Annonceindlæg fra mininvestering.dk

Klar til at købe kryptovaluta? De 5 hotteste lige nu!

Det har aldrig været lettere at købe kryptovaluta, da du i dag kan købe kryptovaluta på online handelsplatforme, hvor du normalt handler aktier.

De fleste har hørt om Bitcoin, Ethereum, Dogecoin og andre kryptovalutaer. Hvert år kommer der nye kryptovalutaer på markedet med stort potentiale for stigninger. Det svære er at vide, hvilken kryptovaluta du skal investere i.

Det har aldrig været lettere at købe kryptovaluta, da du i dag kan købe kryptovaluta på en række online handelsplatforme, hvor du normalt handler aktier. Alligevel kan det være svært at vide, hvad du skal investere i. For der er mange spændende krypto-projekter derude.

Køb kryptovaluta på eToro

Blandt andet har Lucky Block taget verden med storm. Det er vores nummer et på listen over de fem mest interessante kryptovalutaer at holde øje med i 2022. Valget kommer blandt andet på baggrund af at dens værdi er vokset med raketfart siden lanceringen. Nedenfor kan du se de fem kryptovalutaer, som mange overvejer, når de skal købe kryptovaluta.

  1.     LuckyBlock
  2.     PancakeSwap
  3.     Algorand
  4.     Shiba Inu
  5.     Stellar

 

Her kan du købe kryptovaluta

Tidligere skulle du på en kryptobørs for at købe kryptovaluta. Dette holdt mange fra at købe kryptovaluta, da det var svært at finde ud af, hvordan man sætter penge ind. På en kryptobørs skal du typisk eje Ethereum eller Bitcoin for at handle. Men i dag kan du købe kryptovaluta på en online handelsplatform som eToro.

Det har gjort, at det er lettere, brugervenligt og mere sikkert at købe kryptovaluta end tidligere. Derfor har vi set et kæmpe boom i handel med kryptovaluta, og i dag er det helt almindeligt, at du hører om kryptovaluta i landsdækkende medier.

For at vise dig hvor nemt det er blevet at handle, får du her 4 trin til, hvordan du kan være i gang med at købe kryptovaluta på under 15 minutter.

 

1. Vælg en handelsplatform

 

Vi vil anbefale en online handelsplatform, som også sælger aktier. Der er strengere krav til en aktieplatform, da de er reguleret. Disse handelsplatforme har dermed større fokus på sikkerhed og brugervenlighed.

Her viser vi dig, hvordan du køber kryptovaluta på eToro.

 

Gå til eToros hjemmeside.

2. Opret en handelskonto

 

Når du er på eToros hjemmeside, udfylder du et brugernavn, e-mail og adgangskode. Herefter klikker du på ”Begynd at handle.”

Nu får du allerede adgang til deres handelsplatform.

3. Sæt penge ind på din konto

 

På billedet kan du se, at du kan købe kryptovaluta, aktier mm. på eToro. For at købe kryptovaluta skal du starte med at sætte penge ind på din konto.

I nederste venstre hjørne på desktop klikker du der, hvor der står ”Indbetal penge.” Nu kan du vælge at overføre penge med et betalingskort eller en bankoverførsel. Hvis du vil købe kryptovaluta med det samme, skal du benytte et betalingskort. Her er min. kun 50 USD.

4. Så er du klar til at købe kryptovaluta

Med penge på din eToro konto kan du nu finde din kryptovaluta. Du kan enten søge efter den, eller du kan se deres store udvalg under deres krypto-sektion.

Hvis du søger efter en kryptovaluta, så kommer den frem, og du skal blot klikke på ”HANDL.” Du kan nøjes med at købe kryptovaluta for bare 10$, så alle kan komme i gang med at eje en kryptovaluta.

Vi har herunder udvalgt fem kryptovalutaer, som mange eksperter regner med vil stige i 2022. De fleste af dem kan du købe på eToro. Det er vigtigt, at du foretager din egen research, før du investerer dine penge.

Køb kryptovaluta på eToro

 

Lucky Block har slået alle rekorder

 

Kryptovalutaen med navnet Lucky Block har skrevet kryptohistorie ved at være den hurtigste til at opnå en markedsværdi på en milliard amerikanske dollars. Det hele er bygget omkring en lotteri på blockchain.

Selvom der altid er høj risiko ved at købe kryptovaluta, så er det allerede imponerende, hvad Lucky Block har opnået.

Scott Ryder står bag Lucky Block. Han kom op med det innovative koncept med en lottotjeneste på nettet, som bruger blockchain teknologi til at være transparent og fair. Desuden byder det på hurtigere udbetaling og en solid investeringsstrategi. Folk, som spiller dette lotto, har på papiret større chancer for at vinde end almindelig lotto. Desuden er der ingen geografiske restriktioner fra at spille med. Du kan købe LBLOCK-tokens på Pancakeswap, som både er en platform til at købe kryptovaluta samt en digital valuta. Den gennemgår vi nedenfor.

 

PancakeSwap kan være fremtidens børs

Nogle gange virker det som om, at kryptovaluta er en joke. Folk kan hurtigt blive i tvivl om der rent faktisk er tale om et seriøst projekt. Det så vi blandt andet med DogeCoin, der først blev populær på grund af et meme.

Nu kan du også købe kryptovalutaen med koden CAKE. Det er PancakeSwap, som blev lanceret af en række anonyme udviklere helt tilbage i september 2020. Måske har den endnu ikke taget verden med storm, fordi der har været så meget tale om LiteCoin, Ethereum og Bitcoin.

PancakeSwap skiller sig dog ud ved at være bygget på Binance Smart Chain, som også kaldes for BSC. Det byder på hurtigere transaktioner, som også er billigere, når der sammenlignes med fx Ethereum.

PancakeSwap V2 er også en børs til udveksling af kryptovaluta. Den er placeret i Japan og har over 7500 forskellige markeder. Blandt andet kan du fx købe den førnævnte Lucky Block på PancakeSwap V2.

 

Algorand tiltrækker investestorer 

Det tog nogle år før Algorand begyndte at tiltrække investorerne. Algorand blev grundlagt af Silvio Micali i 2017. Micali er professor på det historiske Massachusetts Institute of Technology i USA, som også er kendt som MIT.

Den spændende digitale valuta er et blockchain netværk, som kaldes for ”Pure Proof of Chain Stake” (PPOS). Denne kryptovaluta blev lanceret for verden i april 2019, mens det primære netværk blev introduceret i juni 2019.  På grund af smart kontrakt funktionalitet og det erfarne udviklerteam, der står bag Algorand, siges det at være en af de bedste altcoins at investere i på nuværende tidspunkt. 

Dog er det naturligvis vigtigt at du holder øje med markedet. Du skal analysere de forskellige faktorer, når du køber Algorand (ALGO) eller andre kryptovalutaer. Ting kan hurtigt ændre sig, og derfor bør du ikke tage denne artikel som direkte investeringsrådgivning. Sørg altid for at investere på fornuftig vis.

Køb Algorand på eToro

 

Endnu en meme kryptovaluta

Vi har allerede været inde på at DogeCoin blev populær på grund af en meme, og Shiba har en lignende historie. Shiba Inu er en af de nyeste kryptovalutaer i denne artikel. Shiba Inu er en decentraliseret kryptovaluta, som kom frem i sommeren 2020. Den blev skabt af den anonyme gruppe eller person kendt som Ryoshi.

Kun næsten et år efter lanceringen, kom Shiba Inu på alle folks læber. Denne kryptovalutas værdi eksploderede med 1000 % i løbet af kun en måned. Det skete blandt andet takket være hype på sociale medier som fx Reddit. 

Dog er Shiba Inu (SHIB) et meget vigtigt eksempel på hvordan ting hurtigt kan gå op og ned. Den toppede i værdi i oktober 2021 med en pris på 0,00008 per SHIB. Allerede måneden efter gik den ned igen. Det skyldes højst sandsynligt at den høje prisstigning fik mange investorer til at sælge deres Shiba for at nyde momentum og tjene penge på investeringen. På skrivende fod har den en værdi på omkring 0,0023 per SHIB, hvilket er næsten en fjerdedel af hvad den lå på for mindre end et halvt år siden. 

Køb Shiba Inu på eToro

 

Stellars interessante historie 

Stellar har en historie, som går helt tilbage til sommeren 2014. Dens værdi mindede om Shiba helt frem til omkring slutningen af 2017. Kort efter nytår 2018 havde den en værdi på over 0,7 USD per styk, men som det ofte sker med kryptovaluta faldt den hurtigt i værdi.

Vi kan kun spekulere i at værdien dalede i løbet af 2018, da mange investorer solgte deres Stellar Lunars til at tjene penge på deres investeringer. Helt frem til slutningen af 2020 havde Stellar en løbende værdi på omkring 0,1 USD. Naturligvis gik den op og ned, som det nu er tilfældet med andre kryptovalutaer.

I begyndelsen af 2021 skete der dog noget, da den begyndte at stige i værdi. Da vi kom til maj 2021 havde Stellar Lunar en værdi på omkring 0,7 USD per styk. Det vil sige at den steg med mere end seks gange i værdi i løbet af ca. et halvt år. Nu er den dog faldet igen og er nede på en værdi på omkring 0,2 USD per styk. 

Alligevel kan du overveje at investere i Stellar. Det siges at være en tilgængelig kryptovaluta for den generelle befolkning. Ofte bliver den sammenlignet med Ripple, men mens at Ripple er mere fokuseret på bankerne, fokuserer Stellar mere på befolkningen. Det er en kryptovaluta, som især fokuserer på udviklingslandene. Blandt andet distribueres denne kryptovaluta på deres eget netværk, og det giver mulighed for at tilbyde hurtigere betalinger, der sendes til hvor som helst i verden. Denne faktor bidrager også til de lave gebyrer uanset hvilket valuta du bruger til at købe Stellar Lumens. 

Køb Stellar på eToro 

 

Husk dette før du køber kryptovalutaer

Selvom mange eksperter finder disse fem nye kryptovalutaer interssante, kan det hurtigt se anderledes ud i morgen. Som vi har givet eksempler på, kan værdien på en kryptovaluta som fx Stellar Lumens eller Shiba Inu hurtigt stige eller falde i værdi. 

Shiba, Stellar, Algorand, PancakeSwap og Lucky Block har dog til fælles at det er nytænkende systemer, som er med til at skabe interesse. Det kan både være i forhold til memes og hype på de sociale medier, som motiverer visse forbrugere til at købe dem. På den anden side kan det også være fra potentielle investorer. Husk altid på at analysere kryptovaluta i dybden, hvis du overvejer at investere i en eller flere af dem.

Før du vælger at købe kryptovaluta, er det vigtigt, at du forstår risikoen ved at handle med dem. Ligesom med aktier er der ingen garanti for, at din investering stiger i værdi.