Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: The Portable Monitor PR)

Ingen pladsmangel her: ’The Portable monitor’ giver op til fem gange mere skærmareal

Belgisk skærm-origamikunst gør det muligt at få meget albuerum til ens apps og spil på farten.

Mangler du skærmareal på farten er den lille belgiske skærm-producent ’The Portable Monitor’ klar med en snedig løsning til at sikre mere albuerum til dine apps og programmer.

Med enheden ’Flex 14’ tilbydes en to ekstra 14 tommers Full HD skærme, som kan udvide din laptop eksisterende skærm via USB-C forbindelse.

Skærmanordningen er kompatibel med de fleste laptops i i størrelse fra 11 til 18 tommer, mens den sammenklappelige anordning også kan placeres på mere kreative måder, hvor den ene skærm eksempelvis holdes på højkant.

Den samlede pakke er lavet i aluminium og vejer i alt knap 1,95 kilo, mens den fylder omtrent det samme som en ekstra bærbar.

Selve skærmen byder hver især på 1.920 gange 1.080 pixels og op til 300 nits lysstyrke. Selve skærmpanelet er af LED-typen mens kontrasten lyder på 1000:1.

Selskabet give ikke mange oplysninger om selskabet evne til at videregive farver – de øvrige specifikationer indikerer dog, at de nok er på det jævne.

Dagsprisen for to-i-en løsningen lyder på omkring 3.200 kroner.

Dobbelt op på skærme

Rækker det ikke med to ekstra skærme, arbejder selskabet på en endnu mere avanceret løsning, som gemmer på op til fire ekstra skærme til udvide arbejdsplads.

Prototypen bliver fremvist ved årets CES-elektronikmesse, hvor selskabet viser, hvordan anordningen kan placeres på forskellig vis omkring ens bærbare maskine.

En anden utraditionel måde at udvide ens arbejdslærred tilbydes i skærmanordningen ’The Twins’ som byder på to gange 18 tommers skærme, som sammen strækker sig til 24 tommer.

Disse er samtidig udstyret med VESA-beslag, så de kan monteres på et eventuelt stativ.