TDC vælger Ericsson til at drive 5G-netværk:100 folk flyttes, pilottest parat til sommer og 4G opdateres

Bliver du snydt? Her er Danmarks dyreste internet

Hvilket selskab er det dyreste, og hvilket er det billigste, når det gælder bredbånd? Se prisguiden her.

Der kan være god grund til at tjekke markedet en ekstra gang, når du skal have bredbånd.

En ny prispjece fra IT- og Telestyrelsen viser, at der kan være mange penge at spare ved at vælge det billigste internet.

Listen over bredbåndspriser indeholder de selskaber, der tilbyder flatrate-forbrug. Samtidig er det kun selskaber, der dækker minimum 80 procent af befolkningen, der er medtaget. Det betyder, at fiber- og kabelselskaberne ikke indgår.

Hastighederne er de markedsførte hastigheder og ikke de reelle hastigheder.

TDC ripper din pengepung
TDC er den dyreste, når det kommer til priser på bredbånd. Ved en hastighed på mindst 10/1 mbit/s er TDC dyrest med 299 kroner.

Det er 120 kroner mere om måneden end det billigste selskab, Skyline, og hos både Dansk Net, A+ Telecom, Perspektiv Bredbånd og Unotel, får du 20/2 mbit/s, altså den dobbelte hastighed, til samme pris.

Jesper Theill Eriksen, der er koncerndirektør i TDC, mener dog ikke, at den høje pris er at holde kunderne for nar.

"Vores strategi er at give folk mere for penge. Derfor er bredbånd hos os en pakke, der giver en højere værdi," siger han og forklarer:

"Når du har bredbånd hos TDC, får du også adgang til Play (musiktjeneste, red.). Samtidig er der også ip-telefoni med i vores bredbånd. Hvis du vælger at købe tv med er der derudover også mulighed for net-tv via dit bredbånd."

Derudover fremhæver Jesper Theill Eriksen homeboxen, som TDC-kunder får til at levere internettet. Der medfølger blandt andet trådløs router med den højeste hastighed på markedet.

"Vi ved, at vi er dyrere, men synes også, at vi tilbyder mere. Så det er helt bevidst. Til de kunder, der vil have den lavest mulige pris, er der så Fullrate, der hører under TDC-koncernen," forklarer Jesper Theill Eriksen.

Fullrate tilbyder 10/1 mbit/s til 199 kroner om måneden.

Skyline - Danmarks billigste
Den helt store vinder på bredbånd i prispjecen er Skyline. Her kan du få 10/1 mbit/s til 179 kroner. Skyline er også billigst på både 2048/512 og 4096/512.

Skyline skiller sig ud fra de andre selskaber ved at bruge den trådløse WiMAX-teknologi, i stedet for kablede forbindelser.

Skyline er skarpt forfulgt af Dansk Net, Fullrate og Telia, der alle tilbyder 10/1 mbit/s til 199 kroner.

Artiklen fortsætter på næste side...


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Blockchain: Fremtidens betalingsløsninger

Blockchain-teknologien er på vej ind i betalingsmiljøerne og har potentialet til at sikre og effektivisere betalingsmetoderne i høj grad. Potentialet er enormt. Men hvordan kommer du i gang? Og hvordan finder du de lavthængende frugter? Det får du svar på på dette Computerworldevent

21. marts 2019 | Læs mere


Robot Process Automation (RPA) - sådan høster du gevinsterne

Fremtidens digitale vindere fokuserer på at nedbringe driftsomkostningerne radikalt gennem digitaliserede ’touchless operations’, hvor kun undtagelser behandles manuelt, og hvor automatisering og kunstig intelligens spiller sømløst sammen. Kom og hør mere om RPA og softwarerobotter - hvordan ser teknologien ud og hvordan kommer du i gang?

26. marts 2019 | Læs mere


Mød NNIT og kom med på en rejse fra Excel-drevet budgetproces til ægte corporate performance management

På dette event får du netop en introduktion til digitalisering af CPM (Corporate Performance Management) og BI (Business Intelligence), uden at du skal vinke farvel til Excel. Du vil få introduktion til software, der omfavner Excel og optimerer dine nuværende planning-, forecasting-, og konsolideringsprocesser.

27. marts 2019 | Læs mere


Premium
En ny udbudslov kan se dagens lys i 2020: Få overblikket her
Evalueringen af den nuværende udbudslov blev sat i gang, da erhvervsminister Rasmus Jarlov udsendte et høringsbrev i demcember 2018. Lovforslaget og eventuelle ændringer forventes at ligge klar i 2020.
Computerworld
Yousee, Telmore og TDC Erhverv bliver nu en del af et helt nyt underholdningsselskab
TDC Group bliver i fremtiden splittet op i to selskaber, og det ene selskab, der kommer til at fokusere på digital underholdning har netop fået sit navn.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Sikkerhedsimplikationerne ved digital transformation
I Fortinets rapport fra 2018 omkring sikkerhedsimplikationerne ved digital transformation, tages temperaturen på den aktuelle tilstand for Cybersecurity i organisationer rundt omkring i hele verden. Blandt de 300 respondenter viste der sig en række spændende trends. Her er et par stykker af dem: - Digital Transformation er den mest indflydelsesrige it-trend i organisationer i dag. Hele 92% svarede at det har stor indvirkning på deres forretning - Sikkerhed er den klart største udfordring i forhold til digital transformation. Hele 85% mener det har stor indvirkning på deres forretning Download hele rapporten her og få flere spændende findings.