RSS

It-job & karriere

Mere om It-job & karriere

Klumme: CISO'en hører ikke naturligt hjemme i it-afdelingen, og det er i øvrigt slet ikke CISO'ens ansvar, at virksomhedens forsvar mod sikkerhedstruslerer er toptunet. Men CISO'en har alligevel en berettigelse som en del af topledelsen.
23. september 2021 kl. 13.10 | læs »Har du en passion for at bygge it-systemer? Så har vi fundet 10 stillinger som it-arkitekt, der er ledige lige nu.
23. september 2021 kl. 11.48 | læs »"Den perfomancekultur, som jeg var en del af i min karriere som professionel fodboldspiller er også noget, som jeg har taget med mig i mit liv som iværksætter. For som fodboldspiller er fokus hele tiden på den næste kamp, hvor du skal præstere igen. Det er enten succes eller fiasko, og sådan er det hver eneste weekend. Derfor er det også afgørende, at du trives under et stort pres og samtidig er ekstremt dedikeret, og de vilkår har jeg altid befundet mig godt under."
22. september 2021 kl. 15.02 | læs »Topdanmark står med et eksplosivt stigende antal kundehenvendelser i de kommende år, som en række nye teknologier skal afhjælpe. Der er dog ikke en konkret forretningscase for uprøvede teknologier, forklarer CTO Thomas Erichsen, som alligevel kaster massive investeringer efter nye værktøjer.
22. september 2021 kl. 13.40 | læs »Google overtager kontorbygning midt i New York i en af de største ejendomshandler i amerikansk historie.
21. september 2021 kl. 15.36 | læs »"De fleste store virksomheder kæmper med at integrere nye ideer og opfindelser i deres store maskine. Oftest fordi de har så travlt med de stærke løsninger, som de allerede har."
21. september 2021 kl. 15.30 | læs »Lars Mathiesen er en blandt fem centrale skikkelser, der skal føre tilsyn med de massive it-problemer i det danske skattevæsen. Men Lars Mathiesen, der i 2009 blev udnævnt til Årets CIO, er også tilknyttet som rådgivningsdirektør i Deloitte, som har leveret omfattende rådgivning og timer til det problematiske ejendomsvurderingssystem.
21. september 2021 kl. 09.41 | læs »Interview: Topdanmark er ved at sende sin gamle mainframe på pension. I stedet for syv tidligere kernesystemer, skal selskabet fremover have ét fælles cloudbaseret system. Projektet skal halvere de ressourcer selskabet i dag bruger på driftsopgaver. CTO Thomas Erichsen kalder opgaven voldsomt kompleks. Men har alligevel valgt at sætte tempoet i vejret.
21. september 2021 kl. 09.00 | læs »Årets CIO Beskeder fra kollegaer og bekendte er strømmet ind hele weekenden til vinderen af titlen som Årets CIO 2021, Morten Holm Christiansen. “Der er både kommet henvendelser på LinkedIn, sms, WhatsApp og hvor det ellers har været muligt. De har glødet,” forklarer den seneste vinder at titlen som Danmarks bedste CIO.
20. september 2021 kl. 15.32 | læs »
Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere