RSS

Pc´er & hardware

Mere om Pc´er & hardware

Premium
Windows 10 vil udkomme i et væld af nye afskygninger i det kommende år. Få overblikket her.
27. november 2020 kl. 15.59 | læs »Premium
SKI søger leverandør til ny ramme-aftale til 637 millioner kroner. Leverandøren bliver ene-leverandør af tablet-computere til en stor del af det offentlige marked.
27. november 2020 kl. 09.45 | læs »Premium
En ny funktion i Office 365, der indsamler produktivitetsdata om brugerne, bliver nu mødt af kritik.
27. november 2020 kl. 08.16 | læs »Nyt design kan være på vej til både Macbook og Apples Watch, men de næste iPads kan blive forsynet med en ny skærmteknologi.
27. november 2020 kl. 07.35 | læs »Efter ønske fra Apple flytter Foxconn nu samlingen af Apple-produkter ud af Kina og til Vietnam.
26. november 2020 kl. 16.52 | læs »Klumme: Rigtig mange organisationer, som lige nu står overfor at skulle digitalisere den interne kommunikation og samarbejde og skabe en digital arbejdsplads, står overfor valget mellem at bruge SharePoint standard eller at tilkøbe et produkt. I denne artikel gennemgår vi fordele og ulemper ved de to modeller, for at hjælpe med beslutningen.
26. november 2020 kl. 13.00 | læs »Premium
Fire regioner har netop sendt en enorm rammeaftale på 860 millioner kroner i markedet. Den skal give regionerne mulighed for at købe ny hardware over de næste fire år.
26. november 2020 kl. 10.59 | læs »Bærbare computere med AMD processorer ombord bliver væsentligt sløvere, når der køres Office 365 programmer, viser tal fra ærkerivalen.
25. november 2020 kl. 15.05 | (1) | læs »Linux-stifteren Linus Torvalds vil elske at eje den nye ARM-Macbook, hvis altså bare den kunne køre Linux, forklarer han til et amerikansk medie.
25. november 2020 kl. 08.42 | læs »
Kommende events
Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere


Er du klar til at rekruttere de attraktive it-talenter i 2021?

Hvad betyder aller mest for danske it-kandidater, og har corona været med til at skubbe til it-kandidaternes værdisæt? Det gennemgår vi på denne times webinar, hvor der naturligvis også vil være plads til spørgsmål og mulighed for videre dialog.

10. december 2020 | Læs mere

Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.