Artikel top billede

Overvågningsskærme i kontrolcenter.

Billede: Kombit.

Kombits 'war-room' overvåger Aula tæt: Så mange brugere og supportopgaver er der indløbet, siden Aula gik i luften mandag

Aula gik i går i drift på de fleste af landets folkeskoler. Kombit har i samarbejde med Netcompany etableret et kontrolcenter, der følger opstarten tæt. Her er de aktuelle tal for, hvor mange brugere der nu har oprettet sig, og hvor mange supportopgaver, der er kommet ind.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Sådan vurderer Kombit lanceringen af Aula
  • Se hvor mange brugere, der har oprettet sig
  • Så mange supportsager har der været
  • Læs mere om det war room, som Kombit og Netcompany har etableret
818
4:15 min
De første it-tømmermænd har nu lagt sig oven på gårsdagens jomfrurejse for den nye digital skoleplatform, Aula.

Forældre over hele landet har sagt farvel til Skoleintra og goddag til den nye løsning, der er blevet udviklet af Netcompany og vil få op mod to millioner brugere.

Kombit, der har stået for kommunernes indkøb af det nye skolesystem, var hele dagen i går på overarbejde.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Gigabit dropper navnet - nu skal selskabet hedde Wizer: Og det er der særlige grunde til, fortæller direktør Claus Østergaard Olesen

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Derfor gik det galt: Her er grunden til at det nye coronapas har været ramt af tre nedbrud på en uge

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Peter Kyhn stopper som CIO hos Nemlig.com

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

“Jeg har aldrig set en person have så stor indflydelse på et aktivs værdi, som Elon Musk har med et enkelt tweet”


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.