RSS

Internet


Premium
Reportage: Nede i en kælder i Hvidovre opbevares Danmarks måske sikreste hardware-enheder. Det har kostet flere millioner at opbygge denne sikkerhed, men reelt gør det ikke noget, hvis der sker indbrud. Kom med ned i sikkerhedsvirksomheden Arbits kælder og se, hvad det er, der er gemt bag fire låse, et metalgitter og to sikkerhedsskabe.
12. april 2021 kl. 09.05 | læs »Mere end en million oplysninger er blevet lækket fra det nye sociale medie Clubhouse. Oplysningerne om de mange brugere ligger gratis tilgængeligt på nettet.
12. april 2021 kl. 07.23 | (2) | læs »Den amerikanske it-gigant Google appellerer til USA's præsident Joe Biden om, at samarbejde endnu tættere med EU om lovgivning af it-giganter.
12. april 2021 kl. 06.58 | læs »People Can Fly er tilbage med deres eget bud på en genre der i længere tid har haft brug for fornyelse, og den polske udvikler skuffer ikke.
10. april 2021 kl. 13.02 | læs »En patch til en række sårbarheder i SAP-miljøet er blevet vendt på hovedet af it-kriminelle, der udnytter patchen mod eksisterende SAP-sårbarheder. Softwaregiganten opfordrer til øjeblikkelig handling.
9. april 2021 kl. 15.15 | læs »Klumme: Der er ikke noget, der kan splitte os mere og skabe desperate mennesker, end når det trådløse netværk svigter. Hvad skal man holde øje med, og hvordan etablerer man et velfungerende Wi-Fi?
9. april 2021 kl. 12.33 | (2) | læs »Premium
En pakke med alt fra telefonnumre til e-mailadresser på en halv milliard LinkedIn-brugere er nu sat til salg online.
9. april 2021 kl. 10.59 | læs »Premium
Danmark udmærker sig ved at have en meget stor bredbåndsdækning og høje gennemsnitshastigheder.
9. april 2021 kl. 07.48 | læs »Telias forretning i Danmark skal simplificeres, lyder det fra selskabets topchef Thomas Kjærhaard.
9. april 2021 kl. 07.03 | læs »Premium
Er du en af de 600.000 berørte danskere, hvis personlige data er blevet lækket i et kæmpe databrud mod Facebook-platformen? Tjek det her.
8. april 2021 kl. 15.59 | læs »Den årlige hackerkonkurrence Pwn2Own er blevet afholdt, og undervejs lykkedes det deltagere at hacke blandt andet Microsoft Exchange, Teams og Microsoft 10.
8. april 2021 kl. 15.17 | læs »Premium
Corona-krisen koster dyrt for den danske sikkerhedskæmpe Saab Danmark med hovedkvarter i Sønderborg. Ordrebogen er dog nu fyldt godt op, og selskabet er positioneret til ny vækst.
8. april 2021 kl. 13.21 | læs »Premium
De borgere, der er ramt af Facebooks gigantiske datalæk, er ikke blevet underrettet af Facebook, og selskabet har heller ingen planer om at gøre det.
8. april 2021 kl. 10.15 | læs »Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
8. april 2021 kl. 09.40 | (6) | læs »Premium
Antallet af indkomne sager hos Datatilsynet har nået nye rekorder i 2020, hvor Datatilsynet oprettede næsten 18.000 nye sager.
7. april 2021 kl. 15.59 | læs »
IT-JOB
Se flere it-job hos
Kommende events
CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere

Premium
Nationalt sikkerhedscenter advarer: Har du ikke patchet denne VPN-sårbarhed er du blevet hacket
Organisationer, der endnu ikke har installeret en patch udsendt af Fortinet i 2019, kan godt regne med, at de er blevet hacket, advarer det britiske National Cyber Security Centre.
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"