Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Tirsdagens aviser om it

Skat jager snydere med ny it. Dansk IP-overvågningsvirksomhed børsdebuterer. Møbelbranchen er bagud med e-handel. IP-økonomien holdt. Nordjysk professor til Højteknologifonden. Dansk e-learning ud i verden. Adgangskoder gemmes i bankboks på nettet.

Skat jager snydere med ny it

En ny business intelligence-løsning skal hjælpe Skat med at målrette kontrolbesøgene omkring de mulige svindlere og forb3dre services til mønsterfirmaerne. "Ved at samkøre forskellige registre og oplysninger giver BI-løsningen Skat et mere klart billede af hver enkelt virksomhed. Det hjælper os til at kunne lægge en strategi for, hvordan vi bruger kontrolressourcerne så effektivt som muligt," siger Jørgen Fischer Walldorf, projektleder hos Skats IT Services. (Børsen)

Dansk IP-overvågningsvirksomhed børsdebuterer

Milestone Systems i Brøndby, der laver software til styring af digital videokameraovervågning, skal børsnoteres. Firmaet er ved at gøre klar til en børsnotering inden for 18-24 måneder på Københavns Fondsbørs og/eller vækstbørsen AIM i London. (Børsen)

Møbelbranchen er bagud med e-handel

Forbrugerne vil røre ved, sidde eller ligge i møblerne før beslutning om køb. Em undersøgelse fra det skandinaviske analysebureau Wilke viser, at den danske møbelbranche halter efter på nettet med e-handel. Analysen viser, at danskerne generelt foretrækker netkøb af standardiserede varer og services på nettet. (Børsen)

IP-økonomien holdt

9,9 millioner kroner over fire år. Så meget er Novo Nordisk nu sikker på at kunne spare på at have installeret IP-telefoni. Dermed kan virksomhedens it-selskab, NNIT, bryste sig af at have ramt ret præcist, da man for to år siden begyndte at regne på økonomien ved at indføre IP-telefoni. (Børsen)

Nordjysk professor til Højteknologifonden

Professor Frede Blaabjerg fra Aalborg Universitet er udnævnt til at sidde i Højteknologifondens bestyrelse. det er videnskabsminister Helge Sander, der har udpeget den nordjyske professor. (Børsen)

Dansk e-learning ud i verden

Den ni år gamle softwarevirksomhed IMS Learning, der udvikler og markedsfører programmer til elektronisk uddannelse, E-learning, bliver nu en del af den engelske koncern Assima, der er børsnoteret på Euronext i Paris. (Børsen)

Adgangskoder gemmes i bankboks på nettet

Danksernes tiltagende problemer med den skov af adgangskoder, som de skal administrere hver dag, lettes nu af en danskudviklet digital bankboks på internet, som gratis tilbyder at opbevare koder, brugernavne og passwords for folk. Boxknox er udviklet af Pamci Networks i Århus. (Børsen)

Få automatisk dagens avisresumeer sendt til din indbakke hver morgen. Opret dig som bruger på Computerworld.dk og sæt "Dagens aviser om it" på overvågning med Computerworld Nyhedsovervågning.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere