Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Danskerne køber multimediegoder for millioner

Atea regner med en omsætning på 500 millioner kroner på lønpakker i år. Den omdiskuterede multimedieskat er i følge Atea-direktør Søren Jensen en god forretning for både danskere og Atea.

Multimedieskattens fødsel var akkompagneret af et ramaskrig, men de kritiske røster er ikke længere så højrøstet. Mange har nemlig opdaget, at skatten også har mulighed for kontante fordele.

Det fordelagtige ved multimedieskatten er, at man kun bliver beskattet én gang, uanset hvor mange goder man får stillet til rådighed.
Sideløbende er det med den nye skat blevet muligt at få stillet computere og mobiltelefoner til rådighed finansieret med en lønnedgang.
Beskatningen på 3.000 kr om året betyder, at man blot skal vælge goder for over 250 kroner om måneden, så er der penge at spare.

Det har fået mange danskere til at få stillet skattefrie goder til deres rådighed. Ikke mindst telefoner og computere – i stor stil.

”Det er et område med en enorm vækst og vores hurtigt voksende forretningsområde i øjeblikket. Selvfølgelig forstærket af vores opkøb af Belle Balance,” forklarer direktør Søren Jensen hos Atea, der sammensætter fleksible lønpakker til cirka 400 virksomheder.

”I årets første seks måneder har vi bistået cirka 32.000 danskere i udformning af en lønpakke i en eller anden forstand. Overordnet administrerer vi nu lønordninger for 370.000 danskere. Det kan være alt fra sundheds-, Brobizz- eller avisordninger, men i øjeblikket er det i særdeleshed multimediegoder som computere eller mobiltelefoner,” siger Søren Jensen.

Han regner med, at de eftertragtede lønpakker betyder, at Atea får en omsætning på 500 millioner kroner i årets regnskab.

Atea har også registreret den klare tendens, at medarbejderne erhverver high-end produkter udfra devisen: Jeg får råd til mere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere