Bliver du snydt? Her er Danmarks dyreste internet

Hvilket selskab er det dyreste, og hvilket er det billigste, når det gælder bredbånd? Se prisguiden her.

Der kan være god grund til at tjekke markedet en ekstra gang, når du skal have bredbånd.

En ny prispjece fra IT- og Telestyrelsen viser, at der kan være mange penge at spare ved at vælge det billigste internet.

Listen over bredbåndspriser indeholder de selskaber, der tilbyder flatrate-forbrug. Samtidig er det kun selskaber, der dækker minimum 80 procent af befolkningen, der er medtaget. Det betyder, at fiber- og kabelselskaberne ikke indgår.

Hastighederne er de markedsførte hastigheder og ikke de reelle hastigheder.

TDC ripper din pengepung
TDC er den dyreste, når det kommer til priser på bredbånd. Ved en hastighed på mindst 10/1 mbit/s er TDC dyrest med 299 kroner.

Det er 120 kroner mere om måneden end det billigste selskab, Skyline, og hos både Dansk Net, A+ Telecom, Perspektiv Bredbånd og Unotel, får du 20/2 mbit/s, altså den dobbelte hastighed, til samme pris.

Jesper Theill Eriksen, der er koncerndirektør i TDC, mener dog ikke, at den høje pris er at holde kunderne for nar.

"Vores strategi er at give folk mere for penge. Derfor er bredbånd hos os en pakke, der giver en højere værdi," siger han og forklarer:

"Når du har bredbånd hos TDC, får du også adgang til Play (musiktjeneste, red.). Samtidig er der også ip-telefoni med i vores bredbånd. Hvis du vælger at købe tv med er der derudover også mulighed for net-tv via dit bredbånd."

Derudover fremhæver Jesper Theill Eriksen homeboxen, som TDC-kunder får til at levere internettet. Der medfølger blandt andet trådløs router med den højeste hastighed på markedet.

"Vi ved, at vi er dyrere, men synes også, at vi tilbyder mere. Så det er helt bevidst. Til de kunder, der vil have den lavest mulige pris, er der så Fullrate, der hører under TDC-koncernen," forklarer Jesper Theill Eriksen.

Fullrate tilbyder 10/1 mbit/s til 199 kroner om måneden.

Skyline - Danmarks billigste
Den helt store vinder på bredbånd i prispjecen er Skyline. Her kan du få 10/1 mbit/s til 179 kroner. Skyline er også billigst på både 2048/512 og 4096/512.

Skyline skiller sig ud fra de andre selskaber ved at bruge den trådløse WiMAX-teknologi, i stedet for kablede forbindelser.

Skyline er skarpt forfulgt af Dansk Net, Fullrate og Telia, der alle tilbyder 10/1 mbit/s til 199 kroner.

Artiklen fortsætter på næste side...


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Kunstig intelligens og automatisering: Sådan kommer du i gang

En ny generation af langt mere intelligente og automatiserede it-løsninger har meldt deres ankomst på markedet. Disse vil i de kommende år fuldstændig forandre, hvordan it kan understøtte og forandre virksomheder og hele markeder. Men hvordan kommer man i gang med at udnytte kunstig intelligens og automatisering i virksomheden? Kom og få en række konkrete bud på, hvordan man gør.

30. marts 2017 | Læs mere


Computerworld Summit 2017

Den teknologiske udvikling buldrer afsted. Din organisation skal være digital. Den skal være sikker. Og så skal den være tilstrækkelig omstillingsparat til at møde den fremtid, som ingen rigtigt kender. Summit 2017 sætter fokus på de nye teknologier, forretnings- og driftsmodeller, og giver dig inspiration til, hvordan de kan give den maksimale værdi i din virksomhed.

04. april 2017 | Læs mere


Bedre arbejdsgange og bedre sikkerhed: Sådan får du mere ud af dine printere

Printerne er dyre maskiner, og området udviklet sig hastigt over mod stedse mere avancerede og tæt forbundne løsninger. Inden længe vil vi også begynde at se 3D-printere vinde indpas i virksomhederne. På dette How To seminar kan du se de bedste printer-løsninger på markedet lige nu ? og ikke mindst høre, hvordan du bedste muligt sikrer din printer mod cyberkriminelle, da printere er et oplagt mål.

25. april 2017 | Læs mere


Computerworld
Derfor skifter NemID navn til MitID: Lægger op til stort opgør med Nets og papkortet
Den næste generation af NemID får navneforandring til MitID. Læs her, hvornårMitID ser dagens lys, og hvad du kan forvente af den kommende løsning.
CIO
Grundfos opretter ny topstilling - her er selskabets nye 'head of digital transformation'
Pumpegiganten Grundfos i stor oprustning med it og digitalisering. Seneste tiltag er en ny topstilling i koncernen, hvor der netop er ansat en 'head of digital transformation.'
Comon
Top 5: De bedste spil baserede på film
Film, der bliver til spil, bliver enten fantastisk eller en fadæse. Her er de fem bedste spil baseret på en spillefilm
Channelworld
Ny EG-direktør har en plan: Sådan skal EG vokse sig større og endnu mere profitabel
Interview: Mikkel Bardram er ny administrerende direktør i EG. Selvom EG nu har 2.000 ansatte og en omsætning på 1,8 milliarder kroner, er der potentiale for endnu mere, mener den nye direktør.