Artikel top billede

Israelsk selskab vil skabe orden i danske firewalls

Et israelsk selskab åbner kontor i Danmark. Få bedre styr på firewalls og netværksenheder, lyder budskabet fra den danske chef.

Tufin Technologies etablerer sig nu på det nordiske marked med et kontor i Danmark.

Det er en erfaren it-sikkerhedsmand i form af Jan Bau, der er ansat som Regional Director for det nordiske marked. Jan Bau har mange års erfaring med salg af og rådgivning om it-sikkerhedsløsninger. Blandt andet har han været landechef for Checkpoint Software, der ligesom Tufin Technologies stammer fra Israel.

"Der er måske en mental paranoia med at være på vagt døgnet rundt. Militær og universiteter har fokus på udvikling af præventiv sikkerhed," siger Jan Bau om de israelske sikkerhedsrødder.

Skab overblik i sikkerheds-infrastrukturen

Tufin blev stiftet i 2005 og har siden spredt sig fra Israel til først USA, derefter Central-Europa via München og nu er turen altså kommet til Norden.

Centralt i virksomhedens filosofi er Security Lifecycle Management, der handler om at skabe overblik i store organisationers sikkerheds-infrastruktur.

"Markedet i Norden inden for Security Lifecycle Management er langt fra modnet, og der ligger et stort uopdyrket potentiale i alle fire lande. Tufin skal derfor ud at fortælle og demonstrere, hvordan den ofte kaotiske håndtering af sikkerheden i firewall-systemer og på netværksenheder kan afløses af overblik, automatisering, overholdelse af myndighedskrav og frigørelse af administrationsressourcer.

"I en tid, hvor kompleksiteten i netværksinfrastrukturen vokser fra dag til dag, er behovet hastigt stigende," siger Jan Bau, der allerede er i fuld gang med arbejdet på det nordiske marked. I første omgang fokuseres der på det svenske og danske marked. Senere udvides til Norge og Finland.

Partnerstrategi for Norden

I Danmark har Tufin Technologies entreret med Dubex som partner og er på udkig efter en partner nummer to. Aalborg Kommune og FDC er blandt de danske brugere af Tufin Technologies produkter.

I Sverige har Tufin teamet op med det Telia-ejede Cygate og AddPro. Der vil formentlig komme en tredie svensk partner.

Det er først og fremmest de større virksomheder, som er målgruppen for Tufin Technologies produkter.

"Virksomheder med under 500 ansatte kan have brug for vores produkter, men det er primært virksomheder med 500 plus ansatte," siger Jan Bau, der især peger på bank, finans og medicinal-industri som primære kundesegmenter.

Der er ofte tale om store komplekse sikkerhedsmiljøer, hvor der er et virvar af firewalls, load balancere, webservere, applikationsservere, databaser og så videre. 

"Der er personer med nøglekompetencer på hvert område, så det er meget silobaseret. Der mangler ofte det fulde overblik," siger Jan Bau.

Har I overblik over firewalls-regler?

Som eksempel nævner Jan Bau administrationen af firewall-regler. Det er ofte meget komplekst at holde styr på en større organisations firewall-regler.

En firewall kan have flere hundrede regler, der i nogle tilfælde overlapper eller dækker det samme, da der sjældent ryddes op i reglerne. I et dynamisk forretningsmiljø skal der ofte åbnes for muligheder for at kommunikere med samarbejdspartneres, leverandørers og storkunders it-systemer, hvilket kræver nye regler på firewallen.

"Regler bliver sjældent udfordret eller efterset. Du kan så have regel nummer 15 og 102 der måske dækker det samme eller er overlappende," siger Jan Bau.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere