RSS

Forretningssoftware


Det netop børsnoterede it-selskab Valeur modtog en million kroner i lønkompensation i fjor, men genoptog allerede dagen efter arbejdet.
8. april 2021 kl. 08.26 | læs »Premium
Antallet af indkomne sager hos Datatilsynet har nået nye rekorder i 2020, hvor Datatilsynet oprettede næsten 18.000 nye sager.
7. april 2021 kl. 15.59 | læs »C er tilbage som verdens mest populære programmerings-sprog. Apples Objective-C er på vej ud i glemslen. Se listen over de 20 mest populære programmerings-sprog lige nu.
7. april 2021 kl. 15.33 | læs »Premium
Microsoft er klar med sin egen Java-distribution, som står til at kunne blive en alvorlig hovedpine for Oracle.
7. april 2021 kl. 12.21 | læs »Premium
Direktør for Salesforce i Danmark, Jacques Soelberg, har gennemført en omfattende reorganisering af den danske forretning. Tilgangen til kunderne har fået en overhaling og internt er selskabet blevet sammensat på ny. Få indblik i de store ændringer her.
7. april 2021 kl. 11.32 | læs »Premium
Københavns Universitet har fået bevilliget 350 millioner kroner til et nyt pionercenter, hvor forskning i kunstig intelligens er øverst på dagsordenen. Den amerikanske topforsker Serge Belongie skal gå i front for satsningen.
7. april 2021 kl. 10.22 | læs »EG køber det danske software-selskab Frontavenue med 13 medarbejdere samt norske Easyupdate. EG har nu købt 10 selskaber på 12 måneder.
7. april 2021 kl. 08.41 | læs »Premium
En sårbarhed, der blevet lækket i 2019 har medvirket til et kæmpe datalæk, der har ramt 600.000 danskere og 533 millioner mennesker over hele kloden.
7. april 2021 kl. 08.18 | læs »Det er store profiler fra tech-industrien, der topper Forbes' årlige opgørelse over verdens rigeste mennesker. Se her, hvem der stryger til tops.
6. april 2021 kl. 16.40 | læs »Premium
I Tyskland har en virksomhed fået forbud mod at anvende Mailchimp til at udsende nyhedsbreve.
6. april 2021 kl. 15.45 | læs »Premium
Microsoft-veteranen Claus Jul Christiansen forlader selskabet til sommer.
6. april 2021 kl. 12.10 | læs »Premium
Facebook-stifteren Mark Zuckerbergs oplysninger er blandt de mange lækkede oplysninger efter det kæmpe datalæk, som verdens største sociale medie har været udsat for.
6. april 2021 kl. 10.27 | læs »Premium
Viden om placering af skibe og en række andre faktorer er blevet en central forretning hos shippinggiganten A.P. Møller - Mærsk. Carsten Frank Olsen har ansvaret for den digitale handel, som i fremtiden skal bygge på endnu mere AI-teknologi.
6. april 2021 kl. 09.30 | læs »Data om 533 millioner Facebook-brugere på verdensplan er i weekenden blev lækket på hackerforum.
6. april 2021 kl. 08.18 | (1) | læs »Kun 6 procent af medlemmer af de danske bankbestyrelser har tunge it-kompetencer, og det er for lidt, mener konsulenthuset Accenture.
6. april 2021 kl. 07.50 | læs »
Kommende events
SAP Excellence Day 2021

Gennem målrettede opkøb og egenudvikling tilbyder SAP i dag en produktpalette, der blandt andet omfatter avancerede analyseredskaber, HR-systemer og helt- eller delvist cloud-baserede løsninger. Få muligheden for at møde erfarne it-folk, der kan hjælpe dig videre på din SAP-rejse.

13. april 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere

Premium
NNIT-selskabet Scales efter nedlukning af svenske og norske selskaber: De store vækstmuligheder ligger i Danmark
Interview: I løbet af 2020 har det NNIT-ejede Scales lukket sine datterselskaber i Norge og Sverige. I stedet fokuserer ERP-selskabet udelukkende på Danmark de næste par år, forklarer, forklarer CEO Hasse Bergman. Se her, hvorfor selskabet har afviklet de to nordiske enheder.
Computerworld
Sundhed.dk er klar med vaccinepas: Sådan finder du det
Regeringen har sendt et digitalt coronapas i udbud, men allerede nu kan du få adgang til et digitalt vaccinepas, der dokumenterer din vaccinationsstatus.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed?