RSS

Internet

Mere om Internet

Fremover vil Erhvervsstyrelsen ikke længere prioritere at føre tilsyn med, om virksomheder indhenter samtykke til at indsamle cookies på deres hjemmesider om simpel statistik. Beslutningen skaber glæde hos Dansk Erhverv, hvor man mener, at danske virksomheder bliver befriet for en massiv byrde. Samtidig advarer Datatilsynet mod at slippe tøjlerne helt.
20. oktober 2021 kl. 15.01 | læs »Interview: Med en større millioninvestering som løftestang har danske Keepit med direktør Frederik Schoubue i spidsen fordoblet medarbejderskaren på bare et år. Samtidig er der gjort større fremstød i geografier som Storbritannien, Australien, Tyskland og ikke mindst USA, hvor der er etableret et nyt hold på 23 ansatte.
20. oktober 2021 kl. 13.30 | læs »Ransomware er en lukrativ forretning, som hackerne kan score saftige summer på
20. oktober 2021 kl. 12.42 | læs »Du bør som CIO tage et kig på disse 12 teknologi-typer, som kan komme til at spille en afgørende rolle for din virksomhed i de kommende år, når det gælder om at skabe vækst og effektivisere og lægge afstand til dine konkurrenter.
20. oktober 2021 kl. 09.17 | læs »Facebook har angiveligt fremskredne planer om at skifte navn, så det gigantiske metaverse-projekt får mere fokus. Samtidig kan det lægge lidt afstand til skandalerne.
20. oktober 2021 kl. 08.04 | læs »Center for Cybersikkerhed har sat det sidste punktum i en undersøgelsesrapport om det omfattende og ødelæggende SolarWinds-hack. Angrebet bør give anledning til, at alle danske virksomheder og organisationre styrker deres digitale forsvar på særligt tre områder. Tjek dem her.
19. oktober 2021 kl. 16.25 | læs »Android-brugere må foreløbig kigge i vejviseren efter at bruge dankortet i Google Pay, og er du kunde i Danmarks største bank, er et Mastercard helt nødvendigt for at betale med Googles løsning. Til gengæld har Apple fundet opskriften på den absolut bedste betalingsoplevelse, mener en analytiker. Men Google kan tage revanche.
19. oktober 2021 kl. 15.59 | læs »Den berygtede hacker-gruppe REvil er angiveligt selv blevet hacket. Gruppens portal og datalæk-blog lukket ned.
19. oktober 2021 kl. 13.40 | læs »Interview: Sne, kulde og hårdt terræn er en del af opskriften på at få direktøren for den globale sikkerhedsvirksomhed Kaspersky til at slappe rigtigt af. Men én ting ved rejserne har ændret sig med alderen for Eugene Kaspersky.
19. oktober 2021 kl. 13.00 | læs »
Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere