Artikel top billede

Hellere mobildækning end solnedgang

Det er ikke udsigt over havet, der stå øverst på ønskelisten. Danskerne vil hellere have en solid mobildækning, når de skal i sommerhus.

Teleselskabet Telia har spurgt 1.000 danskere om, hvad de prioriterer i sommerlandet, og det er ikke en solnedgang over vandet.

Faktisk vil dobbelt så mange danskere foretrække en solid mobildækning frem for havudsigt, hvis de skulle købe et sommerhus.

30 procent ville således prioritere, at der er god mobildækning, mens kun 16 procent foretrækker udsigt over vandet fra et nyt sommerhus.

"Der er en tydelig tendens til, at danskerne i højere grad end nogensinde ønsker at kunne benytte deres mobil, hvor som helst og når som helst - også i ferien. Næsten alle danskere medbringer deres mobiltelefoner på deres ferier " siger Peter Krogsgaard, der er salg- og marketingdirektør, Telias Mobility Services.

Jobmobil i ferien

Selv om danskerne er på ferie er mobilen ofte i brug, og det handler tit om arbejde.

Det er 17 procent, der vil læse jobrelaterede e-mails på ferien, mens mere end hver tiende vil besvare jobrelaterede e-mails og foretage jobrelaterede opkald i ferien, lyder det i Telia-undersøgelsen.

"For nogen betyder muligheden for at arbejde mobilt rent faktisk, at det overhovedet kan lade sig gøre at holde ferie, selvom mor eller far har noget arbejde, som skal ordnes. I stedet for at tage hjem, kan det hele lynhurtigt ordnes på stedet, hvorefter man igen kan fortsætte familieferien eller strandturen," siger Peter Krogsgaard.

Telia-undersøgelsen er foretaget af firmaet United Minds, der via nettet har spurgt 1.018 danskere over 18 år om ferievanerne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan: Sæt din fakturahåndtering på autopilot
Accounts payable automation frigør ressourcer i bogholderiet og minimerer risikoen for fejl, men hvordan kommer du i gang? Læs med her og få bud på, hvordan du opnår ”touchless flow.”