Artikel top billede

Dell køber storage-teknik for ukendt beløb

Dell har for et ukendt beløb opkøbt firmaet Ocarina, som fremstiller eftertragtet storage teknik.

It-kæmpen Dell opkøbte mandag Ocarina Networks. Firmaet fremstiller hardware og programmer, der skal reducere behovet for kapacitet på storageløsninger hos virksomheder af koncernstørrelse.

Ocarina har reduceret behovet for storageplads ved at benytte deduplikation, en teknik som komprimerer data på en intelligent måde og samtidig fjerner redundant data i ustruktureret data som eksempelvis e-mail og billedfiler.

Ifølge Ocarina kan teknikken reducere kundens behov for lagerplads i datacenteret med mellem 30 og 70 procent.

Det er ukendt hvad Dell har givet for Ocarina, men et lignende opkøb i fjor betød at EMC og NetApp måtte finde tolv milliarder kroner for firmaet Data Domain, der er pioner indenfor den eftertragtede teknologi.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere