RSS

Internet


Alle, der har downloadet en falsk opdatering af meget udbredt password-manager, er blevet hacket. "Det er omfattende. Det er et af de værste hack, jeg nogen sinde har set," siger sikkerheds-eksperten Jan Kaastrup fra CSIS.
27. april 2021 kl. 13.40 | læs »Klumme: Når vi skal på de nyeste sociale medier, bruge messenger-tjenester eller bare have den nyeste app, så siger vi rask væk ja tak til at give adgang til vores kontakter på mobilen, men det har vi ikke ret til, for det er slet ikke vores egne informationer, der er i spil.
27. april 2021 kl. 12.22 | læs »Efter pres fra Forbrugerombudsmanden stopper Sony med at tiltvinge sig mulighed for at indsamle massive mængder data om danske brugeres anvendelse af 15 hardware-produkter.
27. april 2021 kl. 09.56 | læs »En ny opdatering til din iPhone er lige på trapperne, og den betyder blandt andet, at det bliver sværere for Facebook at tracke dig, og samtidig bliver det lettere at låse din telefon op med mundbind.
26. april 2021 kl. 17.19 | læs »Cyberkriminelle har stjålet virksomheders kodeord ud af populær password-administrator. Angrebet har fået den danske sikkerhedsvirksomhed CSIS til at forberede sig på en sikkerhedshændelse på størrelse med SolarWinds.
26. april 2021 kl. 13.43 | læs »For mange går sommerferien endnu engang til Danmark eller de skandinaviske broderlande, så her er en webguide til udelivsinspiration på nettet.
26. april 2021 kl. 12.57 | læs »Sikkerheden i NemID-kortet er ikke god nok i dag, mener regeringen. Derfor kræver finansminister Nicolai Wammen nu yderligere test af danskerne digitale login-platform.
23. april 2021 kl. 12.21 | (2) | læs »En ny amerikansk taskforce skal sikre USAs cybersikkerhed og sætte hårdt mod hårdt i ransomware-angreb.
22. april 2021 kl. 17.00 | læs »Stifteren bag besked-appen Signal har fået fingre i en taske fra det israelske firma Cellebrite, der udvikler værktøjer til politistyrker over hele verden. Indholdet af tasken har afsløret en række svagheder i Cellebrites-værktøjer, forklarer han.
22. april 2021 kl. 15.40 | læs »Hele verden har oplevet at blive ramt af ransomware i 2020. Men i Danmark står det særligt skidt til, viser ny undersøgelse.
22. april 2021 kl. 15.15 | læs »Både Google og Apple blev ved en høring i det amerikanske senat beskyldt for at misbruge sin dominerende position over for apps som Spotify og Tinder.
22. april 2021 kl. 12.41 | (4) | læs »Danmarks bedste CISO: Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed går på jagt efter Danmarks bedste it-sikkerhedsansvarlige. Årets CISO bliver kåret ved et stort fagligt arrangement på Børsen i København 5. oktober 2021.
22. april 2021 kl. 10.45 | læs »Mens Apple lancerede en stribe nye produkter tirsdag befandt tech-virksomhedens underleverandør sig midt i et ransomware-angreb med russiske hackere, der hævder at have stjålet oplysninger om nye Apple-produkter fra leverandøren.
21. april 2021 kl. 18.00 | læs »I marts forlød det, at Microsoft var svært interesseret i at købe chatplatformen Discord for over 10 milliarder dollar. Men planen er tilsyneladende gået i vasken.
21. april 2021 kl. 15.59 | læs »Mistænkte kinesiske hackere udnyttede Pulse Secure VPN til at kompromittere flere agenturer og virksomheder i USA og Europa.
21. april 2021 kl. 15.34 | (1) | læs »
Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.