RSS

It-job & karriere

Mere om It-job & karriere

Interview: “Jeg aner simpelthen ikke, hvad fremtiden skal bringe,” siger Stefan Rosenlund, der om et par dage har sidste arbejdsdag som direktør for den danske hosting-kæmpe Team.blue.
27. juni 2022 kl. 10.57 | læs »Danmarks største jobportal, Jobindex, klager til EU over Google over konkurrenceforvridende adfærd på det danske marked. "Vi er ikke ude på at få nogen erstatning. Vi vil bare gerne konkurrere på fair vilkår," siger direktør og ejer Kaare Danielsen.
27. juni 2022 kl. 09.00 | læs »En skelsættende afgørelse ved den amerikanske højesteret betyder, at en lang række amerikanske stater nu vil forbyde abort. Flere tech-giganter er klar til at betale de ansattes rejseudgifter, hvis de har brug for at rejse til en anden stat for at få foretaget en abort.
27. juni 2022 kl. 08.02 | læs »Klumme: I Danmark er det, som jeg tidligere har undret mig over, rent faktisk lovligt at være chef/leder indenfor it og endda inden for store, vigtige, offentlige projekter og sige ordene "Jeg er jo ikke tekniker."
24. juni 2022 kl. 13.45 | læs »Interview: Nyt regnskab fra KMD viser, at omsætningen fortsat står i stampe. Men KMD skal tilbage på vækstsport meget hurtigt. Det slår KMD's CFO Jannich Lund fast i et interview med Computerworld. "Fokus er helt klart endnu mere på vækst end effektivisering fremadrettet."
24. juni 2022 kl. 13.18 | læs »Landet største kommune med cirka 45.000 medarbejdere og et hav af it-systemer har bygget kæmpe ServiceNow-platform op, som i dag håndterer 120 forskellige processer. Projektet har ført til mærkbar effektivisering, fortæller Susanne Hansen, kontorchef for automatisering og udvikling i Koncernservice. "Vores forventning er, at når vi tager nye forretningsområder ind, så kan vi hente op til 30 procents gevinster på dem."
24. juni 2022 kl. 11.40 | læs »Interview: CIO hos Lundbeck Claus Thomsen er begejstret, men også en smule ærgerlig over opsplitningen af NNIT. "Jeg er lidt splittet," siger Lundbeck-CIO'en til Computerworld. Her er hans foreløbige vurdering af konsekvenserne.
24. juni 2022 kl. 09.16 | læs »KMD har næsten 20-doblet sit overskud over det seneste år fra næsten ingenting til nu lidt mere, mens omsætningen og en stor del af de øvrige finansielle forhold står i stampe. Forude venter nu kæmpedyk i omsætningen.
24. juni 2022 kl. 07.32 | læs »Overblik: Opsplitningen af NNIT har været længe undervejs og kommer til at ændre det danske it-landskab, hvor der nu introduceres en ny storspiller, mens NNIT selv skal indrettes på en ny måde. Få overblikket over opsplitningen.
23. juni 2022 kl. 14.40 | læs »Danske netIP med 165 medarbejdere er netop blevet solgt til kapitalfonden Adelis Equity for et trecifret millionbeløb.
23. juni 2022 kl. 14.08 | læs »Med Jyske Banks opkøb af Handelsbankens danske aktiviteter, herunder 130.000 bankkunder, skal Handelsbanken flyttes væk fra BEC. Det er en god luns af BEC's årlige omsætning på 2,3 milliarder kroner, der forsvinder. Og det kan få konsekvenser, lyder det fra BEC's direktør Jesper Nielsen. "Jeg havde hellere set en anden løsning," siger han.
23. juni 2022 kl. 13.37 | læs »Carsten Videcrantz er fortsat fuldt ansvarlig for den danske Cisco-forretning, selv om Cisco for en måned siden meddelte, at han pludselig var fratrådt. Cisco Danmark tegnes dermed fortsat formelt af en ifølge selskabet fratrådt direktør. Carsten Videcrantz oplyser fortsat selv, at han stadig er direktør for selskabet i den mystiske sag.
23. juni 2022 kl. 12.20 | læs »Check Point har fået en ny landechef. Og den 56-årige ingenørs fornemmeste opgave bliver at hive flere medarbejdere og mere omsætning ind i firmaets danske afdeling.
23. juni 2022 kl. 10.51 | læs »Sommerferien står for døren, og det kan være en oplagt lejlighed til at søge en af disse ledige stillinger.
23. juni 2022 kl. 10.10 | læs »Klumme: De mange fordele ved AI er velbeskrevne, men det kniber med realiserede projekter, hvor kunstig intelligens er smeltet sammen med virksomhedsdriften. Isolerede AI-projekter giver ikke nødvendigvis gevinst for den overordnede forretning. Derfor giver det god mening at integrere AI i ERP-systemet.
23. juni 2022 kl. 09.15 | læs »ComputerViews: NNIT siger farvel til omkring halvdelen af den samlede butik, når infrastruktur-forretningen overlades til Agilitas. Derved står det stolte konsulenthus tilbage med et maskineri, der i langt højere grad er gearet til vækst.
23. juni 2022 kl. 08.00 | læs »Rusland truer Google med bøder på op til 10 procent af selskabets russiske omsætning.
23. juni 2022 kl. 06.43 | læs »Den svenske styrelse Trafikverket har valgt at give Google den kolde skulder. De tusindvis af ansatte i styrelsen skal nu enten bruge Firefox eller Edge, og Googles søgemaskine er heller ikke længere førstevalg på de ansattes computere.
22. juni 2022 kl. 17.19 | læs »
Kommende events
Strategisk it-sikkerhedsdag – Identificer, beskyt og forsvar

Trusselsbilledet er rødglødende og it-sikkerhedslandskabet har aldrig været mere anspændt end nu. Flere organisationer end nogensinde før bliver som følge udsat for cyber-angreb, der er udført af professionelle og målrettede hackere Vi tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

23. august 2022 | Læs mere


Strategisk it-sikkerhedsdag – Identificer, beskyt og forsvar

Trusselsbilledet er rødglødende og it-sikkerhedslandskabet har aldrig været mere anspændt end nu. Flere organisationer end nogensinde før bliver som følge udsat for cyber-angreb, der er udført af professionelle og målrettede hackere Vi tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

25. august 2022 | Læs mere


CIO Trends 2022: Sådan ser opgavelisten ud hos Danmarks bedste CIOs

En hurtig og strategisk fokuseret implementering af nye teknologier er i disse år med til at sikre konkurrencekraften hos de bedste digitale vindere. Det sætter vi fokus på med konferencen CIO Trends 2022, hvor du blandt andet kan blive inspireret af en række danske topfolk inden for digitalisering og it-ledelse.

30. august 2022 | Læs mere

CIO
10 gratis artikler: Få gode råd fra Danmarks bedste it-ledere