RSS

Forretningssoftware

Første årsregnskab efter frasalg: Aeven omsætter allerede nu for næsten en milliard kroner i Danmark

Aeven omsatte i 2023 for 904 millioner kroner efter en stabil start på deres selvstændige drift, efter NNIT frasolgte selskabet i 2022.

21. juni 2024 kl. 15.00
Mere om Forretningssoftware


IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

IT-tester med blik for detaljer

Saab Danmark A/S

Infrastructure Architect

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Erfaren IT-projektleder til Data & Analytics
Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere