Artikel top billede

Twitter sat til salg: Har fyresedler på vej til otte procent af medarbejderne

Twitter forsøger at finde en køber til selskabet. Nu er der fyresedler på vej til otte procent af medarbejderstaben.

Twitter har travlt med at trimme selskabet i bestræbelserne på at gøre sig lækker over for mulige købere.

Ifølge nyhedsbureauet Bloomberg er Twitter således nu på trapperne med fyresedler til 300 ansatte, hvilket svarer til omkring otte procent af den samlede medarbejderstab.

Twitter har angiveligt planer om at uddele fyresedlerne inden offentliggørelsen af regnskabet for tredje regnskabskvartal på torsdag.

Twitter har længe været presset på økonomien og opsagde for et år siden 336 medarbejdere.

I modsætning til mange af de øvrige kendte sociale medier, som i de senere år har haft særdeles god vind i sejlene, er det aldrig lykkedes for Twitter at skabe den ønskede vækst på brugersiden, ligesom selskabet ikke har formået at omsætte brugerbasen på godt 300 millioner månedlige brugere til omsætning i samme grad som andre sociale medier.

Twitter har i de senere måneder arbejdet på at forbedre brugeroplevelsen. Blandt andet har selskabet droppet kravet om, at et tweet maksimalt må være på 140 tegn.

Det kan du læse mere om her: Så sker det: Twitter dropper krav om maksimalt 140 tegn

Twitter har i et stykke tid været i gang med at undersøge markedet for mulige købere.

Salesforce har været på banen, hvilket du kan læse mere om her: Først købte Microsoft LinkedIn for næsen af Salesforce - nu kan Salesforce være på vej til at nuppe Twitter

Det samme gælder Disney-koncernen og Googles moderselskab, Alphabet. Det kan du læse mere om her: Budkrigen optrappes: Disney melder sig ind i kampen om at købe Twitter

Læs også:

Nye dokumenter afslører: Pengene vælter ud af Twitter




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital vækst 2024

På Digital Vækst 2024 bringer vi danske virksomheders organisation, forretning og data i spil samt spejler dem i det, som teknologipartnerne bringer til fadet. Konferencen bliver tætpakket med dygtige digitale ledere og frontkæmpere fra ind- og udland. De har én opgave på dagsordenen: At inspirere dig til at træffe de rigtige forretningsmæssige, teknologiske og strategiske valg i 2024, som kan sikre vækst for dig.

19. marts 2024 | Læs mere


Cyber Threats 2024: Sådan arbejder de IT-kriminelle – og sådan beskytter du dig

De cyberkriminelle har udviklet sig betydeligt, arbejder professionelt, fleksibelt og udnytter hinandens specifikke kompetencer – omtrent som en velsmurt koncern med klar ansvarsfordeling – og har ofte en klar politisk eller kommerciel motivation. Det stiller også nye krav til din tilgang til cybersikkerhed, og på Cyber Threats 2024 får du viden, som gør dig i stand til bedre at prioritere, planlægge og eksekvere en tidssvarende cybersikkerhedsstrategi.

20. marts 2024 | Læs mere


AI Impact Day: Har du styr på risiko og governance – og er du klar til AI Act?

AI og Machine Learning har for længst gjort sit indtog i centrale, kritiske forretningssystemer, og både udviklere, platformleverandører og koncerner er begyndt at udforske mulighederne. På dette eksklusive event dykker vi ned i AI's indflydelse på fremtidens forretnings- og IT-drift. Men vi ser også på, hvordan du mest effektivt arbejder med governance og risikostyring på dine AI-projekter.

21. marts 2024 | Læs mere