Kim Stensdal

Teknologiredaktør

E-Mail

k.stensdal@cw.dk

Twitter

@kimstensdal

Linkedin

Se Kim's LinkedIn profil

Redaktør, journalist og ordstyrer på it-konferencer. Har fokus på digital innovation, it-ledelse, it-markedet og nye teknologiske trends.

Som teknologiredaktør på Computerworld skriver jeg nyheder, baggrundsartikler og analyser om anvendelse af it i professionelle sammenhænge og om it-markedets aktører.

Blandt de centrale emner er digital innovation og it-ledelse. Samtidig beskæftiger jeg mig indgående med telemarkedet, cloud computing, forretningssoftware, analytics og kunstig intelligens. 

Jeg har skrevet 4500+ artikler til online og print om it og digitalisering og været ordstyrer på 100+ konferencer og events. 

Oprindeligt er jeg uddannet journalist fra Syddansk Universitet med praktik hos DR. 

Mød mig på Twitter og LinkedIN.
4.387 artikler på Computerworld

Kim Stensdal

Teleindustriens totale forvandling: Derfor ser du fremtidens teleindustri blive præsenteret til næste uges Mobile World Congress

ComputerViews: Den globale og altid pulserende teleindustri har over det seneste årti gennemgået en decideret transformation. Nu bevæger den sig ind i en ny tidsalder.

23. februar 2018 kl. 13.15 | læs »

Skal booste 4G og bane vejen for 5G: Derfor er 'Massive MIMO' helt afgørende

Teleindustrien sætter fuld fart på udnyttelsen af antenneteknologien Massive MIMO, der både bruges til at booste det nuværende 4G og samtidig er afgørende for overgangen til 5G.

23. februar 2018 kl. 09.44 | læs »
3

Har din virksomhed skrottet mobil-appen og valgt en anden løsning i stedet?

“I 2019 vil 20 procent af alle brands forlade deres mobil-apps,” lyder forudsigelsen. Deltag i afstemning og fortæl om holdningen til apps i din virksomhed.

23. februar 2018 kl. 09.00 | læs »
4

Kæmpe gennembrud for trådløs strøm: Det vælter frem med nye løsninger

Der er fuld fart på udbredelsen af løsninger til trådløs opladning af blandt andet smartphones og smartwatches.

22. februar 2018 kl. 12.39 | læs »
2

Salget af tablet-pc’er ramt af hård nedtur: Se hvordan det går Apple, Samsung, Amazon, Lenovo og Huawei

Vesteuropæerne er ikke længere så forhippede på at købe tablet-pc’er. Nedturen rammer alle de store producenter - undtagen én, der til gengæld buldrer frem.

21. februar 2018 kl. 12.56 | læs »

Vigtig besked til virksomhederne: Forbered jer på disse fem tech-trends - og et helt nyt forhold til kunderne

Fem teknologi-trends vil ændre måden, man driver en forretning på - og de vil også ændre forholdet mellem virksomheder og kunder.

20. februar 2018 kl. 13.10 | læs »

Udnyt det nye it-marked: Som it-chef har du aldrig haft bedre mulighed for at finde den rette it-løsning fra den rette leverandør

De mange nye spillere på it-markedet, der udfordrer de gamle leverandører og deres prismodeller og aftalevilkår, giver it-cheferne gode kort på hånden. Det skal udnyttes.

20. februar 2018 kl. 11.20 | læs »

Få nu styr på CRM og customer experience - ellers kan du godt glemme alt om at få succes med den digitale transformation

ComputerViews: CRM-software og løsninger til bedre digitale kundeoplevelser har afgørende betydning for virksomhederne, der kæmper en hård kamp om at kapre og fastholde kunder.

20. februar 2018 kl. 10.44 | læs »
1

Stor undersøgelse af 4G-situationen i 88 lande: Her er Danmarks 4G-resultater

Stor undersøgelse af dækningen og hastigheden på 4G i 88 lande viser, hvordan Danmark klarer sig sammenlignet med blandt andet Norge og Sverige.

20. februar 2018 kl. 09.01 | læs »
10

Alt for meget bøvl: Virksomheder overvejer at droppe deres apps igen - har kig på andre løsninger

Business casen i at satse på apps til kunder og medarbejdere holder langt fra altid. Omkostningen til support, vedligehold, opgraderinger, kundesupport og marketing er for høj. Nu overvejer mange virksomheder andre muligheder.

19. februar 2018 kl. 12.02 | læs »