RSS

Forretningssoftware


Premium
Den kendte Microsoft-direktør Brad Anderson forlader selskabet og flytter hele familien hjem til sin hjemstat til nyt top-job.
12. januar 2021 kl. 08.47 | læs »Danske Encode har hentet en investering på 70 millioner kroner fra norsk kapitalfond, der nu bliver hovedaktionær i selskabet, der står bag en SaaS-baseret marketingsplatform.
11. januar 2021 kl. 15.01 | læs »Premium
Danske Ulrik Stig Hansen fra Roskilde har sammen med sin amerikanske kompagnon fået en af de eftertragtede pladser i det prestigefyldte program Y Combinater. Her er historien om deres idé, der skal revolutionere arbejdet med kunstig intelligens.
11. januar 2021 kl. 14.15 | læs »Navne, ID, køn, nationalitet, lønklasse. Flere tusind FN-medarbejdere har fået kompromitteret personlige og personhenførbare oplysninger, afslører en etisk hackergruppe.
11. januar 2021 kl. 13.20 | læs »Premium
Der er særlig stor efterspørgsel efter en række særlige it-certificeringer lige nu. Med dem i hånden kan man både få en bedre løn og øge sine job-muligheder, lyder det fra USA. Se dem her.
11. januar 2021 kl. 12.30 | læs »Premium
Forsvarsministeriets nye informationsbeskyttelses-enhed CID er netop gået i gang med udvælgelsesprocessen til at rekruttere 16 nye medarbejdere. Og der vil blive ansat endnu flere i fremtiden.
11. januar 2021 kl. 09.00 | læs »Studieplatformen Lix Technologies lukker og slukker, efter det er kikset at få tiltrukket nok indhold til platformen, der skulle have været en slags Spotify for studiebøger.
11. januar 2021 kl. 07.20 | læs »Premium
Det københavnske it-selskab NexCom går på børsen og åbner mandag for forhåndstegning af aktier, inden selve børsnoteringen finder sted i slutningen af januar.
11. januar 2021 kl. 07.06 | læs »Den mest aktive malware i verden sniger sig ind, og at svært at gøre nøget ved. Se her hvordan du tager dine forholdsregler.
8. januar 2021 kl. 17.10 | læs »Premium
Interview: Annbritt Steen Andersen har fået sit drømmejob. Hun kommer fra internationalt topjob hos Lenovo, og bliver som ny topchef for Microsoft Teams en af de højeste placerede danske kvinder i Microsoft nogensinde.
8. januar 2021 kl. 15.00 | læs »EU-domstolen erklærede for flere måneder siden, at ubegrænset indhentning og opbevaring af internet- og lokationsdata er ulovligt, men den danske praksis er fortsat. Nu kaldes ministeren i samråd om, hvorfor de danske regler ikke er blevet ændret.
8. januar 2021 kl. 14.23 | læs »KMD reducerer i den danske medarbejderstab, der ender på et lavere antal ansatte, når regnskabsåret lukkes. Alt imens den danske medarbejderskare skrumper, vokser antallet i Polen.
8. januar 2021 kl. 14.01 | læs »Premium
Center for Cybersikkerhed melder ud, at mindst 30 danske organisationer har anvendt den skadelige SolarWinds-opdatering. Se forsvarsenhedens anbefalinger til danske virksomheder her.
8. januar 2021 kl. 12.20 | læs »Premium
Et kombineret Atos og DXC Technology vil kunne blive en storspiller på det danske marked, hvis det lykkedes for franske Atos at købe det stærkt underskudsgivende DXC Technology.
8. januar 2021 kl. 11.06 | læs »Premium
Kommunernes it-organisation, Kombit, er i fuld gang med at udforme nyt udbudsmateriale til Danmarks næste valgsystem og inviterer nu leverandører til at give input. Det sker efter et kuldsejlet forløb med DXC Technology, som blev fyret fra det tidligere projekt.
8. januar 2021 kl. 09.00 | læs »
Kommende events
Nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM

Hurtigere omstilling i virksomhedens supply chain er blevet et must og med de nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM får du en fleksibel og skalerbar MRP-motor.

20. januar 2021 | Læs mere


Digital Vækst 2021

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. På konferencen undersøger vi de tre vigtigste aspekter i den digitale transformation: Forretningsmodellerne, de menneskelige og organisatoriske faktorer samt valget af teknologier. I tre Digitale Dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, og herefter åbner vi for spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

21. januar 2021 | Læs mere


Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere

Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Denne malware er den største trussel mod din virksomhed lige nu
Den mest aktive malware i verden sniger sig ind, og at svært at gøre nøget ved. Se her hvordan du tager dine forholdsregler.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.