Artikel top billede

Stortest af 23 programmer: Her er den mest sikre antivirus-løsning

En test af 23 antivirusprogrammer fortæller dig, hvor du får den bedste beskyttelse mod de trusler, du møder på nettet.

Hvilket antivirusprogram er det bedste til din hjemmemaskine?

Det spørgsmål har den uafhængige test-organisation AV-Comparatives forsøgt at svare på ved at teste 23 antivirusprogrammer over en periode på fire måneder.

Med 150.000 testfiler, hvoraf de 4.000 har været ondsindet kode, er testmaskinerne blevet udsat for et sandt bombardement af både gode filer, malware og andet it-snavs for at se hvilket program, der klarer opgaven mest sikkert.

Testen er foregået i det, der kaldes for "Real World Protection Test".

Med andre ord forsøger AV-Comparatives at komme så tæt på den enkelte brugers beskyttelsesbehov som mulig ved at bygge et testmiljø, der matcher de trusler, vi møder på internettet lige netop nu.

Læs også:

Her er de bedste sikkerhedsløsninger til mindre virksomheder

Stor test af antivirus-programmer til din smartpone

Microsoft skraber bunden

Otte programmer har en sikkerhedsmargin på 99 procent eller mere.

Helt i toppen af testfeltet finder du Panda, Bitdefender og Avira.

I den lidt tungere ende ligger blandt andet Microsoft med Security Essentials, der har en gennemsnitlig genkendelsesrate på lige knap 89 procent over de fire måneder.

Testen er foretaget under Windows 7 Home Premium 64-bit med service-pakke 1. Alle tredjepartsprogrammer er opdateret med de nyeste opdateringer.

Testmaskinerne har blandt andet haft programmer som Adobe Flach, Reader, Apple QuickTime og Java installeret i testfasen.

Du kan finde hele testen med alle detaljerne her (PDF).

Læs også:

Stortest: Her er de bedste antivirus-programmer netop nu

Kæmpe-test: Her er det bedste antivirus-program til din pc




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital vækst 2024

På Digital Vækst 2024 bringer vi danske virksomheders organisation, forretning og data i spil samt spejler dem i det, som teknologipartnerne bringer til fadet. Konferencen bliver tætpakket med dygtige digitale ledere og frontkæmpere fra ind- og udland. De har én opgave på dagsordenen: At inspirere dig til at træffe de rigtige forretningsmæssige, teknologiske og strategiske valg i 2024, som kan sikre vækst for dig.

19. marts 2024 | Læs mere


Cyber Threats 2024: Sådan arbejder de IT-kriminelle – og sådan beskytter du dig

De cyberkriminelle har udviklet sig betydeligt, arbejder professionelt, fleksibelt og udnytter hinandens specifikke kompetencer – omtrent som en velsmurt koncern med klar ansvarsfordeling – og har ofte en klar politisk eller kommerciel motivation. Det stiller også nye krav til din tilgang til cybersikkerhed, og på Cyber Threats 2024 får du viden, som gør dig i stand til bedre at prioritere, planlægge og eksekvere en tidssvarende cybersikkerhedsstrategi.

20. marts 2024 | Læs mere


AI Impact Day: Har du styr på risiko og governance – og er du klar til AI Act?

AI og Machine Learning har for længst gjort sit indtog i centrale, kritiske forretningssystemer, og både udviklere, platformleverandører og koncerner er begyndt at udforske mulighederne. På dette eksklusive event dykker vi ned i AI's indflydelse på fremtidens forretnings- og IT-drift. Men vi ser også på, hvordan du mest effektivt arbejder med governance og risikostyring på dine AI-projekter.

21. marts 2024 | Læs mere