effekt.