Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Telefonen One X fra HTC kan blive din. Vi trækker lod blandt deltagere i afstemningen.

Sidste chance: Stem på landets sjoveste 404-side - og vind en HTC One X

Konkurrencen om en HTC One X slutter lørdag.

KONKURRENCEN ER SLUT

Hvem har landets sjoveste fejlside? Det kan du bestemme - og samtidig deltage i konkurrencen om en smartphone fra HTC.

For to uger siden udskrev vi konkurrencen om landets mest kreative eller sjove 404-side. Vi har modtaget mange nomineringer. Både gamle designs og sider, der er lavet på grund af konkurrencen.

Nu ligger 43 af siderne til afstemning på vores Facebook-side. Kig forbi.

Du kan stemme på så mange deltagere, du har lyst til. Men du deltager kun i konkurrencen med ét lod. 
Det er frivilligt at dele konkurrencen på Facebook, men vi håber, at du vil dele den med din vennekreds.

Husk at bladre alle fem sider igennem. Flere af siderne har animationer og lyd. Se eksempler i billederne her på siden.

Vind HTC One X

Når konkurrencen udløber ved månedens udgang, trækker vi en vinder blandt alle stemmerne. Den heldige vinder modtager en smartphone - HTC One X.

En af tidens mest hypede mobiltelefoner.

Læs vores test af telefonen her. Vores kollega sagde blandt andet: "Alt i alt er One X en fantastisk mobil, der bringer HTC tilbage i Android-toppen".

Læs mere om konkurrencen her.

Præmier til begge vindere

Konkurrencen stopper den 1. juli.

Firmaet eller personen, der har modtaget flest stemmer, vinder en udgave af Adobes "Creative Suite Master Collection", så firmaets grafikere og udviklere kan fortsætte med at lave lige så flotte resultater. Læs mere om præmierne her:

Adobe® Creative Suite® 6-softwaren tilbyder en hel ny oplevelse til digital medieudvikling, der giver dig mulighed for at arbejde lynhurtigt og nå ud til publikum uanset hvor de befinder sig. Læs mere om CS hos Adobe.

HTC One X: Du vil elske det minimalistiske design og kameraet, der fanger alle de bedste øjeblikke (også ved dårlige lysforhold) i knivskarpe, livagtige og smukke fotos. Du kan endda tage billeder og optage video i HD-kvalitet på samme tid. Og med Beats Audio™ får du samtidig en dyb, detaljeret og suveræn lydgengivelse. Læs mere hos HTC.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere