Artikel top billede

Systematic investerer 120.000 timer i én certificering

Århusianske Systematic har investeret ekstremt mange mandskabstimer i en bestemt certificering, som under 200 virksomheder i verden har fået.

Læs også: Her er Systematic-ledelsens fremtidsplaner.

Århusianske Systematic har investeret op mod 120.000 arbejdstimer i at blive en af de under 200 virksomheder i verden, der er certificeret på det højeste niveau 5 i Capability Maturity Model Integration, CMMI.

Det handler om, at kompromisløs satsning på kvalitet er en vigtig ingrediens hos Århus-virksomheden.

"Vi har investeret 120.000 timer i CMMI indtil nu. For vi skal jo recertificeres som vi blev det sidste år," siger koncerndirektør Lars Johansson.

"Når du så spørger om det har været det værd, så er svaret ja. Og et godt eksempel er jo, når vi skal levere løsninger under de mest håbløse forhold. Der er ingen nem adgang til bredbånd for soldaterne i kamp - så det skal bare virke," sige Lars Johansson.

Wall of fame and shame

I hverdagen er det kvalitetsfunktionen BPI eller business process improvement, der løbende arbejder med kvalitetssikringen.

Og i Systematics hovedkvarter på Søren Frichs Vej i Århus findes en "wall of fame and shame", hvor alle projektets kvalitetsmål og fremdrift kan ses i forhold til hinanden.

"Gennemsigtigheden er afgørende. Både kunder og medarbejdere skal kunne se, hvordan deres projekt udvikler sig i forhold til andre," siger Michael Holm.

Offentlige kunder rykker

"80 procent af vores omsætning kommer fra den offentlige sektor. Det handler om langsigtede relationer," siger Michael Holm og fortsætter:

"Vi kan tillade os at være enige med kunden om, at løsningen ikke skal være klar næste år. Den slags strategiske satsninger er mulige, fordi vi ikke skal levere en regnskabsmeddelelse hvert kvartal," siger han.

Michael Holm er helt overbevist om, at kombinationen af en helt privat virksomhed, som hans egen, og offentlige kunder, er en rigtig god konstellation.

Selv bruger han gerne relationen til først Århus Amt og siden Region Midtjylland som eksempel på 10 års samarbejde - uden at ryge i totterne på hinanden.

Læs også: Her er Systematic-ledelsens fremtidsplaner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere


Computerworld
Opsporet: Her bor en af verdens mest berygtede hackere og en af hovedpersonerne bag REvil med sin hustru i stor villa