RSS

Internet

Mere om Internet

En lang række it-systemer og services hos den store kameraproducent Canon er ramt af ransomware-angreb.
7. august 2020 kl. 07.29 | læs »Den amerikanske bank Capital One skal betale en halv milliard kroner i bøde, efter selskabet for et år siden blev ramt af et af de største hackerangreb nogensinde på en bank.
7. august 2020 kl. 07.00 | læs »Amazon bejler til danske firmaer forud for selskabets kommende åbning i Sverige.
7. august 2020 kl. 06.42 | læs »Kinesiske TikTok har planer åbne sit første europæiske datacenter. Det bliver annonceret i kølvandet på nogle dramatiske uger for appen, der er blevet truet med et forbud i USA og nu overvejer at sælge dele af sin forretning til Microsoft.
6. august 2020 kl. 16.29 | (5) | læs »Det er ‘trist og ærgerligt,’ at dansk musik er fjernet fra YouTube. Men Koda kræver en ‘væsentligt’ højer betaling end andre rettigheds-organisationer, lyder det fra YouTube-chef.
6. august 2020 kl. 13.50 | (8) | læs »Premium
Aalborg Universitet har tirsdag lukket ned for alle it-systemer efter, at universitetet frygter at være blevet ramt af et cyberangreb. It-systemerne er ved at blive åbnet igen, men alle studerende og medarbejdere skal nu skifte adgangskode.
6. august 2020 kl. 12.10 | læs »Danmark har de bedste internetforbindelser i EU fulgt af Sverige, Luxembourg og Letland, viser ny opgørelse.
6. august 2020 kl. 09.41 | læs »Microsoft har langet 88 millioner kroner over bordet i dusør til udviklere og hackere, der har hjulpet med at finde bugs i selskabets systemer.
6. august 2020 kl. 07.40 | læs »Danske flådeskibe har installeret 88 overvågningskameraer fra den kinesiske leverandør Hikvision. Det kan blive problematisk vurderer to eksperter i digital krigsførelse.
5. august 2020 kl. 15.49 | (2) | læs »
Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere

Premium
Test: Lenovos seneste budget-basker kan det hele - man skal dog leve med en alt for synlig svaghed
Computerworld tester Lenovos Ideapad 5. Maskinen er stærk, prisen er skarp og designet er vellykket. Men der er stadig en god grund til at springe modellen over.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Når du skal designe, udvikle og implementere dokumenter i Dynamics 365
I dette whitepaper får du et overblik over de forskellige muligheder, der findes, når du skal designe, udvikle og implementere eksterne ERP-dokumenter i Dynamics 365 for Finance and Operations. I dokumentet kan du blandt andet se en sammenligning mellem Lasernet og en række andre løsninger. Bag whitepaperet står Tabellae, der over de seneste ni år har arbejdet med mere end 500 ERP-projekter og som har stor indsigt i Lasernet Output Management-systemet fra Formpipe Software.