Systematic investerer 120.000 timer i én certificering

Århusianske Systematic har investeret ekstremt mange mandskabstimer i en bestemt certificering, som under 200 virksomheder i verden har fået.

Læs også: Her er Systematic-ledelsens fremtidsplaner.

Århusianske Systematic har investeret op mod 120.000 arbejdstimer i at blive en af de under 200 virksomheder i verden, der er certificeret på det højeste niveau 5 i Capability Maturity Model Integration, CMMI.

Det handler om, at kompromisløs satsning på kvalitet er en vigtig ingrediens hos Århus-virksomheden.

"Vi har investeret 120.000 timer i CMMI indtil nu. For vi skal jo recertificeres som vi blev det sidste år," siger koncerndirektør Lars Johansson.

"Når du så spørger om det har været det værd, så er svaret ja. Og et godt eksempel er jo, når vi skal levere løsninger under de mest håbløse forhold. Der er ingen nem adgang til bredbånd for soldaterne i kamp - så det skal bare virke," sige Lars Johansson.

Wall of fame and shame
I hverdagen er det kvalitetsfunktionen BPI eller business process improvement, der løbende arbejder med kvalitetssikringen.

Og i Systematics hovedkvarter på Søren Frichs Vej i Århus findes en "wall of fame and shame", hvor alle projektets kvalitetsmål og fremdrift kan ses i forhold til hinanden.

"Gennemsigtigheden er afgørende. Både kunder og medarbejdere skal kunne se, hvordan deres projekt udvikler sig i forhold til andre," siger Michael Holm.

Offentlige kunder rykker
"80 procent af vores omsætning kommer fra den offentlige sektor. Det handler om langsigtede relationer," siger Michael Holm og fortsætter:

"Vi kan tillade os at være enige med kunden om, at løsningen ikke skal være klar næste år. Den slags strategiske satsninger er mulige, fordi vi ikke skal levere en regnskabsmeddelelse hvert kvartal," siger han.

Michael Holm er helt overbevist om, at kombinationen af en helt privat virksomhed, som hans egen, og offentlige kunder, er en rigtig god konstellation.

Selv bruger han gerne relationen til først Århus Amt og siden Region Midtjylland som eksempel på 10 års samarbejde - uden at ryge i totterne på hinanden.

Læs også: Her er Systematic-ledelsens fremtidsplaner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Computerworld A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Fremtidens kundeservice: Kom i gang med de bedste chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

22. september 2020 | Læs mere


RPA og software-robotter: Businesscase og teknologi

Robot process automation - RPA - har i det seneste års tid for alvor fået et gennembrud i både virksomheder, organisationer og (ikke mindst) i den offentlige sektor, hvor både kommuner, styrelser og andre institutioner har taget de små software-robotter til sig.

23. september 2020 | Læs mere


"One Minute Workflow" til ad hoc-opgaver

De seneste mange måneder har givet os alle en helt ny opfattelse af arbejdspladsen. Fjernarbejde forventes at blive en del af den nye hverdag, som vi alle kigger ind i. Det har været en øjenåbner for mange, men det har også givet os vigtig læring - hvordan sikrer du, at dine medarbejdere har samme muligheder og kan opretholde effektiviteten, også når de ikke arbejder på kontoret?

23. september 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
How to understand the email threat landscape
There is already a large number of organizations transitioning to more cost efficient cloud based solutions as of now. According to recent research by Gartner, "by 2021, Gartner expects 70 % of public and private companies to be using cloud email services.” But unfortunately this is also bad news, as the attackers’ methods also evolve, and there is a market increase in number of attacks against cloud based email services such as MS Office 365. In this whitepaper we will discuss the common email security threats that are faced by organizations and how to keep your organization safe from these attacks.