Artikel top billede

Frustrerede Mac-brugere: Nyt Mac OS X Yosemite får Wifi-forbindelsen til at crashe

Apples nye styresystem, Mac OS X Yosemite, får computerens WiFi-forbindelse til at crashe eller køre ekstremt langsomt, klager massevis af Mac-brugerne.

Apples nye styresystem Mac OS X Yosemite forstyrrer eller afbryder computerens Wi-Fi-forbindelse.

Sådan lyder det fra en lang række frustrerede Mac-brugere, der siden Apple frigav første udgave af Yosemite torsdag i sidste uge har rapporteret på problemet i forskellige diskussions-forummer på nettet.

Problemet diskuteres således i en stribe aktive tråde i Apples eget Apple Support-forum samt andre steder som eksempelvis sitet MacRumors, hvor Mac-brugerne i en tråd med titlen "Yosemite on MBP Major WiFi Issues?" irriterede forsøger at finde en løsning på problemet.

I Apples eget support-forum diskuteres WiFi-problemerne under titlen "OSX Yosemite WiFi issues", hvor der i skrivende stund er omkring 250 debat-indlæg, som tilsammen er blevet vist mere end 18.000 gange.

I Apples support-forum finder vi også tråden "Yosemite (OS X 10.10) killed my WiFi", hvis 125 debatlindlæg er blevet vist næsten 13.000 gange, mens tråden "Wifi keeps dropping since Yosemite upgrade" har næsten 60 indlæg.

Masser af klager på Twitter

Også på Twitter vælter det ud med brok og klager over, at Yosemite rammer Mac-computernes Wifi-forbindelser, der enten bliver meget langsomme eller gentagne gange bliver afbrudt eller kort og godt slet ikke kan tændes.

I debat-trådene kommer brugerne selv med forskellige løsnings-forslag.

De tæller blandt andet en komplet gen-installering af styresystemet, afbrydelse af Bluetooth, justeringer af indstillingerne og lignende.

Det fremgår dog af svarene i trådende, at problemet består for mange af Mac-brugerne alligevel.

På Twitter skriver en bruger blandt andet:

"Hey Yosemite, why did you break my Wifi? Too slow to even run a speedtest," mens en anden bruger skriver "I will never upgrade again buy or upgrade an apple product within the first month of its launch. OS X Yosemite's wifi issues are appalling."

Apple har endnu ikke reageret på klagestormen.

Læs også:

Apple stor-høster data om brugerens vaner fra nyt styresystem

Prøvekørt: Med Yosemite bliver din Mac smukkere end nogensinde

Nyt Apple-styresystem frigivet i beta: Sådan henter du det




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital vækst 2024

På Digital Vækst 2024 bringer vi danske virksomheders organisation, forretning og data i spil samt spejler dem i det, som teknologipartnerne bringer til fadet. Konferencen bliver tætpakket med dygtige digitale ledere og frontkæmpere fra ind- og udland. De har én opgave på dagsordenen: At inspirere dig til at træffe de rigtige forretningsmæssige, teknologiske og strategiske valg i 2024, som kan sikre vækst for dig.

19. marts 2024 | Læs mere


Cyber Threats 2024: Sådan arbejder de IT-kriminelle – og sådan beskytter du dig

De cyberkriminelle har udviklet sig betydeligt, arbejder professionelt, fleksibelt og udnytter hinandens specifikke kompetencer – omtrent som en velsmurt koncern med klar ansvarsfordeling – og har ofte en klar politisk eller kommerciel motivation. Det stiller også nye krav til din tilgang til cybersikkerhed, og på Cyber Threats 2024 får du viden, som gør dig i stand til bedre at prioritere, planlægge og eksekvere en tidssvarende cybersikkerhedsstrategi.

20. marts 2024 | Læs mere


AI Impact Day: Har du styr på risiko og governance – og er du klar til AI Act?

AI og Machine Learning har for længst gjort sit indtog i centrale, kritiske forretningssystemer, og både udviklere, platformleverandører og koncerner er begyndt at udforske mulighederne. På dette eksklusive event dykker vi ned i AI's indflydelse på fremtidens forretnings- og IT-drift. Men vi ser også på, hvordan du mest effektivt arbejder med governance og risikostyring på dine AI-projekter.

21. marts 2024 | Læs mere