Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Microsoft løfter snart sløret for ny hardware: Ny Surface kan være på trapperne

Microsoft har annonceret et event i slutningen af oktober måned, og det forventes, at softwaregiganten vil tale om ny Surface-hardware.

Microsoft afholder et event i New York 26. oktober for at fremvise kommende nyheder ved Windows 10.

Rygterne og diverse læk har længe floreret på nettet omkring eventet, der forventes at handle om nye Surface-produkter.

Dog skal du ikke regne med, at eventet bliver lige så stort rent nyhedsmæssigt som sidste års event, hvor både Lumia 950-telefonerne og Surface Book-computeren blev lanceret.

Det kan du forvente

Alle rygter og læk peger på en lancering af en all-in-one computer i Surface-familien i stil med Apples iMac-computer, hvor selve computer-hardwaren er indbygget i en skærm. 

Der har blandt andet være læk af både mus og tastatur til den rygtede Surface-stationære, ligesom flere mediers anonyme kilder omtaler produktet. 

Læs også: Rygte: Flere nye Surface-produkter på vej fra Microsoft

Dog skal du ifølge The Verge ikke regne med at se en Surface Pro 5 eller en Surface Book 2-computer. Det forventes heller ikke, at Microsoft lancerer en Surface-smartphone.

Vi kommer vi også til at se, hvad vi kan forvente af nye funktioner til Windows 10 i den kommende fremtid. Microsoft arbejder på to større opgraderinger til Windows 10, hvoraf den ene forventes at udkomme i starten af 2017.

Du kan se eventet via dette link eller læse om nyhederne d. 26 på Computerworld. 

Læs også: Fire dage med Surface Book: Det er en vild computer - men på flere områder fejler den alligevel




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere