Læsernes bud på websider med baggrunde

Det er strømmet ind fra læserne med gode bud på websider med baggrundsbilleder. Se nogle af de gode forslag og se om du vandt Nero-pakken.

I artiklen ’Her finder du fede og flotte baggrundsbilleder’ satte vi en Nero brænderpakke på højkant og bad om læsernes bud på en god webside med baggrundsbilleder til skrivebordet. Og det er væltet ind med forslag.

Særligt én webside er blevet foreslået af mange læsere, og det er der en god grund til, for Interfacelift er et rigtig godt sted at finde sin nye baggrund.

Siden rummer rigtig mange flotte baggrunde, der kan downloades i mange forskellige størrelser til mobiltelefoner, bredskærme, dobbeltskærme, almindelige skærme (naturligvis) med mere.

Man kan for eksempel sortere baggrundene efter skærmtype, efter kategori eller efter hvilken karakter de har fået. Som en bonus kan du med et enkelt klik se din skærms opløsning, hvis du ikke er klar over det, og dermed nemmere vælge billeder i den rette størrelse .

Arkivet er stort – rigeligt til os – og så er Interfacelift meget brugervenlig. Det tager få klik at komme frem til en baggrund og downloade den, og alt i alt er siden et godt sted at starte, hvis ikke du har været på jagt efter baggrunde før. Vi synes, at Interfacelift, alt i alt, er det bedste tip.

En anden webside er Devianart, der er en kunstnerisk side med baggrundsbilleder. Kunstnere uploader deres værker til siden, og andre kan så bruge dem. Arkivet er stort, og kreativiteten er høj, og du kan søge i forskellige kategorier eller efter dato.

To andre populære og anbefalelsesværdige sider er Webshots og Digitalblasphemy, og er du vild med biler, bør du nok klikke ind på Carwalls, hvor du finder flotte baggrunde med mange forskellige bilmærker og -modeller.

Er du til HDR-billeder – teknikken hvor flere billeder samles til et - så klik ind på HDRWalls hvor der lige nu er over 500 utrolig flotte baggrundsbilleder (se her hvordan du selv laver HDR-billeder).

Derudover kan nævnes siden Mandolux, hvis du har mere end en skærm, Heroicwallpapers, hvis du er til superhelte samt Wallpaperama,
Wowlpapers og Cognitivedistortion, der har lidt af hvert.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital vækst 2024

På Digital Vækst 2024 bringer vi danske virksomheders organisation, forretning og data i spil samt spejler dem i det, som teknologipartnerne bringer til fadet. Konferencen bliver tætpakket med dygtige digitale ledere og frontkæmpere fra ind- og udland. De har én opgave på dagsordenen: At inspirere dig til at træffe de rigtige forretningsmæssige, teknologiske og strategiske valg i 2024, som kan sikre vækst for dig.

19. marts 2024 | Læs mere


Cyber Threats 2024: Sådan arbejder de IT-kriminelle – og sådan beskytter du dig

De cyberkriminelle har udviklet sig betydeligt, arbejder professionelt, fleksibelt og udnytter hinandens specifikke kompetencer – omtrent som en velsmurt koncern med klar ansvarsfordeling – og har ofte en klar politisk eller kommerciel motivation. Det stiller også nye krav til din tilgang til cybersikkerhed, og på Cyber Threats 2024 får du viden, som gør dig i stand til bedre at prioritere, planlægge og eksekvere en tidssvarende cybersikkerhedsstrategi.

20. marts 2024 | Læs mere


AI Impact Day: Har du styr på risiko og governance – og er du klar til AI Act?

AI og Machine Learning har for længst gjort sit indtog i centrale, kritiske forretningssystemer, og både udviklere, platformleverandører og koncerner er begyndt at udforske mulighederne. På dette eksklusive event dykker vi ned i AI's indflydelse på fremtidens forretnings- og IT-drift. Men vi ser også på, hvordan du mest effektivt arbejder med governance og risikostyring på dine AI-projekter.

21. marts 2024 | Læs mere