Artikel top billede

Nu kommer den første store opdatering af Aula: Se her hvad den kommer til at indeholde

Godt en måned efter lanceringen er Kombit på trapperne med den første store opdatering af Aula. Se her, hvad den kommer til at indeholde.

De fleste danskere med børn i skolealderen har prøvet kræfter med skolesystemet Aula, der blev lanceret for en måned siden.

Nu er den første store opdatering af systemet på vej.

Den bliver udsendt søndag formiddag mellem klokken 06:00 og 09:00 under navnet version 1.1.5, meddeler Kombit, der står bag systemet.

Opdateringen indeholder en række nye funktionaliteter og rettelser. Blandt andet vil det med opdateringen blive muligt at læse pdfer uden af downloade dem først.

“Desuden bliver komme-gå-funktionaliteten væsentligt forbedret og den nye version indeholder en række andre større og mindre forbedringer til blandt andet log-in-funktionaliteten,” meddeler Kombit.

Den næste større opdatering - version 1.1.6 - er planlagt til at blive udsendt i midten af januar.

Den kommer til at indeholde ændringer i blandt andet kalenderfunktionen, ligesom der her vil blive indført en såkaldt planlægningsassistent.

Du kan læse mere om de planlagte opdateringer og hvad de kommer til at rumme her.

Kombit har desuden formuleret en liste over funktionaliteter, der er blevet 'identificeret til videreudvikling,' som det hedder.

Det er en liste over de funktionaliteter, som brugerne har ønsket, at der bliver indført, og som Kombit har godkendt som relevante.

Du finder denne liste her.

Aula blev sendt i luften i slutningen af oktober efter et par måneders forsinkelse og efter at en række skoler havde deltaget i pilot-forsøg med løsningen.

Det kan du læse mere om her: 1.600 folkeskoler tager nu danmarkshistoriens største kommunale it-system i brug: Kombit har oprettet særligt war room

For tiden anvendes Aula i 88 af de 98 danske kommuner.

Computerworld var op til lanceringen på besøg i Kombit og Netcompanys særlige 'war-room', hvorfra den enorme lancering skulle håndteres.

Du kan komme ind bag facaden her: Kombits 'war-room' overvåger Aula tæt: Så mange brugere og supportopgaver er der indløbet, siden Aula gik i luften mandag

Læs også:

Aula får elendige anmeldelser få uger før lancering: "Ufatteligt fyldt med fejl. Dem, der har udviklet den, burde skamme sig"

Kombit forsøger at mane Aula-bekymringer i jorden: Se Kombits brev til kommunerne her




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere