Artikel top billede

Her er de bedste sikkerhedsløsninger til mindre virksomheder

En uafhængig non-profit organisation har testet en række sikkerhedsprodukter. Se her, hvilke antivirus-løsninger der egner sig bedst til mindre virksomheder.

Du har forhåbentlig allerede en it-sikkerhedsløsning i din virksomhed.

En der beskytter mod malware og eventuelt også begrænser mængden af spam, som dagligt rammer din og dine kollegaers indbokse.

Hvis du ikke har installeret en it-sikkerhedsløsning eller overvejer at skifte din nuværende løsning ud med en bedre, kan du finde inspiration i en test af sikkerhedsløsninger fra otte forskellige leverandører. 

Omfattende test 
Det er den østrigske non-profit organisation AV-Comparatives, som netop har gennemført en omfattende test af sikkerhedsprodukter fra Avira, Bitdefender, ESET, G DATA, Kaspersky, McAfee, Sophos og Trend Micro.

Resultaterne fra testen og tilhørende vurderinger kan læses i en fyldig 185-siders rapport "Product Review: Corporate Review 2010".

I rapporten vurderes sikkerhedsprodukterne blandt andet ud fra, hvor velegnede de er for mindre virksomheder.

De bedste antivirusløsninger for små virksomheder 
AV-Comparatives tildeler antivirus-løsninger fra Avira, G Data og McAfee fem stjerner ud af fem mulige bestemt ud fra egnethed som en antivirusløsning for mindre virksomheder.

Egnethed for mindre virksomheder er blot én ud af 12 kriterier, som AV-Comparatives bedømmer sikkerhedsløsningerne ud fra.

Egnetheden for mellemstore virksomheder og de helt store virksomheder, benævnt enterprises, er to andre kriterier.

Derudover indgår vurdering af, hvor nemt det er at installere sikkerhedsløsningen, hvor effektiv sikkerhedsløsningen er samt en vurdering af, hvor nemt det er at finde hjælp i brugervejledningen samt på leverandørens website.

I den samlede vurdering, hvor alle 12 kriterier indgår, er det sikkerhedsløsningerne fra G Data, Kaspersky, McAfee og Sophos som scorer højest i AV-Comparatives test.

Du kan hente test-rapporten om sikkerhedsløsninger til virksomheder fra AV-Comparatives her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.