Artikel top billede

Sådan ser Kin-telefonerne ud, men de vil aldrig blive lanceret i Danmark.

Microsoft sender spritnye Kin-telefoner i graven

Microsoft dropper sine netop lancerede Kin-telefoner og satser i stedet på Windows Phone 7. Se forklaringen her.

Microsofts mobile forretning udvikler sig i øjeblikket hurtigere end selv en 16-årig tøz kan sms'e.

I de seneste uger har Computerworld beskrevet, hvordan Microsoft gør et ihærdigt forsøg på et comeback på smartphone-scenen med det nye Windows Phone 7, som nu også er på vej til Danmark.

Et produkt, der til gengæld aldrig når her til landet, er Microsofts Kin-telefoner, der har fokus på sociale funktioner og blev lanceret i USA i maj.

Kin One og Kin Two, som de to telefoner hedder, er bygget af Sharp og har slide-tastatur. Det har tidligere været meldt ud, at de ville blive lanceret i Tyskland, Italien, Spanien og Storbritannien her til efteråret.

Vil fokusere på Windows Phone 7

Nu meddeler Microsoft imidlertid, at selskabet - blot to måneder efter lanceringen - har besluttet at droppe den videre udvikling af Kin-telefonerne. De vil derfor aldrig blive lanceret i Danmark eller Europa.

"Vi har truffet beslutningen om at fokusere udelukkende på Windows Phone 7, og vi vil ikke lancere Kin i Europa dette efterår som ellers planlagt," udtaler virksomheden til Cnet.

"Derudover integrerer vi vores Kin-team med Windows Phone 7-temaet og inkorporerer vigtige ideer og teknologier fra Kin i fremtidige Windows Phone-lanceringer," lyder det endvidere fra Microsoft.

Microsoft-meddelelsen kommer, efter at Verizon så sent som i sidste weekend sænkede priserne på Kin-telefonerne med hele 50 procent.

Hverken Microsoft eller Verizon ønsker at oplyse til Cnet, hvor mange Kin-telefoner, der indtil videre er langet over disken, men en kilde oplyser, at det drejer sig om mellem 1.000 og 10.000.

Det er ikke ligefrem prangende salgstal, hvis man sammenligner med den netop lancerede iPhone 4, der allerede er solgt i flere end 1,7 millioner eksemplarer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Servere til finans, avanceret dataanalyse eller forskning? Få hurtigt overblik her
Få viden om nyeste muligheder for at vælge servere til understøttelse af både stabile workloads og særdeles krævende opgaver med behov for eksempelvis AI og ML og tungt træk på GPU.