Annonceindlæg fra veridata

Tiden er ved at løbe ud for Cisco Prime kunder

Cisco har for nylig annonceret deres end-of-life (EOL) plan for Cisco Prime Infrastructure.

Læs hvordan SolarWinds Hybrid Cloud Observability (HCO) kan erstatte løsningen.


Virksomheder er på udkig efter alternative løsninger til håndtering af deres netværksinfrastruktur, nu hvor Cisco har annonceret deres end-of-life (EOL) plan for Cisco Prime Infrastructure.

Et godt alternativ er SolarWinds HCO.

SolarWinds HCO er en multi-leverandør observability løsning, designet til at give organisationer mulighed for at overvåge deres hybride IT-miljøer, såsom virtuelle og cloud-baserede servere, hybride applikationer og tjenester, netværksinfrastruktur og meget mere. Med HCO får du muligheden for at overvåge hele din IT-infrastruktur.

Med SolarWinds HCO kan organisationer få mere end blot automatiseret netværks discovery og konfigurationsstyring. Platformen giver også mulighed for realtids overvågning, automatisering og centraliseret styring, hvilket kan hjælpe organisationer med at identificere samt løse problemer hurtigere og mere effektivt.

HCO er designet med sikkerhed for øje. Selvom virksomheder håndterer store mængder data og komplekse infrastrukturer, kan de have ro i sindet ved at bruge denne platform til at beskytte deres data. Dette skyldes den strenge overholdelse af avancerede og omfattende sikkerhedsrammer på flere niveauer, som garanterer en pålidelig beskyttelse af deres data og infrastruktur.

Fordelene ved SolarWinds HCO er mange. Først og fremmest giver den organisationer mulighed for at administrere deres IT-miljøer fra en centraliseret platform, hvilket kan føre til besparelser på omkostningerne. Overvågning i realtid betyder også, at organisationer kan identificere og rette problemer hurtigere og mere effektivt.

Automatisering er også en stor fordel ved HCO. Organisationer kan automatisere en række opgaver, såsom fejldetektering, fejlfinding og kapacitetsplanlægning, hvilket kan hjælpe med at reducere arbejdsbyrden for deres IT-teams og frigøre tid til mere strategiske opgaver.

HCO inkluderer også værktøjer til styring af cloud-løsninger. Dette betyder, at organisationer kan overvåge og styre deres cloud-miljøer fra den samme platform som deres lokale infrastruktur. Dette gør det lettere at sikre, at cloud-ressourcerne er optimeret og effektivt udnyttet.

Endelig er HCO en meget skalerbar platform, der kan tilpasses til organisationers behov. Organisationer kan tilføje eller fjerne enheder, applikationer og cloud-ressourcer efter behov, hvilket kan hjælpe med at tilpasse sig hurtigt skiftende forretningsbehov og sikre, at deres IT-miljøer altid er optimalt kørende.

Er I nysgerrige på at lære mere? Klik på linket og oplev, hvad SolarWinds Hybrid Cloud Observability kan gøre for jer:

 

Fang os på følgende:

70 60 56 67
 support@veridata.dk