RSS

Pc´er & hardware

Mere om Pc´er & hardware

Android-brugere må foreløbig kigge i vejviseren efter at bruge dankortet i Google Pay, og er du kunde i Danmarks største bank, er et Mastercard helt nødvendigt for at betale med Googles løsning. Til gengæld har Apple fundet opskriften på den absolut bedste betalingsoplevelse, mener en analytiker. Men Google kan tage revanche.
19. oktober 2021 kl. 15.59 | læs »Da Apple præsenterede nye produkter mandag aften, løb den nye Macbook Pro og de nye AirPods med det meste af opmærksomheden. Vi har fundet fire nyheder, som kan være gået under radaren.
19. oktober 2021 kl. 15.10 | læs »For første gang i fem år har Apple opdateret designet på sine AirPods. Bliv klogere på de nye hørertelefoner her.
18. oktober 2021 kl. 22.34 | læs »Den nye Macbook Pro er et power-monster, og samtidig har Apple skrottet en udskældt teknologi. Bliv klogere på nye computere og de helt nye kraftfulde chip, som Apple præsenterede mandag aften.
18. oktober 2021 kl. 21.20 | læs »Microsoft ser ud til at understøtte Windows 11 på enheder som ikke er understøttede.
18. oktober 2021 kl. 10.45 | læs »Fra nytår kan Danske Banks kunder bruge deres dankort i Apple Pay, og Apples betalingstjeneste ligner nu en suveræn vinder på det danske betalingsmarked, mener en analytiker.
18. oktober 2021 kl. 08.34 | læs »Det har aldrig været billigere at blive godt elkørende i tyske luksusbiler – det er Audis Q4 E-tron et bevis på.
15. oktober 2021 kl. 15.32 | læs »Der er gode grunde til enten at tøve med eller helt at afinstallere Windows 11 for pc-brugere med AMD-processorer.
15. oktober 2021 kl. 13.58 | læs »Den danske hardware-forhandler Egiss overtager det underskudsramte danske print-selskab Scriptor.
15. oktober 2021 kl. 10.19 | læs »
Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere