Artikel top billede

Nyt job til dansk it-profil: Pandoras it-direktør bliver CTO i Karnov Group

Pandoras direktør for global it-planlægning, den tidligere CIO i Svitser, Jesper Kingo Christensen, skifter til Karnov Group.

Pandoras it-direktør for global it-planlægning, Jesper Kingo Christensen har sagt sin stilling i Pandora op. Han skifter nu til en stilling som CTO i Karnov Group.

Det sker blot halvandet år efter, at han blev ansat i Pandora som ‘vice president for it-planning' med reference til selskabets CIO, Peter Cabello Holmberg.

Her kom han fra en stillling som CIO i Mærsk-selskabet Svitser, hvor han havde været ansat i tre år.

Jesper Kingo Christensen bliver ifølge Karnov øverste chef for det, som selskabet selv kalder for en ‘hastigt voksende it-division.’

Den tæller lige nu omkring 50 udviklere og it-folk fra hele verden.

“Jespers hovedfokus vil være at udvikle virksomhedens digitale løsninger og forbedre den samlede brugeroplevelse,” lyder det fra Karnov.

Selskabet udgive forskellige former for bøger, kurser, materialer og informationstjenester inden for skat, jura, revision og rådgivning.

Kunstig intelligens

Jesper Kingo Christensen oplyser, at han vil forsøge at komme på forkant med at tænke i ny innovative løsninger for selskabets kunder.

“Vi ser på udvidet søgning, kunstig intelligens og i det hele taget features, der letter tilgængeligheden af relevant information. Alle taler om digitaliseringen, også jeg, men i samme sætning siger jeg brugervenlighed,” lyder det fra den nye CTO.

Pandoras CEO, Anders Colding Friis, fratrådte ved udgangen af august, og selskabet er for tiden på jagt efter en ny CEO.

Læs også:

CIO forlader Mærsk-koncernen - skifter til smykkegiganten Pandora

Få overblikket: 13 markante danske CIO'er og it-topchefer, der skiftede job i 2017




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere