Artikel top billede

(Foto: Kombit/PR)

Afgjort på blot 14 dage: Her er Kombits vinder af lynhurtig projekt-konkurrence og 100.000 kroner

Det har taget Kombit blot 14 dage at finde en vinder af en projektkonkurrence om et nyt socialt frikort. Se vinderen her.

100.000 kroner. Og en ide i luften inden længe.

Sådan lyder den umiddelbare gevinst for det københavnske software-selskab Knowledge Cube, som Kombit efter en projektkonkurrence på blot 14 dage har udpeget som det selskab, der har leveret den bedste ide til et kommende såkaldt socialt frikort.

Den meget kort tidsfrist blev fastlagt, fordi frikortet skal være klart allerede 1. januar 2019. Løsningen skal i første omgang køre i to år.

”Jeg er glad for, at vi er lykkes med at gennemføre en projektkonkurrence på 14 dage. Det er en interessant måde til at få et digitaliseringsprojekt hurtigt ud over rampen, og det er noget, som vi er meget interesseret i hos Kombit og kommunerne,” siger Inge Speiermann-Vognsen.

Kombit oplyser til Computerworld, at blot to virksomheder afleverede forslag i kølvandet på den meget korte tidsfrist.

Selskabet peger på, at begge forslag var ‘meget kvalificerede løsningsforslag’ og at selskabet i lyset af den meget korte tidsfrist er godt tilfreds med hele forløbet.
Det sociale frikort skal gøre det muligt for socialt udsatte danskere at tjene op til 20.000 kroner om året, uden at det får konsekvenser for bestemte ydelser.

KL og Kombit skal nu udvikle en fælleskommunal it-løsning, der skal anvendes af både borgere, virksomheder og det offentlige.

“Knowledge Cube har beskrevet en løsning, der på en let og simpel måde kan understøtte arbejdet i kontakten mellem den udsatte borger og virksomheden samtidig med, at løsningen er bygget til at sikre databeskyttelseskriterier på en enkel og passende måde” meddeler markeds- og innovationschef i Kombit, Inge Speiermann-Vognsen.

Konkurrencen blev udskrevet for blot 14 dage siden i form af en såkaldt ‘frivillig mini-projektkonkurrence.’

Knowledge Cubes projektide skal nu danne ramme om en udbudsproces, der skal munde ud i en aftale i løbet af den kommende måned om udviklingen af den endelige løsning.

”Tempoet i den kommende proces stiller store krav til en både leverandøren og til Kombit, men vi har lagt en realistisk tidsplan, der får os i mål med en løsning i version 1.0., så vi er klar til at gå i luften 1. januar 2019,” siger Inge Speiermann-Vognsen.

Bag Knowledge Cube, der har godt 40 medarbejdere, står CEO Danny Dyrmann Christensen, der også ejer selskabet.

Knowledge Cube havde i fjor en bruttofortjeneste på godt 26 millioner kroner og landede et drifsresultat på godt tre millioner kroner.

Ifølge Kombit er arbejdet igangsat på bestilling fra Børne- og Socialministeriet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere