Artikel top billede

(Foto: Morten Nevado)

CSC slår danske selskaber sammen

CSC i Danmark har gang i en større fusionsplan, der involverer op imod 10 danske CSC-enheder. Det fremtidige navn ligger fast.

CSC i Danmark har gang i en større fusionsplan. 

Fremover skal CSC Danmark A/S være selskabets eneste danske cvr-nummer i landet. 

Ifølge en meddelelse på cvr.dk har koncernen nemlig gang i en fusionsplan. 

"Erhvervsstyrelsen har modtaget fusionsplan for den påtænkte fusion mellem CVR-NR. 15231599 CSC DANMARK A/S (fortsættende), der tillige driver virksomhed under navnene DATACENTER A/S, DATACENTRALEN A/S, CSC DATACENTRALEN A/S, CSC COMPUTER MANAGEMENT A/S, CSC INFORMATION SYSTEMS A/S, CSC INTEGRATOR A/S. CVR-NR. 19046346 CSC COMPUTER SCIENCES A/S (ophørende), der tillige driver virksomhed under navnet CSC SCANDINAVIA A/S. CVR-NR. 26031362 CSC CONSULTING GROUP A/S (ophørende)," hedder det. 

Anmelde fordringer

Kapitalejerne i de tre hovedvirksomheder, der altså nu lægges sammen, CSC Danmark A/S, CSC Computer Sciences A/S og CSC Consultning Group A/S, har "i enighed besluttet, at der ikke skal udarbejdes en erklæring om kreditorernes stilling i forbindelse med fusionen". 

"Kreditorer, hvis fordringer er stiftet forud for bekendtgørelsen om fusionen, og for hvilke der ikke er stillet særskilt sikkerhed, kan anmelde deres fordringer senest 4 uger efter at den endelige beslutning om fusion er truffet," hedder det videre i meddelelsen. 

Af beskeden fremgår det, altså at CSC Danmark A/S bliver det "fortsættende".

CSC: Derfor gør vi det

Hos CSC har pressechef Kim Ege sendt denne kortfattede besked om ændringen: 

"Vi har lagt disse datterselskaber sammen, for at skabe en mere enkel organisation, der afspejler, at CSC i Norden er en del af en global virksomhed," skriver han i en mail. 

"Det er en fornuftig og mere enkel opbygning af vores forretning," lyder det videre. 

CSC i Danmark har i de seneste par år kæmpet med flere forskellige problemer. 

Problemer på stribe 
Blandt andet var selskabet igennem en arbejdsmarkedskonflikt. Selskabet har også været igennem fyringsrunder. 

Regnskabet sidste år viste et underskud på en lille milliard kroner. 

Og for at det ikke skulle være nok, så efterforsker det amerikanske børstilsyn en sag om regnskabsfusk, der har sit udspring i danske datterselskaber

Imidlertid har en ny ledelse søsat helt nye programmer og planer, der skal alle problemerne til livs.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere