Artikel top billede

ComOFF: Stjerneinstruktør går død under Samsung-præsentation

Normalt er presselanceringer timet og tilrettelagt ned i mindste detalje, men nogle gange går det alligevel frygtelig galt. Se selv her.

Teleprompteren er et særdeles vigtigt værktøj, når alverdens it-virksomheder præsenterer nye produkter for et stor publikum - og måske også streamer det direkte på nettet.

Den sørger nemlig for at vise den tekst, som værterne ved en presselanceringen skal sige.

Ofte er det hele timet og tilrettelagt ned i mindste detalje, og pr-folk har skåret og slebet teksterne til.

Alligevel kan det gå helt galt, som det skete for Samsung og i særdeleshed stjerneinstruktøren Michael Bay, der er kendt for "Transformers", "Bad Boys", "Pearl Harbour", "Armageddon" og "The Rock".

Han var inviteret med på scenen for at fortælle publikum lidt om 4K eller Ultra HD, og hvorfor dette format med fire gange HD-opløsning er så interessant på Samsungs kurvede skærme.

Umiddelbart en simpel opgave for en filmmand.

Men det gik fuldkommen galt under præsentationen, der allerede kommer skævt fra start, da Michael Bay begynder at læse nogle forkerte linjer fra teleprompteren.

Efter lidt hosten og hakken ender det med, at instruktøren går fuldkommen død, og han vælger at forlade scenen - og de rullende kameraer - med ordene: "Undskyld mig. Jeg er ked af det."

Sidenhen har Michael Bay på sin hjemmeside skrevet:

"Wow, jeg gjorde lige mig selv til grin på CES...Jeg var så forhippet på at tale, at jeg hoppede over Exec VP's (Executive Vice President, red.) introlinje, og teleprompteren forsvandt. Så kørte prompteren op og ned - og så gik jeg ud. Jeg tænker, at live shows ikke lige er min ting".

Den pinlige episode kan ses her:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital vækst 2024

På Digital Vækst 2024 bringer vi danske virksomheders organisation, forretning og data i spil samt spejler dem i det, som teknologipartnerne bringer til fadet. Konferencen bliver tætpakket med dygtige digitale ledere og frontkæmpere fra ind- og udland. De har én opgave på dagsordenen: At inspirere dig til at træffe de rigtige forretningsmæssige, teknologiske og strategiske valg i 2024, som kan sikre vækst for dig.

19. marts 2024 | Læs mere


Cyber Threats 2024: Sådan arbejder de IT-kriminelle – og sådan beskytter du dig

De cyberkriminelle har udviklet sig betydeligt, arbejder professionelt, fleksibelt og udnytter hinandens specifikke kompetencer – omtrent som en velsmurt koncern med klar ansvarsfordeling – og har ofte en klar politisk eller kommerciel motivation. Det stiller også nye krav til din tilgang til cybersikkerhed, og på Cyber Threats 2024 får du viden, som gør dig i stand til bedre at prioritere, planlægge og eksekvere en tidssvarende cybersikkerhedsstrategi.

20. marts 2024 | Læs mere


AI Impact Day: Har du styr på risiko og governance – og er du klar til AI Act?

AI og Machine Learning har for længst gjort sit indtog i centrale, kritiske forretningssystemer, og både udviklere, platformleverandører og koncerner er begyndt at udforske mulighederne. På dette eksklusive event dykker vi ned i AI's indflydelse på fremtidens forretnings- og IT-drift. Men vi ser også på, hvordan du mest effektivt arbejder med governance og risikostyring på dine AI-projekter.

21. marts 2024 | Læs mere