RSS

Pc´er & hardware

Mere om Pc´er & hardware

Premium
Microsoft fikser med ny opdatering hele 37 problemer i den nye Windows 10 2004.
4. august 2020 kl. 12.32 | læs »Premium
Microsoft trækker til oktober stikket på supporten til flere Office-versioner, der dog stadig vil kunne kobles op på Office 365 og Microsoft 365 - men kun for egen risiko.
4. august 2020 kl. 10.50 | læs »Grundlæggeren af chip-selskabet ARM er bestyrtet over udsigten til, at selskabet kan blive solgt til amerikanske Nvidia. Han vil have den britiske regering til at skride ind.
4. august 2020 kl. 08.15 | (2) | læs »Apple bliver nu trukket i retten af et kinesisk selskab, der mener, den amerikanske gigant har brudt virksomheden patent på talegenkendelse.
3. august 2020 kl. 15.11 | læs »Premium
Microsoft overvejer at drosle ned for antallet af årlige opgraderinger af Windows 10 til blot en enkelt. Grund: Der er brug for alle udviklere til et andet projekt. Det kan få konsekvenser for mange brugere af Windows 10.
3. august 2020 kl. 14.33 | (2) | læs »Premium
Microsofts Windows 10 styresystem fejrer fem års fødselsdag. Vi ser tilbage på fem gode og tre mindre gode ting, som systemet har bragt med sig.
3. august 2020 kl. 08.44 | (1) | læs »Apple slettede lørdag 29.800 apps fra sin kinesiske App Store - herunder 26.000 spil, da de ikke lever op til de kinesiske licenserings-regler.
3. august 2020 kl. 08.18 | læs »Premium
Amerikanske Nvidia er langt fremme i forhandlinger om at overtage chip-producenten Arm i det, der kan blive det største opkøb nogensinde i halvleder-industrien.
3. august 2020 kl. 07.14 | (1) | læs »Der skulle en telefonsamtale med Microsofts topchef Satya Nadella til for at få præsident Donald Trump til at give grønt lys til Microsofts overtagelse af kinesiske TikTok. Microsoft lover at overføre al data til amerikanske servere.
3. august 2020 kl. 06.49 | (3) | læs »
Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere

Premium
Test: Lenovos seneste budget-basker kan det hele - man skal dog leve med en alt for synlig svaghed
Computerworld tester Lenovos Ideapad 5. Maskinen er stærk, prisen er skarp og designet er vellykket. Men der er stadig en god grund til at springe modellen over.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Få arkitekturen på plads uden omfattende specialtilpasninger eller kodefærdigheder
I dette whitepaper får du en indsigt i KMDs WorkZone informationsplatform til private og offentlige virksomheder. Med WorkZone kan du modellere din specialiserede forretningsunderstøttelse entitet for entitet, opgave for opgave, proces for proces, så informationsarkitekturen flugter meget præcist med krav og ønsker. Og fordi KMD WorkZone er baseret på standardkomponenter og bliver driftet af KMD, er der altid styr på sikkerhed, governance og compliance. Dette whitepaper beskriver, hvordan KMD WorkZone fungerer som navet i en samlet informationsarkitektur på tværs af systemlandskabet og de enkelte fagløsninger. KMD WorkZone til understøttelse af eksempelvis Case Management, Records Management, Content Management, Contract Lifecycle Management og en række andre datadiscipliner uden behov for omfattende analyse, modellering eller konfigurationsprojekter.