Annonceindlæg fra CyberGhost

Fire måder, du kan beskytte din digitale sikkerhed og privatliv på

Sådan holder du dine personlige oplysninger private og sikre på ethvert netværk samt får sikker adgang til bankapps, hjemmesider og meget mere.

Da teknologien udvikler sig i et så hurtigt tempo, er det ikke underligt, at folk altid er på en form for internetforbundet enhed. Internettet gør helt sikkert livet lettere, men det åbner også dørene for cybersårbarheder.

Borte er de dage, hvor man kun skulle have en simpel adgangskode, der var skrevet med små bogstaver, når man ville beskytte sine oplysninger online. Cyberkriminelle kan kaste brede net for at fange dine adgangskoder, brugernavne og finansielle oplysninger. Du kan faktisk være et potentielt offer, hver gang du går online.

Så hvordan holder man sig beskyttet mod stadigt udviklende cybersikkerhedstrusler? Det bedste og nemmeste forsvar er at bruge en betalt VPN-udbyder som CyberGhost.

CyberGhost VPN krypterer din internettrafik, hvilket gør den ulæselig for alle, herunder ondsindede personer, der er ude efter dine penge og/eller dine oplysninger. Du skal bare oprette forbindelse til en VPN-server, hvorefter dine internetdata automatisk dirigeres gennem en krypteret tunnel, som ingen har adgang til. CyberGhost VPN bruger en ubrydelig AES-256-kryptering, som er den samme standard, der bruges af offentlige myndigheder til at beskytte fortrolige oplysninger.

Lær om fire måder, der er designet til at hjælpe dig med at øge din digitale databeskyttelse og onlinesikkerhed, når du har CyberGhost VPN slået til.


Snyd cybersikkerhedstrusler


Uanset om du bruger netbank til en hurtig transaktion, handler med kryptovalutaer på forskellige platforme, shopper eller bare spiller et spil online, er du sårbar over for cyberkriminalitet.

Cyberskurkene elsker at overvåge din internettrafik, især på usikre offentlige wi-fi-netværk, fordi disse netværk har et lavt eller intet krypteringsniveau. Det er ekstremt nemt for dem at tage kontrol over dine bankkonti og stjæle dine penge.

Beskyt dig selv med CyberGhost VPN for at være et skridt foran de cyberkriminelle. CyberGhost VPN beskytter dig mod forskellige cyberangreb, såsom DDoS, man-in-the-middle, evil twin og MAC-spoofing. VPN'en tilbyder også automatisk wi-fi-beskyttelse, så du kan browse og shoppe frit, næste gang du er på en café, sidder i lufthavnens lounge, er på et hotelværelse eller sidder i en restaurant.

CyberGhost VPN giver dig mulighed for at oprette forbindelse til NoSpy-servere for at få maksimal beskyttelse af dine data og den bedste sikkerhed. Disse unikke servere er uafhængigt drevet og administreret af CyberGhost-teamet. Det betyder, at ingen har adgang til dem, hvilket gør dem ideelle til finansielle transaktioner eller andre handlinger, der involverer følsomme data. Sig farvel til databrud, når du er tilsluttet en NoSpy-server.

Er du bekymret for, at dine brugernavne og adgangskoder bliver gemt på en VPN-server? Du kan være sikker på, at CyberGhost VPN overholder en streng nul-logningspolitik for at sikre, at intet spores, gemmes eller gives væk om dig. Udover en stærk forpligtelse til den bedste praksis inden for databeskyttelse, bruger CyberGhost VPN RAM-servere, som er udviklet til at slette alle data ved hver servergenstart.

Se VPN løsningen her


Få fuldstændig databeskyttelse


Cyberkriminelle er ikke de eneste, der kan være en trussel for din digitale databeskyttelse og skabe kaos i dit liv. Internetudbydere er også ude efter dine internetdata. De kan se din internettrafik, logge din browserhistorik og sælge den til andre tredjeparter.

Har du det godt med at vide, at der er andre, der har oplysninger om dig, herunder din fødselsdato, hjemmeadresse, lægejournaler, personnummer, kørekort, e-mailadresse, loginoplysninger og finansielle oplysninger?

CyberGhost VPN beskytter dit privatliv ved at kryptere dine internetdata og sløre din onlineplacering. Når du opretter forbindelse til en CyberGhost-server, får du en anden IP-adresse, som får det til at se ud som om, at du er i et andet land. Det betyder, at du kan browse anonymt uden at nogen identificerer dig.

Når du holder din identitet privat, kan du også undgå prisdiskrimination. Nogle webshops viser højere priser baseret på din placering. Når du har CyberGhost VPN installeret på din enhed, kan du frit oprette forbindelse til serverplaceringer i forskellige lande og få bedre tilbud online. På denne måde kan du spare penge på flybilletter, biludlejning eller hotelværelser.

CyberGhost VPN har en global serverflåde, der er spredt over hele Amerika, Europa, Afrika og Asien. Det giver dig frihed til at oprette forbindelse til mere end 8.800 servere på mere end 90 placeringer. Desuden kan du skifte placering så ofte, du vil.

Er du bekymret for, at langsomme hastigheder bliver et problem? CyberGhost VPN har investeret i den nyeste teknologi, så du kan få den bedste VPN-oplevelse. Du har adgang til 10 Gps-servere og de bedste protokoller (IKEv2, WireGuard® og OpenVPN), der er designet til at give dig hurtigere hastigheder og mere pålidelige forbindelser rundt om i verden.

Se VPN løsningen her


Beskyt alle dine enheder


Du kan bruge VPN-beskyttelse på én enhed, men hvad med alle de andre enheder, der er i din husstand: bærbare computere, smartphones, tablets, spillekonsoller og smart-tv? Hvis du tilslutter en enhed til internettet, skal du beskytte den med en VPN. Alternativt udsætter du dine data for trusler og lav sikkerhed, når du er online.

CyberGhost VPN er kompatibel med Windows, Mac, Linux, Android og iOS. Du kan også installere VPN'en på din router for at beskytte alle dine internetforbundne enheder. Et enkelt CyberGhost-abonnement hjælper dig med at beskytte op til syv enheder på samme tid. Du kan endda dele din konto med din familie, så I alle kan nyde godt af den bedste VPN-beskyttelse. Surf sikkert og privat fra sofaen, arbejdspladsen, universitetet eller busstationen.

Se VPN løsningen her


Vær beskyttet mod ondsindede annoncer og trackere


Annoncer er ikke kun irriterende, de kan også kompromittere din sikkerhed online. Cyberkriminelle bruger annoncer til at levere malware og kompromittere systemer. Det er sådan dine adgangskoder, finansielle data og andre følsomme oplysninger ender i deres hænder.

CyberGhost VPN har et indbygget værktøj til annonceblokering, der er designet til at hjælpe dig med at browse uden at bekymre dig om, at du lander på risikable hjemmesider. Det virker på DNS-niveau og blokerer hjemmesider, der indeholder malware og phishing-svindel med det samme.

Trackere som marketingbureauer bruger også annoncer til at oprette en profil over din identitet online. De gemmer oplysninger om dine besøgte hjemmesider og køb, geografiske placering, navn, køn, adresse og meget mere. De kan endda sælge dine data til andre tredjepartsbureauer. For at forhindre trackere i at invadere dit privatliv online skal du aktivere CyberGhosts værktøj til annonceblokering.

Se VPN løsningen her