RSS

Forretningssoftware


Uber og lignende tjenester kan blive tvunget til at lukke i flere måneder, hvis selskabet ikke får medhold i en ankesag.
13. august 2020 kl. 07.37 | (3) | læs »Gmail-domænet er den mest misbrugte mailtjeneste til phishing-angreb verden over, ifølge it-sikkerhedsvirksomheden Barracuda Networks.
12. august 2020 kl. 16.58 | læs »En national koordineret investering i dataanalyse kan både hjælpe os med at tackle pandemier og optimere ressourcerne inden for pleje og omsorg.
12. august 2020 kl. 13.45 | læs »En sikkerhedsbrist i de såkaldte DSP-kredsløb, som er blevet fundet i mange moderne Android-smartphones, kan udnyttes, vurderer en række sikkerhedsforskere.
12. august 2020 kl. 13.01 | (1) | læs »Premium
Interview "Det vil være synd at sige, at det ikke lurer i baghovedet, om nye kunder reelt vil skrive under på en kontrakt til mange millioner dollar uden, at vi har mødt dem overhovedet." Ordene kommer fra SimCorp-boss Klaus Holse, der i tredje kvartal skal lande en række nye millionkunder uden nogensinde at have været i samme rum med dem.
12. august 2020 kl. 10.50 | læs »Premium
Nu kan du køre dine Android-programmer direkte fra din computer - men det kræver den rette hardware.
12. august 2020 kl. 09.20 | læs »Premium
Hvis det hænger dig langt ud af halsen at være innovativ og omstillingsparat, så har Microsoft udviklet en rigtig god ny bærbar computer til dig. Den hedder Surface Book 3.
11. august 2020 kl. 15.59 | læs »Apple har overtrådt konkurrencelovgivningen ved at forhindre app-udviklere i at bruge udvalgte data. Det har de russiske konkurrencemyndigheder afgjort efter en klage fra it-sikkerhedsselskabet Kaspersky.
11. august 2020 kl. 15.15 | læs »Premium
Amazon bejler til de danske virksomheder, men hvis du overvejer at gøre brug af den amerikanske platform, så har Dansk Industri en række gode råd.
11. august 2020 kl. 14.28 | læs »Premium
Banqsoft overtager norske Concent. Handlen, der overflytter 85 medarbejdere til Banqsoft forventes gennemført til september.
11. august 2020 kl. 13.12 | læs »Premium
En række offentlige styrelser er helt i front, når det kommer til antallet af medarbejdere med kompetencer inden for den agile disciplin. Samtidig halser en række fortsat efter, viser en kortlægning af medarbejdere i den offentlige sektor.
11. august 2020 kl. 13.00 | læs »Coronakrisen har katapulteret virksomhedernes CISO'er ind på direktionsgangen, mener den danske formand for World Economic Forums advisory board for cybersikkerhed.
11. august 2020 kl. 11.58 | læs »Premium
Microsoft Danmark rokerer i den danske topledelse efter organisations-ændring. Top-direktør forlader selskabet efter kun halvandet år på posten.
11. august 2020 kl. 10.57 | læs »Det var et hackerangreb, der i sidste uge fik Aalborg Universitet til at lukke ned for en række it-systemer og få tusindvis af brugere til at skifte adgangskode.
11. august 2020 kl. 09.50 | læs »Premium
Den amerikanske it-gigant Oracle har planer datacenterplaner for norden, og det er godt nyt for selskabets kunder, lyder det fra Oracle svenske landechef.
11. august 2020 kl. 08.10 | læs »
Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler - sådan beskytter du din virksomhed

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere

Premium
Pandora-CIO har gennemført massiv cloud-migrering i foråret: "Vi har simpelthen foretaget en åben hjerteoperation under coronakrisen"
Interview: Ved årets udgang er 70 procent af Pandoras it-landskab flyttet i skyen. Dermed når CIO Peter Cabello Holmberg i mål med planerne fra sommeren 2020 trods coronakrisen. "Vi har gennemført en række massive migreringer her under coronakrisen," siger han.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Find den rette model til din organisation: Ny guide til outsourcing er fyldt med tips & tricks
Mængden af outsourcede it-opgaver er steget støt over de sidste 10 år. Det giver mening, for samtidig er kompleksitet og forretningens forventninger til hastighed også steget. Men outsourcing er også et strategisk valg. For skal du hyre direkte, gennem en leverandør eller skabe dit eget sourcingselskab? Og hvad er fordele - og ulemper ved hver model? Det får du en række konkrete bud på hvor 5 relationship modeller og 3 prismodeller gennemgås og evalueres.