Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Dong Energy henter ny it-topchef - har en fortid som direktør i KMD

Ny CIO i Dong Energy får ansvaret for 400 it-medarbejdere i Danmark plus 150 it-folk i udlandet. Han har blandt andet en fortid som direktør i KMD.

Dong Energy har ansat en ny CIO.

Det er Michael Biermann, der hidtil har været CIO i PFA, der nu får it-ansvaret i Dong Energy.

Det oplyser selskabet til Computerworld. 

Som CIO i Dong Energy kommer Michael Biermann til at stå i spidsen for 400 it-medarbejdere lokalt plus 150 it-folk i offshoring-delen.

Det blev fra nogle uger siden bekræftet af PFA i Børsen, at Michael Biermann havde valgt at forlade pensionsselskabet på grund af et nyt jobtilbud - uden at hans nye job dog blev afsløret.

Men det bliver altså Dong Energy, han nu kan skrive på visitkortet.

Mens folk i it-branchen måske ikke kender så meget til Michael Biermann fra hans tid i PFA, så har han faktisk også en lang fortid i KMD.

Var en årrække hos KMD

Michael Biermann kom nemlig til PFA fra en stilling som afdelingsdirektør for technical projects hos KMD.

I KMD arbejdede han blandt andet med ledelse inden for produktmarketing, softwareudvikling, softwareforvaltning og drift fra 1997 og frem til skiftet til PFA i 2010, fremgår det af Computerworlds navnenyt.

Michael Biermann er oprindeligt cand. scient. i datalogi fra Københavns Universitet.

Stillingen i Dong Energy blev ledig, da selskabets mangeårige CIO, Michael Moesgaard, sagde op for i stedet at sige ja til jobbet som CIO i DSB, hvor han begynder 1. juli.

DSB stod og manglede en CIO, fordi Martin Börjesson havde valgt at skifte til en stilling som executive partner i Gartner.

Læs også:

Han skal stå i spidsen for DSB's it-løsninger: Derfor skifter dansk top-CIO fra Dong Energy til DSB

CIO i Dong Energy forlader selskabet: Har fået nyt it-topjob i dansk erhvervsliv

DSB's CIO stopper - har fået ny topstilling i it-branchen

Her er Danmarks bedste CIO 2010




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital vækst 2024

På Digital Vækst 2024 bringer vi danske virksomheders organisation, forretning og data i spil samt spejler dem i det, som teknologipartnerne bringer til fadet. Konferencen bliver tætpakket med dygtige digitale ledere og frontkæmpere fra ind- og udland. De har én opgave på dagsordenen: At inspirere dig til at træffe de rigtige forretningsmæssige, teknologiske og strategiske valg i 2024, som kan sikre vækst for dig.

19. marts 2024 | Læs mere


Cyber Threats 2024: Sådan arbejder de IT-kriminelle – og sådan beskytter du dig

De cyberkriminelle har udviklet sig betydeligt, arbejder professionelt, fleksibelt og udnytter hinandens specifikke kompetencer – omtrent som en velsmurt koncern med klar ansvarsfordeling – og har ofte en klar politisk eller kommerciel motivation. Det stiller også nye krav til din tilgang til cybersikkerhed, og på Cyber Threats 2024 får du viden, som gør dig i stand til bedre at prioritere, planlægge og eksekvere en tidssvarende cybersikkerhedsstrategi.

20. marts 2024 | Læs mere


AI Impact Day: Har du styr på risiko og governance – og er du klar til AI Act?

AI og Machine Learning har for længst gjort sit indtog i centrale, kritiske forretningssystemer, og både udviklere, platformleverandører og koncerner er begyndt at udforske mulighederne. På dette eksklusive event dykker vi ned i AI's indflydelse på fremtidens forretnings- og IT-drift. Men vi ser også på, hvordan du mest effektivt arbejder med governance og risikostyring på dine AI-projekter.

21. marts 2024 | Læs mere