Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Forkromet plan skal fyre op under fynsk vækst

Det fynske softwarehus DigiEyeZ gider ikke flere kedelige regnskaber og har derfor hyret et konsulentfirma, der skal hjælpe med at strikke en forkromet forretningsplan sammen.

Selv et million-overskud kan blive kedeligt, når ambitionerne rækker videre.

- Da vi stiftede virksomheden i 2000, var det ikke ambitionen at sidde tre partnere og dele et overskud på en million år ud og år ind, siger Søren Dolberg, der er medejer i det fynske softwarehus DigiEyeZ.

Nu har selskabet hyret konsulent-virksomheden Cultivator, der skal hjælpe med at strikke en stor, forkromet og ambitiøs forretningsplan sammen.

- Egentlig tror jeg, at vi deler vores kvaler med mange små danske softwarehuse. Det er svært at få overskud, også tidsmæssigt, til at følge sine ambitioner til dørs, siger Søren Dolberg.

Tid til at tænde af

Dolberg så gerne, at DigiEyeZ virkelig "tændte af" nu. Og faktisk tyder 2005-regnskabet på, at der måske er ved at komme fyr på raketten.

- Tendensen har hidtil været, at vi har haft et skidt første halvår og et godt andet halvår, men i år er vi kommet rigtig godt fra start. Blandt andet har vi allerede fået to kontrakter på IP-tv-implementeringer, siger Søren Dolberg.

Et lyspunkt i 2005-regnskabet var en ordre til Dansk Bredbånd på netop en løsning til tv via internettet (IP-tv). Værdi knap 10 millioner kroner svarende til en halv årsomsætning for DigiEyeZ.

IP-tv er en komplet platform for brugerstyrede tjenester som tv-programmer, musik, spillefilm, computerspil, digitale billeder og internetindhold iøvrigt.

Udover IP-tv henter DigiEyeZ også en væsentlig del af omsætningen på salg af licenser til virksomhedens egen software som for eksempel DigiZuite, der bruges til digital mediehåndtering.

Forventningerne til årets regnskab er, at det bliver "bedre end kedeligt."




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere