Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Ren DAB-lyd fra Pure med Evoke-3

God lyd, masser af funktioner og muligheder – eneste minus er prisen.

Det er ikke hver dag, at man får lov til at teste et produkt, hvis navn lyder som en race fra Star Wars-universet. Men det er tilfældet med engelske Pures alt-i-en DAB-radio kaldet Evoke-3.

Udover navnet byder Evoke-3 også på et væld af funktioner. Det første, man lægger mærke til, er det store display, som på flere linjer kan vise både stationen, du lytter til, samt information om for eksempel det aktuelle nummer. Står den i et soveværelse, kan lyset virke ret kraftigt, men det kan heldigvis let reguleres i opsætningen.

Selve Evoke-3 er lidt større end de fleste andre DAB-radioer af transistorradio-typen, vi har set. Det betyder til gengæld, at Pure har haft mulighed for at sætte et sæt anstændige højttalere i radioen – og det kan høres. Evoke-3 spiller nemlig både godt og højt, og det gælder uanset, om der er tale om musik eller tale. Er du ikke helt tilfreds, er det selvfølgelig muligt at finjustere lyden.

De gode lydegenskaber er nok også grunden til, at Evoke-3 kan mere end blot spille radio. På bagsiden er enheden udstyret med en optisk udgang samt en normal line-out via et jack-stik. Dermed kan du, hvis enhedens højttalere ikke falder i din smag, slutte Evoke-3 direkte til et større anlæg. Den medfølgende fjernbetjening gør denne anvendelse af radioen en hel del lettere.

De store C-batterier skal Pure Evoke-3 skal bruge hele seks af, hvis du er udenfor rækkevidde af stikkontakter. Det kan mærkes på vægten, men det er nok heller ikke mellem sand og børneis på stranden, at du bruger din dyre Evoke-3 mest. Til en stille sommerdag med en bog i haven er muligheden for batteridrift dog oplagt.

Sidder du alligevel i haven, og er du ikke helt tilfreds med udvalget af musik på DR/Rock, kan du via line-in også sende musikken fra din MP3-afspiller ud gennem Evokens højttalere. Ganske smart. Endnu mere smart er dog det SD-slot, som er placeret på fronten af enheden.

Her kan du afspille MP3-filer direkte fra et SD-kort eller optage radio til kortet for senere at høre det på en anden enhed. Det er dog også muligt at pause en DAB-udsendelse, hvis telefonen ringer, for at genoptage den senere – en funktion som ikke kræver et separat SD-kort.

Under testen oplevede vi ingen problemer med softwaren i Evoke-3, men skulle de dukke op, er det – via et USB-stik på bagsiden – muligt at opgradere til den nyeste software-version. Endnu en god detalje, som er med til at sikre Evoke-3 en samlet score på 5.

Det sidste point holder vi tilbage på grund af prisen på 2.999 kroner, som er mange penge for en transistor, lækre DAB-funktioner eller ej.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere