Artikel top billede

Anders B. Christjansen står i spidsen for elselskabernes fiberprojekt, Waoo.

Elselskaberne skyder ny fiber-krig i gang

Fiberudbyderen Waoo går mandag aggressivt til værks med landsdækkende tv-reklamer for at kapre kunder.

På mandag går fiberselskabet Waoo i luften.

Det er en alliance bestående af 15 elselskaber, der står bag bredbåndsudbyderen, der skal udfordre TDC.

Hidtil har elselskaberne solgt deres fiber i hver deres område, men denne gang står de i samlet flok. Også på landsplan.

"Vi lancerer det med en national markedsføringskampagne på tv og på nettet," siger administrerende direktør Anders B. Christjansen fra Waoo.

Dog vil der stadig være et lokalt fokus også.

"Vores 15 partnere vil individuelt markedsføre og sælge i hver deres område. Det gør de med de styrker, som de har, fordi de kender lokalområderne rigtig godt," siger direktøren.

Waoo vil blandt andet tilbyde 30 megabit-fiberbredbånd til 269 kroner per måned inklusive telefoni. Derudover vil selskabet også slå på muligheden for triple play, hvor tv-pakken kommer oveni sammen med telefoni og internet.

Hvad er succeskriteriet?
Elselskaberne har hidtil brugt milliarder af kroner på at investere i fiberbredbånd, mens kundeoptaget har været mindre end forventet, da elbranchen satte gravearbejdet i gang.

Har I opstillet mål for, hvad der er succeskriteriet?

"Det har vi," siger Anders B. Christjansen.

Og hvad er det?

"Det vil jeg gerne holde for mig selv, men det er ambitiøst."

Hvornår vil I vurdere, om det er en succesfuld lancering?

"Man skulle meget gerne kunne evaluere på det hver dag, for det er jo sådan, at vi arbejder. Men ved slutningen af året har selvfølgelig et mål, som vi har aftalt med vores ejere, og som vi skal følge op på."

Waoo voksede sig større i juni, da selskabet købte konkurrenten Dansk Bredbånd.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere