Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: Dell)

Første gang nogensinde: Dell har fået den snedige idé at putte et netværksstik i en touchskærm – sammen med andre smarte tricks

Det er ikke selve skærmpanelet, der imponerer i Dells nye skærm. Det gør til gengæld alle de muligheder, der ellers tilbydes.

Skærme med indbygget netværksstik eller skærme indbygget touch-support er der intet nyt i. Begge dele lever en stille eksistens, hvor de dækker deres respektive nichers behov.

Dells synes dog at være indstillet på at dække alle mulige behov med sin nye 24 tommer store touchskærm, Dell P2424HT, som byder på alskens smarte funktioner og egenskaber.

Selve lærredet er på 23,8 tommer og serverer blot Full HD-opløsning ved 60 Hz på en enten mat eller blank overfladebehandling. Farverne er tunet til at matche 99 procent af det gængse sRGB farverum.

Ser man igennem fingre med den lave opløsning, kan man lægge sin fingre på selve skærme og bruge de op til 10 fingres multi-touch, skærmen understøtter.

Anvendeligheden styrkes af skærmens yderstfleksible støttefod, som kan få bragt skærmen helt ned og hvile skråt på skrivebordet. Højttaleren er af den grund sat til at spille opad, hvor den levere op til tre watts lydtryk.

Tilslutningsmuligheder kommer der i form af en USB-C port, der også kan agere som 90 watts strømforsyning, tre klassiske USB-porte samt en HDMI-indgang og en DisplayPort-indgang.

Indbygget i skærmen er desuden et netværksstik, til at sikre en solid netværksforbindelse, mens der samtidig er en indbygget switch til håndtering af op til tre maskiner.

Dells nye skærm debuterer i den danske handel denne måned til vejledende priser fra 2.981,25 kroner.

Skærmen kan ses i aktion i videoen nedenunder.