Annonceindlæg fra LTIMindtree

Lad ikke økonomisk turbulens stoppe din digitale transformation

Sådan fjerner du flaskehalse som træg beslutningstagning og manglende ressourcer til innovation – samt prioriterer partnerskaber og økosystemer.

Mange leverandører og virksomheder taber pusten, når det kommer til innovation og nytænkning.

– Det bliver for operationelt. Der er ikke meget sult blandt it-leverandørerne længere, og mange leverandører er blevet lidt "fat and happy". De har været aktive på markedet i 10-15 år, og nu er innovationen begyndt at stagnere, siger Erik Julius Larsen, nordisk chef hos LTIMindtree.

– Økonomichefer vender hver en krone i dag, og det er sværere at få investeringen til den digitale transformation. Så lige nu handler det om at sætte fart på den digitale transformation – på trods af den økonomiske situation. For når først er gået i gang, er det afgørende at fortsætte transformationen, tilføjer han.

Behov for dyb og bred brancheindsigt

Derudover skal virksomheder i højere grad end tidligere prioritere partnerskaber og økosystemer, da det ikke længere er muligt at gøre alt selv. For ud over at de økonomiske forhold har ændret sig drastisk, er forventningerne til hurtige resultater også steget.

– Flere end før har brug for sparring i dagligdagen, gerne fra en partner der stiller et globalt netværk af IT-eksperter til rådighed. Men ofte er det ikke tilstrækkelige med IT-eksperter. Her er også behov for branchespecifik viden for at lykkedes med digitaliseringen, vurderer Erik Julius Larsen.

– Derfor er her behov for både dyb og bred erfaring og for nogle, der forstår netop din virksomhed, hvad enten det er inden for bank og finans, detailhandel eller en helt anden sektor. Det er ikke nok kun at tilføre flere IT-ressourcer. Man skal have nogle med inde over, der ser det store billede, forklarer han.

Nordiske rødder skaber muligheder

Larsen & Toubro blev grundlagt i 1938 i Indien af ​​de danske ingeniører Henning Holck-Larsen og Søren Kristian Toubro. Takket være den stærke nordiske tilknytning mestrer man i dag forretningskulturen i både Norden og Asien.

– Det giver os et unikt perspektiv og forståelse for dynamikken på både det nordiske og globale marked. Samtidig kan vi rykke ressourcer og spidskompetencer hen hvor opgaven er, siger Erik Julius Larsen.

Virksomheden har en omfattende ekspertise inden for blandt andet Microsoft Azure og Dynamics 365, SAP, Oracle, AWS, Google Cloud, SalesForce. Når det kommer til digitalisering, er partnere som ServiceNow, Databricks og Snowflake ofte en del af løsningen.

– Vores profil skaber muligheder for bredere globalt samarbejde og giver os et virkeligt solidt grundlag for at designe løsninger, der opfylder kundernes unikke behov, bemærker Erik Julius Larsen.

– Vores moderselskab Larsen & Toubro køber i dag ydelser og produkter fra mange nordiske virksomheder, samtidig med at vi leverer it-løsninger til de selvsamme kunder. Derfor er vi del af en helhed, som tilbyder meget mere end ren it-service – herunder branchespecifik viden, tilføjer han.  

Meget mere end ”blot” end-to-end leverandør

Takket være fusionen mellem LTI og Mindtree besidder virksomheden i dag en bred vifte af it-services, som få aktører kan matche.

– Med Mindtrees styrke inden for digital transformation og design – sammen med LTIs ekspertise inden for infrastruktur, outsourcing og applikationer – er vi blevet en end-to-end IT-leverandør, som få kan matche, siger Erik Julius Larsen og fortsætter:

– Fusionen mellem LTI og Mindtree skaber en stærkere og mere konkurrencedygtig spiller i it-branchen, som giver os mulighed for at levere mere omfattende og innovative løsninger til kunder i forskellige brancher og geografiske områder, siger han.

Læs mere om LTIMindtree her.

LTIMindtree - Technology Consulting and Digital Solutions Company


LTIMindtree is a global technology consulting and digital solutions company that enables enterprises across industries to reimagine business models, accelerate innovation, and maximize growth by harnessing digital technologies.

www.ltimindtree.com