Artikel top billede

Foto: Phil Pell/iStockphoto

Comendo: Mærkeligt med ultralav aktiekurs

Poul-Erik Lund, bestyrelsesformand i Comendo, har svært ved at forstå, at selskabets aktiekurs er så lav efter de seneste års massive kurs-tæsk.

Læs også: De danske it-aktier har fået tørre tæsk i krisen

listen over danske it-aktier med det største procentvise fald i værdi de to sidste år ligger sikkerhedsfirmaet Comendo højt. Minus 87,8 procent siger statistikken.

"Nu har jeg kun siddet som bestyrelsesformand et år, og i det år har vi leveret nogle ret positive og fornuftige resultater de første tre kvartaler. Også i en svær tid for mange i branchen. Så et eller andet sted kan det også undre mig, at kursen fortsat er så lav," siger bestyrelsesformanden i Comendo, Poul-Erik Lund.

Hans bud på den lave kurs er, at det er illikvide aktier, der sjældent handles.

"Hvis du ser de handler, der er, så er det ganske få aktier, der bliver solgt. Der må sidde nogle rigtig store aktionærer, der holder fast i aktien og tror på den fremadrettet," vurderer Poul-Erik Lund til Computerworld.

Opmærksomme aktionærer

Når det kommer til kursfald, er det først og fremmest investorerne, som det går ud over. Og det mærker virksomhederne også.

Det har for eksempel vendt lidt op og ned på tingene i Comendo.

"Man har jo indsat en ny bestyrelse, og der er kommet en ny CEO i det regnskabsår, som vi er ved at afslutte nu. Så noget er der sket fra aktionærernes side. Og det har jo så også medført, at vi nu har meldt tre positive kvartaler ud," fortæller Poul-Erik Lund.

Han er positiv over for fremtiden og tror på, at investorerne på et tidspunkt vil få øjene op for de gode takter, og at det vil reflekteres i aktiekurserne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Servere til finans, avanceret dataanalyse eller forskning? Få hurtigt overblik her
Få viden om nyeste muligheder for at vælge servere til understøttelse af både stabile workloads og særdeles krævende opgaver med behov for eksempelvis AI og ML og tungt træk på GPU.